09 Mart 2012, Cuma 09:53:43

AIR FRANCE-KLM'DEN MÜTHİŞ ZARAR!

Air France-KLM ortaklığı, 809 milyon avro zarar ettiğini açıkladı...
  • edep diyen arkadaşım noldu,thy ile ilgili acı gerçekler caını mı acıttı, acı gerçekler işinize gelmiyor öyle değil mi? haksızlıkların,torpilin,adam kayırmanın had safhada olduğu,milyarlık zararların,hataların olduğu thy gibi bir şirketin savunulacak bir tarafı yok. thy milli havayolumuz diye de gerçeklerin üstünü örtmeye hiç gerek yok üstelik babamın havayolu değil bedava da uçurmuyor.air france-klm oratkalıgının uçak sayısıyla thy nin uçak sayısını kıyasladıgımızda thy'nin zararı daha fazla ve kimin zarar rekoru kırdığı da belli oluyor zaten.diğer özel türk havayolu şirketleri de ülkemizi temsil ediyor ve bayrağımızı dünyada dalagalandırıyor.vatan,millet,sakarya edebiyatını bırakın artık bunların modası geçti kimse yemiyor bu numaraları.
  • air france rekor zarar açıklamış, hala thy na "çakmak" için laf uyduruyorsunuz.. biraz edep..
  • bırakın yemeği, servisi falan da uçuş güvenliğinde thy'nin yeri nedir onu söyle bize bakalım.ben söyleyeyim sana istersen kaza ve kırımda rekorlar kıran milli havayolumuz THY uçuş güvenliğinde dünyada sondan 7.ci sıradadır.daha amsterdam kazası bile hafzalarda tazeliğini koruyor,unutulmadı sen hala kalkıp hangi güvenli ve konforlu uçuştan bahsediyorsun ? ayrıca torpilli yöenticiler tarafından yönetilen şirketin milyarlık zararları da cabası....
  • DOSTUM HİÇ ŞÜPHESİZKİ THY DEKİ SERVİS KALİTESİ İLE DÜNYDAKİ HİÇ BİR ŞİRKET YARIŞAMAZ.SEN O PARAYI UÇAKTAKŞİ DÖNER YEMEĞE DEĞİLDE BİR NOKTADAN BİR NOKTAYA EN GÜVENLİ VE KONFORLU BİR ŞEKİLDE ULAŞMAYA HARCIYORSUN.AIR FRANCE IN YEMEKLERİNİ BEĞENDİĞİNE GÖREDE YAA SENİN HİÇ DAMAK ZEVKİN YOK YADA HAYATINDA HİÇ AIR FRANCE A BİNMEMİŞSİN...
  • thy zagreb uçuşlarımda önüme 2 dilim döner yaprağı ve 1 marul koyarak resmen göz boyuyor. restaurantta bedava verseler yemeyeceğim yemeği 450€ luk uçuşta önüme koyuyorlar. onun için thy bir swiss air, bir air france asla etmez.
  • KLM VE AIR FRANCE'IN ARKASINDA THY'NINKİ GİBİ DEVLET DESTEĞİ YOK Kİ. EĞER HÜKÜMET BİR DEĞİŞİRSE BAK BAKALIM SEN O ZAMAN THY'NIN ZARARINA.
  • Arkadasim hissen varsa zarar etme riskini almissin demektir. Bu riske katlanacaksin alirken dusunecektin simdi sikayetin faydasi yok.
  • İŞİM GEREĞİ BAŞKA ÜLEKLERE ÇOK GİDİP GELİYORUM.TK NİN BİLET FİYATLARI ÖZELLİKLE SON ZAMANLARDA YURTDIŞI NOKTALARINDA YABANCI HAVAYOLLARININ ÇOĞUNDAN DAHA YÜKSEK.BU NEDENLE ARTIK ESKİSİ KADAR THY 'NI TERCİH ETMİYORUM.THY'NIN UCUZ FİYAT AVANTAJI YOK.SADECE YEMEKLERİ BİRAZ İYİ O DA ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN.
  • HOLLANDALI'LAR CALSIMAK ISTEMIYOR OTURDUKLARI YERDEN PARA KAZANMAK PESINDELER , SONUC BOYLE OLUR .. HOLLANDAYA YATIRIM YAPAN HAVACILARIN DIKKATINE , BIR SURU ZARAR EDERSINIZ , AKILLI DUSUNUN!
  • Yahu yine olmamis, bizene vergilerin carcur edilmesinden, yok yetimin hakkindan. Benim THY hisselerim var, bu hisseleri para kazanmak icin aldim. THY hayir kurumu degil, tek isi para kazanmak. Eger degilse kamulastirsinlar, paramizi geri versinler.
Fransız ve Hollandalı şirketlerin 2004 yılında kurdukları ortaklık 2011 yılı mali raporlarında 809 milyon avro zarar ettiklerini açıkladı.

