30 Kasım 2012, Cuma 08:59:30

AIR CANADA İSTANBUL'A UÇACAK

Kanada milli havayolu şirketi Air Canada, yeni uçuş programına İstanbul'u da ekledi.
  • Ben US Airways'de Philadelphia base'inde calisiyorum ucucu ekip olarak... Mayis ayindan sonra biz de Philadelphia - Istanbul ucuslarina basliyoruz. Mart & Nisan'da yeni teslim edilecek 5 adet A330-200 ucaklarimizi teslimini bekliyoruz
  • Toronto ucagini donus seferine kadar yerde tutmak yerine Ist-Toronto-Boston ucmak mumkun mudur? Tesekkurler
  • Vancouver - Istanbul ya da Seattle - Istanbul hattini ilk acan kazanacak. Kuzeybatida inanilmaz bir potansiyel var Istanbul uzerinden transit icin. Hadi artik biri su ise de el atsin!!
  • Adamlar bayağı bir geç kalmışlar. Toronto-Pekin seferi şimdiye kadar yokmuş anlaşılan.
  • THY nin toronta seferleri başladı2 sene oluyor galiba sonra air transat diye bir canadalı havayolu şirketi sefer düzenliyor istanbula.. umarım air canadanın seferleri de başlar v gerek türkler için gerekse de ülkemize turist gelir karşılıklı ticaretimiz gelişir..
  • Ülkemizi koruyalım THY'yi tercih edelim.

Air Canada Ticaret Müdürü Ben Smith, 4 Haziran 2013'te başlayacak Toronto-İstanbul seferlerinin doğrudan ve haftada 3 kez yapılacağını açıkladı. Ben Smith, ''Türkiye muazzam bir şekilde büyüyor. Kanada ve ABD ile Türkiye arasında çok büyük bir trafik var. Biz de bu büyüyen pazarda yerimizi almak istiyoruz'' dedi.

Smith, Asya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerine uçuşları olanların, Air Canada'nın Toronto-İstanbul seferlerinden yararlanabileceklerini de ifade etti.

Öte yandan Air Canada, ilkine 1 mayıs 2013 günü başlayacağı yeni uçuş programı kapsamında, Toronto-Seul, Toronto-Pekin, Vancouver-Pekin, Calgary-Tokyo ve Vancouver-Seul noktalarına 11 ayrı uçuş başlatacak.

AIR CANADA İSTANBUL'A UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

US ~ 11 yıl önce
Ben US Airways'de Philadelphia base'inde calisiyorum ucucu ekip olarak... Mayis ayindan sonra biz de Philadelphia - Istanbul ucuslarina basliyoruz. Mart & Nisan'da yeni teslim edilecek 5 adet A330-200 ucaklarimizi teslimini bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boston ~ 11 yıl önce
Toronto ucagini donus seferine kadar yerde tutmak yerine Ist-Toronto-Boston ucmak mumkun mudur? Tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuzeybati Amerika ~ 11 yıl önce
Vancouver - Istanbul ya da Seattle - Istanbul hattini ilk acan kazanacak. Kuzeybatida inanilmaz bir potansiyel var Istanbul uzerinden transit icin. Hadi artik biri su ise de el atsin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 11 yıl önce
Adamlar bayağı bir geç kalmışlar. Toronto-Pekin seferi şimdiye kadar yokmuş anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAMAROTH.. ~ 11 yıl önce
THY nin toronta seferleri başladı2 sene oluyor galiba sonra air transat diye bir canadalı havayolu şirketi sefer düzenliyor istanbula.. umarım air canadanın seferleri de başlar v gerek türkler için gerekse de ülkemize turist gelir karşılıklı ticaretimiz gelişir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAT III ILS ~ 11 yıl önce
Ülkemizi koruyalım THY'yi tercih edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
akıllı bir birey hangisi daha güvenli, hangisi daha ucuzsa onu tercih eder. akıllı şirket de müşteri kaybetmemek için fiyatları indirmeye, ürünü geliştirmeye çalışır ki rekabet edebilsin. ama işin mümkünatı sıfatında gizli tabi.
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Almanya?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000