11 Ocak 2016, Pazartesi 13:45:50

Air France-KLM'de büyük zarar

Paris'teki terör saldırıları sonrası Air France-KLM havayolu şirketinin geçen aralık ayında 70 milyon euro zarar ettiği bildirildi.
  • Yazik. mahvediyorlar kos koca havayolu. RyanAir kucuk oldugu halde daha cok kazanc yapiyor ve cok daha basarili! insallah bundan sonra pozitif haber aliriz.
  • Brüksel de kan ağlıyor.Turist Murist hakgetire.
  • Zarar degildir, tahmilerin altinda satistir. Zarar olsa duramazsin.
  • 70 milyon EURO o kadar büyük bir zarar mı acaba? Bir uçak parası, verilen siparişler milyar dolarlala ifade ediliyor..
  • Birzamanlar dunya sirketidi simdi ise sadece logosu KLM.Hollanda zaten cokdu her hafta iflaslar var issizlik yukselio bu arada hayat sartlarininda dunyainin en zor ulkelerinden biri oldu acaba bizim hukumet bir aileeden 250 euro saglik sigortasi alsadi ne olurdu?? Turk milleti artik sukur edin en azindan kafaniz rahat.Hollanda hukumeti halkindan halkda olmayan paralari soke soke ailio ac birakio evsiz birakio amma alio.Sukur et TC milleti
  • Tahmin edebilirim, Servis genelde iyi, meal cogu zaman kotu. KLM beni ac ve susuz birakmisti gece 00:00'de. servis vardi, menude baharatsiz, tuzsuz kuru tavuk wrap vardi, guzel degildi! ilk isirikta hemen agzimi bosaltmistim o sirada gorevli gormustu, gulmustu. komikti, daha sonra cikolata dagitmistilar, bak ozaman sevinmistim. yaaa KLM THy dan ornek alsa. THY'da ne guzel tavuk kebab, ispanak ve cikolatali mus yemistim!
  • Batinin calisma politikasi, somurebildigin kadar somurt, Somurge Hollanda somurge Fransa. You can not plunder a bold chicken. Hollande ve Rutte DO SOMETHING!
  • Bu yuzden ulkeyi terk etmek istiyorum, cogu isyeri iflas ediyor. is kalmadi, issizlik artiyor. yuksek egtimli, orta egtimli, dusuk egtimli, tecrubeli ve orta tecrubeli insanlar bos dolasiyor.
  • Orası çoktan belliydi. Görünen köy kılavuz istemez.
  • KLM- Air france gundemin haberi. Iflas cok yakinda. yanlis politika yuzunden buyuk havayolun icine ediyorlar.

Paris'teki terör saldırıları sonrası Air France-KLM havayolu şirketinin geçen aralık ayında 70 milyon euro zarar ettiği bildirildi.

Air France-KLM'den yapılan açıklamada, Paris'teki terör saldırılarının etkisiyle firmanın, rezervasyonlardaki azalmadan dolayı Aralık 2015'te yaklaşık 70 milyon euro zarar ettiği belirtildi.

Açıklamada, saldırıların, özellikle Kuzey Amerika, Asya ve Japonya'dan İnternet üzerinden yapılan rezervasyonları etkilediği bilgisine de yer verildi.

Söz konusu saldırılar sonrası şirketin kasım ayında da 50 milyon euro zarar ettiği duyurulmuştu.

Paris'te 13 Kasım'da düzenlenen terör saldırılarında 130 kişi hayatını kaybetmiş, 351 kişi yaralanmıştı. 

Air France-KLM'de büyük zarar

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Pinar ~ 8 yıl önce
Yazik. mahvediyorlar kos koca havayolu. RyanAir kucuk oldugu halde daha cok kazanc yapiyor ve cok daha basarili! insallah bundan sonra pozitif haber aliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sineksavar ~ 8 yıl önce
Brüksel de kan ağlıyor.Turist Murist hakgetire.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duramazsin ~ 8 yıl önce
Zarar degildir, tahmilerin altinda satistir. Zarar olsa duramazsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZARAR ~ 8 yıl önce
70 milyon EURO o kadar büyük bir zarar mı acaba? Bir uçak parası, verilen siparişler milyar dolarlala ifade ediliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haring ~ 8 yıl önce
Birzamanlar dunya sirketidi simdi ise sadece logosu KLM.Hollanda zaten cokdu her hafta iflaslar var issizlik yukselio bu arada hayat sartlarininda dunyainin en zor ulkelerinden biri oldu acaba bizim hukumet bir aileeden 250 euro saglik sigortasi alsadi ne olurdu?? Turk milleti artik sukur edin en azindan kafaniz rahat.Hollanda hukumeti halkindan halkda olmayan paralari soke soke ailio ac birakio evsiz birakio amma alio.Sukur et TC milleti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Tahmin edebilirim, Servis genelde iyi, meal cogu zaman kotu. KLM beni ac ve susuz birakmisti gece 00:00'de. servis vardi, menude baharatsiz, tuzsuz kuru tavuk wrap vardi, guzel degildi! ilk isirikta hemen agzimi bosaltmistim o sirada gorevli gormustu, gulmustu. komikti, daha sonra cikolata dagitmistilar, bak ozaman sevinmistim. yaaa KLM THy dan ornek alsa. THY'da ne guzel tavuk kebab, ispanak ve cikolatali mus yemistim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollandali ~ 8 yıl önce
Batinin calisma politikasi, somurebildigin kadar somurt, Somurge Hollanda somurge Fransa. You can not plunder a bold chicken. Hollande ve Rutte DO SOMETHING!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 8 yıl önce
Bu yuzden ulkeyi terk etmek istiyorum, cogu isyeri iflas ediyor. is kalmadi, issizlik artiyor. yuksek egtimli, orta egtimli, dusuk egtimli, tecrubeli ve orta tecrubeli insanlar bos dolasiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neresi ~ 8 yıl önce
Hangi ülke orası?
Ahmet ~ 8 yıl önce
Hollanda, abi
sen git ~ 8 yıl önce
sen git ben geleyim. hollanda akar...
ahmet ~ 8 yıl önce
isin zor hata imkansiz. sadece turist olarak gelebilirsin abi
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Orası çoktan belliydi. Görünen köy kılavuz istemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goudsche kaasje ~ 8 yıl önce
KLM- Air france gundemin haberi. Iflas cok yakinda. yanlis politika yuzunden buyuk havayolun icine ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grb. ~ 8 yıl önce
bende KLM ilgili haber takip ediyorum. Kendi halkini hice saymayan basbakandan ne bekleyebilirsin.. Mark Rutte kimseyi takmiyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000