29 Aralık 2017, Cuma 11:20:29

Air France-KLM Türkiye pazarını önemsiyor

Avrupa'nın önde gelen hava yolları grubu Air France-KLM, Avrupa'nın yıldızı haline gelen THY'nin Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Asya pazarında yarattığı rekabetle yarışmaya çalışıyor.
  • Burada konu THY’nin sağladığı büyük başarı değil, Batılıların Türkiye’den kaçarak uzaklaşması. Üçüncü dünya ülkeleri ile baş başa kaldık.
  • Klm ucaklari bos ucuyor ve biletleri pahali. klm ams lax € 600 fln. Ams lax wow air €451. Gule gule klm sanada yolu sonu gozukuyor
  • Rekabet boyle birsey iste. TK ile basedemeyen care uretmeye calisiyor.. Yeni havalimani acilsin daha da buyuyecegiz insallah, ozellikle kargoda.. Aslanlar gibi geliyoruz dostlar sevinsin :)
  • Paris Günde 3 uçuştan 1 uçuşa, Amsterdam günde 2 uçuştan 1 uçuşa. Yolcular Amsterdam ve Paris’ten uygun fiyatlı ve makul beklemeli aktarmalar yüzünden tercih ediyordu. Sabahın 4’ünde Lufthansa Berlin’e ortalama 60-70 yolcu taşıdığı için bu hatta 4-5 ay dayanabildi. Acaba bu stratejiyle ne kadar dayanacaksınız?
  • Airfrance ve klm atlasla codeshare uçuşlar yapmıyor mu şuanda ? Atlası onlar da mı bırakıyor? Ah atlas.....
  • Herkez bir bir kaciyor...
  • Eyyy Erdogan nefreti gozunu perdeleyip dogruda olsa yanlista olsa HAYIR,OLMAZ diye haykiranlar. Hani bu adamlar ucuslari durduruyordu? 3. havalimanina ucacak havayolu sirketi kalmayacakti ? Sizmi yalan soyluyorsunuz yoksa bu haberi yapanlarmi ?

Avrupa'nın önde gelen havayollarından Air France-KLM Group, İstanbul uçuşlarını kısa süre önce kurduğu yüzde 100 iştiraki Joon üzerinden devam ettirme kararı aldıklarını duyurdu. İstanbul uçuşlarını mart sonu itibarıyla Joon markası ile yapma kararı aldıklarını belirten Air France-KLM Doğu Akdeniz Bölge Müdürü Jerome Salemi, "Air France'ın sert rekabetle karşılaştığı ve gerek low-cost gerekse ulusal havayollarına karşı daha rekabetçi olmamız gereken destinasyonlarda Joon ile pozisyon almayı amaçlıyoruz." dedi.

"TÜRKİYE PAZARINDA NET BİR ŞEKİLDE VARIZ"

Salemi, "Air France KLM Group Türkiye pazarında net bir şekilde var ve gelişmek istiyor. Pazar çok rekabetçi olduğu için ise stratejimiz, bunu rekabetçi ve yenilikçi araçlarla yapmak. Joon da bunlardan biri" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DEKİ GELİŞMELERİN BİR YANSIMASI DEĞİL"

Salemi, Air France-KLM'nin İstanbul uçuşlarını Joon ile gerçekleştirme kararında Türkiye ve Avrupa ülkeleri arasında zaman zaman yükselen siyasi tansiyon ya da güvenlik endişelerinin etkili olup olmadığı sorusu üzerine ise, "Bu, network optimizasyonu ve Joon filosunun müsaitliği ile bağlantılı olarak alınan bir şirket kararı, herhangi bir jeopolitik gelişmeden bağımsız" cevabını verdi.

HAFTADA YEDİ KEZ PARİS-İSTANBUL UÇUŞU

"Yeni nesil havayolu" olarak konumlandırılan Joon bünyesinde ise Paris'ten İstanbul'un yanı sıra Roma, Barcelona, Lisbon, Berlin, Cape Town, Seyşeller, Kahire, Tahran uçuşları gerçekleştirilecek. Salemi'nin verdiği bilgiye göre, Air France Mart sonundan itibaren Paris-İstanbul uçuşlarını haftada yedi kez olmak üzere Joon üzerinden gerçekleştirecek.

Air France-KLM Türkiye pazarını önemsiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Gamlı baykuş ~ 6 yıl önce
Burada konu THY’nin sağladığı büyük başarı değil, Batılıların Türkiye’den kaçarak uzaklaşması. Üçüncü dünya ülkeleri ile baş başa kaldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gr ~ 6 yıl önce
Klm ucaklari bos ucuyor ve biletleri pahali. klm ams lax € 600 fln. Ams lax wow air €451. Gule gule klm sanada yolu sonu gozukuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkish Airlines ~ 6 yıl önce
Rekabet boyle birsey iste. TK ile basedemeyen care uretmeye calisiyor.. Yeni havalimani acilsin daha da buyuyecegiz insallah, ozellikle kargoda.. Aslanlar gibi geliyoruz dostlar sevinsin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslında yoksunuz ~ 6 yıl önce
Paris Günde 3 uçuştan 1 uçuşa, Amsterdam günde 2 uçuştan 1 uçuşa. Yolcular Amsterdam ve Paris’ten uygun fiyatlı ve makul beklemeli aktarmalar yüzünden tercih ediyordu. Sabahın 4’ünde Lufthansa Berlin’e ortalama 60-70 yolcu taşıdığı için bu hatta 4-5 ay dayanabildi. Acaba bu stratejiyle ne kadar dayanacaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasjet ? ~ 6 yıl önce
Airfrance ve klm atlasla codeshare uçuşlar yapmıyor mu şuanda ? Atlası onlar da mı bırakıyor? Ah atlas.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slm ~ 6 yıl önce
Herkez bir bir kaciyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekabet ~ 6 yıl önce
Yoksa rekabet mi edemiyor? Kaçıyor dersek yanlış olur. REKABET EDEMEME de var.
Andro ~ 6 yıl önce
Eyyy Erdogan nefreti gozunu perdeleyip dogruda olsa yanlista olsa HAYIR,OLMAZ diye haykiranlar. Hani bu adamlar ucuslari durduruyordu? 3. havalimanina ucacak havayolu sirketi kalmayacakti ? Sizmi yalan soyluyorsunuz yoksa bu haberi yapanlarmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karsiyakali ~ 6 yıl önce
Okuduğunu mu anlayamadın yoksa trollüyor musun ? Air france uçuşları durdurdu low cost bi şirkete devrediyor. Klm ise Uçuşları azaltıyor. Buradan nasıl iyi bir sonuç çıkardın acaba? Dünyanın en büyğk havalimanına havacılık devleri uğramayacak low costlar mı fink atacak? Delta american united air france malaysia eva falan yok mesela şu an. aktarmalar iyice boka sarıcak
Jetgiller ~ 6 yıl önce
TK varsa diğerlerine lüzum yok,her yere yetişiyoruz,koşuyoruz...Bugün 335 uçak yarın 400,2030 da 500 uçak...Dünya bize yol geçen hanı...Vızz gelir tırıs gider.
misafir ~ 6 yıl önce
Malaysia Paris Frankfurt Amsterdam da uçmuyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000