26 Ekim 2016, Çarşamba 10:27:43

Air Canada'nın İstanbul uçağında arıza

Air Canada şirketine ait AC810 sefer sayılı Toronto-İstanbul uçuşunu yapan uçak, jeneratör arızası nedeniyle Toronto'ya geri döndü.
  • 787 ler sicilli uçaklar ilk arızayı Japon havayollarında verdi ama AIRBUS 350 XWP şu anan kadar arıza verdimi hayır BOEİNG 787 -8 Drimlaıner elektirik akü arızası çözüm bulunamadı
  • Ist atatürkte bi süre air canada uçağına hizmet verdim ve uçakta hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadık ama şöyle bi görüntü varki dedikleri gibi host ve hostesler çoğunlukla hostesler anneanne babaannelerimiz yaşlarında ilk gördüğümde çok şaşırmıştım nedenini sorduğumda ise tecrübeli oldukları için ve yaş sınırı yok yaşlı genç çalışan bir ülke :) thy ile kıyaslamayalım
  • kanadaya gittiğimde halamlara air canada ile uçuyorum ve gayet memnunum.başka şirketle asla uçmam.
  • Hostesleri thy'den 500 kat daha guzel bir sirket.Konfor vb. tum her sey dusunulmuz.Turk kadininin arsiz yapisi yok Air Canada'da.
  • Süper uçaklar çok sessiz, ve rahat koltuklar, Toronto uçuşum çok zevkli idi, servis TK gibi güzel. Güvenli uçuşlar olsun tüm uçuculara.
  • Kesinlikle katılıyorum,bu uçak gerçekten sessiz ve bu uzun uçuşlarda çok farkettiriyor.İkramında thyden pek bifarkı yok..

Air Canada şirketine ait AC810 sefer sayılı Toronto-İstanbul uçuşunu yapan uçak, jeneratör arızası nedeniyle Toronto'ya geri döndü.

C-GHQY kuyruk tescilli Boeing 787-8 Dreamliner tipi uçak Toronto Pearson Havalimanı'na sorunsuz iniş gerçekleştirdi. Yolcular terminale alınırken uçak bakıma alındı. Yolcuların başka bir uçakla Istanbul'a gönderileceği belirtildi.

Air Canada'nın İstanbul uçağında arıza

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Mustafa Turan ~ 7 yıl önce
787 ler sicilli uçaklar ilk arızayı Japon havayollarında verdi ama AIRBUS 350 XWP şu anan kadar arıza verdimi hayır BOEİNG 787 -8 Drimlaıner elektirik akü arızası çözüm bulunamadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air canada ~ 7 yıl önce
Ist atatürkte bi süre air canada uçağına hizmet verdim ve uçakta hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadık ama şöyle bi görüntü varki dedikleri gibi host ve hostesler çoğunlukla hostesler anneanne babaannelerimiz yaşlarında ilk gördüğümde çok şaşırmıştım nedenini sorduğumda ise tecrübeli oldukları için ve yaş sınırı yok yaşlı genç çalışan bir ülke :) thy ile kıyaslamayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canada ~ 7 yıl önce
kanadaya gittiğimde halamlara air canada ile uçuyorum ve gayet memnunum.başka şirketle asla uçmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi sirket ~ 7 yıl önce
Hostesleri thy'den 500 kat daha guzel bir sirket.Konfor vb. tum her sey dusunulmuz.Turk kadininin arsiz yapisi yok Air Canada'da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canada crew ~ 7 yıl önce
teyzeler uçuyor orada :) ayrıca hosteslerin güzelliği bir kriter mi sizin için seyahat ederken.
Nineleri ucuruyorlar ~ 7 yıl önce
Arkadas Canada ve Delta Nineleri hostes diye ucuruyor.Insan uçuşta birsey istemeye çekinir.Bor de THY ile kıyaslarlarmAyiptir karalamayin THY mızı.
Türk şirketleri ~ 7 yıl önce
Hiç değilse boy kilo gibi saçma faktörleri yok. Bir kere işe alınan bir daha çıkartılmıyor. Bizim Türkler yakında işsiz hostes adayları yerine mankenleri alırken Kanadalı nineler hala çalışmaya devam edecek.
Air Canada ~ 7 yıl önce
Süper uçaklar çok sessiz, ve rahat koltuklar, Toronto uçuşum çok zevkli idi, servis TK gibi güzel. Güvenli uçuşlar olsun tüm uçuculara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 7 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum,bu uçak gerçekten sessiz ve bu uzun uçuşlarda çok farkettiriyor.İkramında thyden pek bifarkı yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000