20 Ağustos 2010, Cuma 17:31:37

AIR DUSSELDORF YOLCULARI PERİŞAN

Almanya’dan Türkiye’ye turist gönderen Air Dusseldorf adlı acente, Alman havayolu şirketi Bremen FLY’a borcunu ödemeyince yolcular Türkiye’de kaldı. Yolcular, havaalanlarında Airduseldorf’tan gelecek iyi haberi bekliyor.
  • Sonuc
  • gurbetciler adına cok uzuldum acıkcası... ama sirket adına hiç mi hiç üzülmedim... iyi olmus...beter olsunlar.
  • sieketin sahibi Veysel Dagilmisgül: Bu güne kadar yaptigi islerde basarili olamamis ve batmis, Kemal Dastan: Fazla geriye gitmeden Ülkem ve Golden Air de bir sürü yolcuyu ve acentayi perisan etmis, Onur Air ve Ögere 100 binlerce euro borc takmis. Kariyerlerinde egitim ve is bilgisi olmayan ve gecmislerinde bu denli basarisiz olmus insanlarin olusturdugu sirkete yolcu vermenin rizikolu oldugunu buraya yorum yazan herkes bilmekte..Neyi tartisiyorsunuz anlamis degilim.
  • Her yaz gelsin Toursell 4 ay uçsun o yeter zaten kis'tan bahseden oldumu ki sana ?
  • kardesim ögeri de denedik ama ucaklari TURKUAZ cok güzel servis güzel birde tam dakik olsa ne güzel olur
  • DUISBURG ta ki acenta potansiyel i olarak sizlerle calistmaktan gurur duyduk bir yolcumuza dahi zarar gelmedi :::::sonuna kadar yaninizdayiz YÜRÜ BE YÜRÜ TOURSELLL UC UC HEP UC TAIL WINGS
  • bence burda amac kimseyi karalamak degil.. ama su soruyu sormadan edemiyecegim. ismi marka olmus sirketler dururken, neden onlardan biletimi direlk almayip ta herhangi bir aracidan alayim ? örnekler gösteriyor ki bileti bir aracidan almak daha riskli. ne gerek var?
  • Görünen köy kilavuz istemez, haklisin ama bazi seyleri de göremedigin besbelli. Bir ucagin maliyeti RT olarak en az 30 bin euro tutar., buda koltuk basina 200 euro demektir. Hangi baba sirket kis aylarinda 200 eurodan bilet satipta ayakta kalabilecek? 9. ve 10. aylarda burada ciyak ciyak bagirirken seni de görecegiz.
  • Toursell yeni baslamis olabilir ama adam gibi adamlar bunu herkes bilsin, ben Toursell'ci degilim sadece acentayim ama görünen köy kilavuz istemez yani, haklarini yemiyelim lütfen
  • GECMIS OLSUN
Almanya’da faaliyet gösteren Air Dusseldorf adlı şirketle Türkiye’ye gelen gurbetçilerin dönüş yolu çileye döndü.

Almanya’ya dönmek için havaalanına gelen yolcular, uçaklarının iptal olduğu haberini alınca büyük şok yaşadı.

Kayseri ve Adana’da bulunan yolcular Air Dusseldorf’tan gelecek sevindirici haberi bekliyor. Kayseri’deki yolcular bugün saat 16.00’da kalkması planlanan uçağın iptal edildiğini ve bir gün sonra yapılacağını öğrendikten sonra havaalanından ayrılırken Adana’daki yolcuların bekleyişi sürüyor.

Adana Havaalanı’nda bulunan 110 yolcu şirket yetkililerinden bir açıklama beklerken AirportHaber’in ulaştığı Air Dusseldorf Genel Müdürü Kemal Taştan, yolcu mağduriyetini gidermek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Taştan, “ Yolcularımızı Bremen FLY şirketiyle uçuracaktık. Ancak şirket, yaşadığı bazı sorunlardan dolayı uçaklarını veremedi. Biz de dün akşam Turkuaz Havayolları’ndan uçak kiraladık. Bugün öğlen saat 14.00’te onlar da anlaşmayı iptal ettiler. Türkiye’deki bütün havayolu şirketleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Yolcuları bir an önce uçurabilmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Bu arada Air Dusseldorf’un Bremen Fly ile ödeme konusunda problem yaşadığı öne sürüldü. İddiaya göre, Alman havayolu şirketi Bremen FLY’a 150 bin avroluk borcu bulunan Air Dusseldorf, 105 bin avro ödeme yaptı. Adana ve Kayseri’de kalan yolcular için ödenen bu para Bremen FLY’ın geçmiş dönemdeki alacağı yerine sayılınca kriz yaşandı. 105 bin avroyu tahsil eden Bremen Fly, paranın tamamı ödenene kadar uçuşları yapmayacağını bildirdi.

©Airporthaber.com ÖZEL

AIR DUSSELDORF YOLCULARI PERİŞAN

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 10 yıl önce
Sonuc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gurbetciler adına cok uzuldum acıkcası... ama sirket adına hiç mi hiç üzülmedim... iyi olmus...beter olsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sieketin sahibi Veysel Dagilmisgül: Bu güne kadar yaptigi islerde basarili olamamis ve batmis, Kemal Dastan: Fazla geriye gitmeden Ülkem ve Golden Air de bir sürü yolcuyu ve acentayi perisan etmis, Onur Air ve Ögere 100 binlerce euro borc takmis. Kariyerlerinde egitim ve is bilgisi olmayan ve gecmislerinde bu denli basarisiz olmus insanlarin olusturdugu sirkete yolcu vermenin rizikolu oldugunu buraya yorum yazan herkes bilmekte..Neyi tartisiyorsunuz anlamis degilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her yaz gelsin Toursell 4 ay uçsun o yeter zaten kis'tan bahseden oldumu ki sana ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardesim ögeri de denedik ama ucaklari TURKUAZ cok güzel servis güzel birde tam dakik olsa ne güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DUISBURG ta ki acenta potansiyel i olarak sizlerle calistmaktan gurur duyduk bir yolcumuza dahi zarar gelmedi :::::sonuna kadar yaninizdayiz YÜRÜ BE YÜRÜ TOURSELLL UC UC HEP UC TAIL WINGS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence burda amac kimseyi karalamak degil.. ama su soruyu sormadan edemiyecegim. ismi marka olmus sirketler dururken, neden onlardan biletimi direlk almayip ta herhangi bir aracidan alayim ? örnekler gösteriyor ki bileti bir aracidan almak daha riskli. ne gerek var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Görünen köy kilavuz istemez, haklisin ama bazi seyleri de göremedigin besbelli. Bir ucagin maliyeti RT olarak en az 30 bin euro tutar., buda koltuk basina 200 euro demektir. Hangi baba sirket kis aylarinda 200 eurodan bilet satipta ayakta kalabilecek? 9. ve 10. aylarda burada ciyak ciyak bagirirken seni de görecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Toursell yeni baslamis olabilir ama adam gibi adamlar bunu herkes bilsin, ben Toursell'ci degilim sadece acentayim ama görünen köy kilavuz istemez yani, haklarini yemiyelim lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GECMIS OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000