Zararını nedeni ise artan yakıt maliyetleri, hava trafiğindeki düşüş, kargoda beklenen ilginin olmaması ve arap baharı gibi hususlar olarak açıklanırken, zararın 2012 yılında telafi edilmesinin beklendiği ifade edildi.
AIR FRANCE-KLM'DEN MÜTHİŞ ZARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 12 yıl önce
edep diyen arkadaşım noldu,thy ile ilgili acı gerçekler caını mı acıttı, acı gerçekler işinize gelmiyor öyle değil mi? haksızlıkların,torpilin,adam kayırmanın had safhada olduğu,milyarlık zararların,hataların olduğu thy gibi bir şirketin savunulacak bir tarafı yok. thy milli havayolumuz diye de gerçeklerin üstünü örtmeye hiç gerek yok üstelik babamın havayolu değil bedava da uçurmuyor.air france-klm oratkalıgının uçak sayısıyla thy nin uçak sayısını kıyasladıgımızda thy'nin zararı daha fazla ve kimin zarar rekoru kırdığı da belli oluyor zaten.diğer özel türk havayolu şirketleri de ülkemizi temsil ediyor ve bayrağımızı dünyada dalagalandırıyor.vatan,millet,sakarya edebiyatını bırakın artık bunların modası geçti kimse yemiyor bu numaraları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
air france rekor zarar açıklamış, hala thy na "çakmak" için laf uyduruyorsunuz.. biraz edep..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bırakın yemeği, servisi falan da uçuş güvenliğinde thy'nin yeri nedir onu söyle bize bakalım.ben söyleyeyim sana istersen kaza ve kırımda rekorlar kıran milli havayolumuz THY uçuş güvenliğinde dünyada sondan 7.ci sıradadır.daha amsterdam kazası bile hafzalarda tazeliğini koruyor,unutulmadı sen hala kalkıp hangi güvenli ve konforlu uçuştan bahsediyorsun ? ayrıca torpilli yöenticiler tarafından yönetilen şirketin milyarlık zararları da cabası....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DOSTUM HİÇ ŞÜPHESİZKİ THY DEKİ SERVİS KALİTESİ İLE DÜNYDAKİ HİÇ BİR ŞİRKET YARIŞAMAZ.SEN O PARAYI UÇAKTAKŞİ DÖNER YEMEĞE DEĞİLDE BİR NOKTADAN BİR NOKTAYA EN GÜVENLİ VE KONFORLU BİR ŞEKİLDE ULAŞMAYA HARCIYORSUN.AIR FRANCE IN YEMEKLERİNİ BEĞENDİĞİNE GÖREDE YAA SENİN HİÇ DAMAK ZEVKİN YOK YADA HAYATINDA HİÇ AIR FRANCE A BİNMEMİŞSİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy zagreb uçuşlarımda önüme 2 dilim döner yaprağı ve 1 marul koyarak resmen göz boyuyor. restaurantta bedava verseler yemeyeceğim yemeği 450€ luk uçuşta önüme koyuyorlar. onun için thy bir swiss air, bir air france asla etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KLM VE AIR FRANCE'IN ARKASINDA THY'NINKİ GİBİ DEVLET DESTEĞİ YOK Kİ. EĞER HÜKÜMET BİR DEĞİŞİRSE BAK BAKALIM SEN O ZAMAN THY'NIN ZARARINA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadasim hissen varsa zarar etme riskini almissin demektir. Bu riske katlanacaksin alirken dusunecektin simdi sikayetin faydasi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İŞİM GEREĞİ BAŞKA ÜLEKLERE ÇOK GİDİP GELİYORUM.TK NİN BİLET FİYATLARI ÖZELLİKLE SON ZAMANLARDA YURTDIŞI NOKTALARINDA YABANCI HAVAYOLLARININ ÇOĞUNDAN DAHA YÜKSEK.BU NEDENLE ARTIK ESKİSİ KADAR THY 'NI TERCİH ETMİYORUM.THY'NIN UCUZ FİYAT AVANTAJI YOK.SADECE YEMEKLERİ BİRAZ İYİ O DA ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HOLLANDALI'LAR CALSIMAK ISTEMIYOR OTURDUKLARI YERDEN PARA KAZANMAK PESINDELER , SONUC BOYLE OLUR .. HOLLANDAYA YATIRIM YAPAN HAVACILARIN DIKKATINE , BIR SURU ZARAR EDERSINIZ , AKILLI DUSUNUN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yahu yine olmamis, bizene vergilerin carcur edilmesinden, yok yetimin hakkindan. Benim THY hisselerim var, bu hisseleri para kazanmak icin aldim. THY hayir kurumu degil, tek isi para kazanmak. Eger degilse kamulastirsinlar, paramizi geri versinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000