28 Temmuz 2016, Perşembe 10:21:05

Air France-KLM'den Fransa açıklaması

Fransız ulusal hava yolu şirketi Air France ve kardeş şirketi KLM, son terör olaylarının yılın ikinci çeyreğinde bilet satışlarını etkilediğini açıkladı.
  • KLM çiğ köfte ayran dağıtıyor. Devamlı biniyom. Şaşmam. Niğde gazozlarida var.
  • Bu ikili camura girmis ve icinden cikamiyo. Bizlerde gulme krizindeyiz. Is birligi buyuk hata! Klm ve abisi bankrupt a cok yakin.
  • avrupada yasayanlar olarak klm ve air france ile ucalim turk arkadaslar. birakin thy falan yobaz lari.

Fransız ulusal hava yolu şirketi Air France ve kardeş şirketi KLM, son terör olaylarının yılın ikinci çeyreğinde bilet satışlarını etkilediğini açıkladı.

Havayolu gurubundan yapılan açıklamada, Fransa uçuşları hakkında endişeli oldukları, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre gelirlerde yüzde 5’lik düşüş görüldüğünü kaydetti.

Air France aynı zamanda diğer Avrupalı havayolu şirketleri gibi jeopolitik ve ekonomik belirsizliklere dikkat çekti.

Buna karşın petrol fiyatlarındaki düşüşle bağlantılı olarak grubun operasyon karı ise yüzde 138’lik artışla 317 milyon Euro’ya çıktı.

Açıklama Fransız bir rahibin iki kişi tarafından öldürülmesinin ardından yapılırken, İngiltere’nin Bexit kararı alması ve üzerine Avrupa’daki peş peşe saldırıların seyahat talebini azalttığı belirtildi.

Air France-KLM'den Fransa açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Abey ~ 8 yıl önce
KLM çiğ köfte ayran dağıtıyor. Devamlı biniyom. Şaşmam. Niğde gazozlarida var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaasje ~ 8 yıl önce
Bu ikili camura girmis ve icinden cikamiyo. Bizlerde gulme krizindeyiz. Is birligi buyuk hata! Klm ve abisi bankrupt a cok yakin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air france ~ 8 yıl önce
avrupada yasayanlar olarak klm ve air france ile ucalim turk arkadaslar. birakin thy falan yobaz lari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bkurt ~ 8 yıl önce
AirFrance/KLM ile uçacağıma 100 Euro fazlada olsa, milli havayolumuz THY'nı tercih ederim. Çünki ben ülkemi ve milletimi seviyorum. Nokta
sonuna ~ 8 yıl önce
dek uç onlarla hain seni
Uç Sizi bekliyorlar zaten ~ 8 yıl önce
Siz onların uçaklarında 3 dünya vatandaşı degil 15 dünya vatandaşı olarak görünüyorsunuz gözlerinde, yobaz dedikleriniz sizin vatanın insanları, sizin sayenizde Türklüğümden utanıyorum böyle vatan hainleri oldukça bizim ülke daha neler görür neler. Herneyse Vatan sağolsun gerisi önemli değil. Saygilarimla, Gurbetci
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Eminmisin? Bidaha oku kendi yorumu. Klm de yemek agza girilmez. Avuc kadar Tuzsuz bibersiz... iiii.en kucuk kus bile doymaz. Amsterdam Aruba 8-9saatlik yolda ac kalmistim, sadece cikolata begenmistim.....bilet fiyati bosver € 100 ekstra odeyip thy ile ucmayi tercih ederim. Turk yemeklere can kurban.
HAIN ~ 8 yıl önce
FETO da ayni dusuncede
~ 8 yıl önce
Yemeğin tuzluluk oranı az gelmiş olabilir çünkü dünyada bizim kadar tuz tüketen başka bir millet var mıdır bilmiyorum. Ama kalite konusuna gelince gerçekten Thy çoğu zaman daha kaliteli bir hizmet sunuyor orası kesin. Thy nin tek sıkıntısı standart sağlanamıyor. Bir uçuşta aynı uçak tipinin yeni uçaklardan biri gelirken öteki uçuşta aynı model ama içi dökülen gül pembesi turkuaz renklerinin hakim olduğu uçaklar gelebiliyor. Bu konuda da standart sağlamak önemli.
gurbetci ~ 8 yıl önce
yemek kulturu olmadigi icin tuz – biber kulanilmiyo. ancak italyan pizza tuzlu olur yada patates kizartmasi. seyahat icin evden tuzluk ve yemek getirmek lazim hehe, Turk yemekleri orta tuzlu, gayet iyi. Turkuaz yada pembe hih harika!
TC ~ 8 yıl önce
Ermenimisin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000