26 Haziran 2015, Cuma 08:28:45

Air Canada uçağına bomba ihbarı

Kanada'nın Newfoundland eyaletinin St John's Havaalanı, bomba ihbarı yüzünden yaklaşık 4 buçuk saat hava trafiğine kapatıldı.
  • Air Canada nın B747-8 I yolcu uçağı yoktur. Haber fotoğrafını düzeltmek iyi olabilir.
  • saygılar. bu riskli durumda gereken özeni göstererek müstakbel yaşayacağım ülke vatandaşlarını korumuşlardır. bizimkiler de eminönünde işine gelenlere göz yummaya; işine gelmeyenleri ise kovalamaya devam etsinler. bir kez daha kemal sunal beyefendiyi saygıyla anıyorum. sevgiler

İhbar nedeniyle havaalanı ana binası boşaltılırken, uçaklar iniş ve kalkış yapamadı.

Havaalanında kalkış için uçaklar bekletilirken, iniş yapan uçaklardaki yolcuların çıkışı da yaklaşık 4 buçuk saat izin verilmedi.
St John's Havaalanı yönetiminden yapılan açıklamada, yerel saatle 18.50'de Ottawa'ya uçması planlanan Air Canada'ya ait 143 sefer sayılı uçak için bomba ihbarı alındığı bildirildi. Bu nedenle yolcu alımı tamamlanan ve kapıları kapatılan uçağın, havaalanı ana binasından ayrılacağı sırada durdurulduğu açıklandı.

Uçaktaki 82 yolcu ve mürettebatın güvenli bir şekilde tahliye edildiği belirtilen açıklamada, ihbar üzerine Kanada Kraliyet Atlı Polisi RCMP, Newfoundland Kraliyet Zabıtası, bölge itfaiye ekiplerinin olaya müdahale ettiği duyuruldu.

Yaklaşık 4 buçuk saat sonra yapılan açıklamada, bomba arama çalışmalarının tamamlandığı belirtilirken, arama sonucunda bomba bulunup bulunmadığına ilişkin bilgi verilmedi.

Air Canada uçağına bomba ihbarı

Yorumlar

~ 9 yıl önce
Air Canada nın B747-8 I yolcu uçağı yoktur. Haber fotoğrafını düzeltmek iyi olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zabita ekiplerine ~ 9 yıl önce
saygılar. bu riskli durumda gereken özeni göstererek müstakbel yaşayacağım ülke vatandaşlarını korumuşlardır. bizimkiler de eminönünde işine gelenlere göz yummaya; işine gelmeyenleri ise kovalamaya devam etsinler. bir kez daha kemal sunal beyefendiyi saygıyla anıyorum. sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000