02 Mayıs 2016, Pazartesi 13:35:24

Air Canada İstanbul'a Dreamliner ile geldi

Kanadalı havayolu şirketi Air Canada, Toronto-İstanbul tarifeli seferini ilk kez Boeing 787 Dreamliner ile yaptı.
  • Bir Kanada vatandasi olarak selamlar, demekki Kanada ozgur ve ayrimciliga karsi olan bir ulkeymis:). Babam 32,000 tane kizilderili cocugu zorla ailelerinden koparip yatili hristiyan okullarinda asimile etmek icin zorla tuttu galiba. Neyse irkcilik yokmus ve ozgurmus :).
  • Sabah Toronto ucusum var devaminda Houston gidis donus 650 dolara bilet bulabildim, toplam yolculuk 15 saat, rekabet guzel birsey
  • LEMAN isimli kullanıcı site trafiğini artırmak amaçlı provokasyon yapmış
  • lemancım kanada senin gibi insanlarında yaşayabileceği özgür, ayrımcılığa karşı yeniliklere açık her toplumdan insan barındıran bi ülke.. kanadanın sana oksijeni bile ağır gelebilir üzülüyorum bence ekmek yemekden vazgeç ve kafanın icindeki önyargıları yıkmaya bugunden başla.. artık ötekileştirme ayrıştırma..
  • Adam sizinle eğleniyor ne diye bu kadar ciddiye alıp duyar kasıyorsunuz. Zaten çoğunluk negatif oylama yapmış yorumuna. Cevabını çoktan almış. Bu kadar kolay trollenmeyin. Bırakın her kafadan bir ses çıksın. Çok büyütülecek şey değil bence. İki de yorum okuyalım dedik hep aynı talim terbiye kurulu. Haberin kendisi hakkında tartışmaz yorum getirmezsiniz, çomarla laf dalaşına gelince...
  • bir sürü yalaka ordusu
  • O yaşlı kadının o uçakta ne işi var Allah aşkına! Her parayı verene bilet satmaktan vazgeçemediler! Dolmuşa dönmüş Toronto seferi de!
  • bu uçak milli uçak fabrika bitene kadar 787 diyorlar sonra ismi TUR787 olucak!
  • Kendini bir Antalya Dalaman vs. Sanan çok samsun orgi trabzon var
  • ya dreamliner tek koridorlu,kisa menzilli, 55 yolcu tasiiyabilen bir ucak.ote yandan kanada ise en az 1900km mesafede bu sebeplerden haber yanlis

Kanadalı havayolu şirketi Air Canada, Toronto-İstanbul tarifeli seferini ilk kez Boeing 787 Dreamliner ile yaptı.

Kanada'nın Toronto kentinden 245 yolcusuyla İstanbul'a hareket eden tarifeli uçak, Atatürk Havalimanında itfaiyenin su takıyla karşılandı.

Kanada'nın İstanbul Başkonsolosu Andrew Smith, Air Canada Türkiye Genel Müdürü Nedime Konuksever ile bazı davetlilerin katıldığı karşılama töreninde yolculara lokum ikram edildi.

Smith ile Konuksever, daha sonra uçakta görevli kabin ve kokpit ekibine çiçek vererek, açılış kurdelesini kesti.

Başkonsolos Smith, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul'dan Toronto'ya direkt seferlerin iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesi açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Smith, yeni uçakla yapılacak seferle iki ülke arasında eğitim, ekonomi ve diğer alanlarında büyüme beklediklerini kaydetti.

Air Canada Türkiye Genel Müdürü Konuksever de İstanbul'a direkt seferlere 2013 yılında başladıklarını belirtti.

Konuksever, bugün de rüya uçak olarak bilinen "Dreamliner" ile ilk kez sefer yaptıklarını anımsatarak, "Tüm yıl boyunca Boeing 787 Dreamliner ile seferlerinin gerçekleştiren tek Kuzey Amerikalı havayolu şirketiyiz." dedi.

Hazirandan itibaren her gün karşılıklı direkt seferlere başlayacaklarını ifade eden Konuksever, şöyle devam etti:

"Sonbaharda, ekim ayı itibarıyla Dreamliner ile seferleri daha da azaltacağız ancak her gün müşterilerimize direkt seferler sunabiliyoruz. Çünkü iş ortaklarımız var. Türk Hava Yolları (THY) ile de ortak uçuşlarımız var. Bu şekilde müşterilerimiz aslında Toronto hattında her gün Air Canada uçuşu bulabiliyorlar. Ancak tabii ki Dreamliner'ı tecrübe etmek isteyenler özellikle bu seferleri seçebilirler. Sabah 11.15'te İstanbul'dan kalkarak, Toronto'ya öğleden sonra varan seferimiz de mevcut."

Air Canada için dizayn edilen 3 kabinden oluşan B-787 Dreamliner uçağı, konfor, yeni teknoloji, daha az türbülans, daha fazla oksijen ve üst düzey kalitede yeme, içme ve kabin hizmeti sunuyor. Ayrıca yolcular, çevreci, daha az yakıt tüketen ve karbon emisyonu en düşük olan ileri teknoloji uçaklarla uçuş deneyimi yaşıyor.



Air Canada İstanbul'a Dreamliner ile geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

Eko ~ 8 yıl önce
Bir Kanada vatandasi olarak selamlar, demekki Kanada ozgur ve ayrimciliga karsi olan bir ulkeymis:). Babam 32,000 tane kizilderili cocugu zorla ailelerinden koparip yatili hristiyan okullarinda asimile etmek icin zorla tuttu galiba. Neyse irkcilik yokmus ve ozgurmus :).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabah ~ 8 yıl önce
Sabah Toronto ucusum var devaminda Houston gidis donus 650 dolara bilet bulabildim, toplam yolculuk 15 saat, rekabet guzel birsey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 8 yıl önce
LEMAN isimli kullanıcı site trafiğini artırmak amaçlı provokasyon yapmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lemana itafen.. ~ 8 yıl önce
lemancım kanada senin gibi insanlarında yaşayabileceği özgür, ayrımcılığa karşı yeniliklere açık her toplumdan insan barındıran bi ülke.. kanadanın sana oksijeni bile ağır gelebilir üzülüyorum bence ekmek yemekden vazgeç ve kafanın icindeki önyargıları yıkmaya bugunden başla.. artık ötekileştirme ayrıştırma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahu ~ 8 yıl önce
Adam sizinle eğleniyor ne diye bu kadar ciddiye alıp duyar kasıyorsunuz. Zaten çoğunluk negatif oylama yapmış yorumuna. Cevabını çoktan almış. Bu kadar kolay trollenmeyin. Bırakın her kafadan bir ses çıksın. Çok büyütülecek şey değil bence. İki de yorum okuyalım dedik hep aynı talim terbiye kurulu. Haberin kendisi hakkında tartışmaz yorum getirmezsiniz, çomarla laf dalaşına gelince...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalaka ~ 8 yıl önce
bir sürü yalaka ordusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 8 yıl önce
O yaşlı kadının o uçakta ne işi var Allah aşkına! Her parayı verene bilet satmaktan vazgeçemediler! Dolmuşa dönmüş Toronto seferi de!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlgilisine ~ 8 yıl önce
O yaşlı kadın senin gelecekteki halin, her parayı verene dediğin kişinin Kanada vizesi belki de vatandaşlık ya da oturumu var. Sizin???
terbiyesiz ~ 8 yıl önce
Kardesim kadin parasini verdiyse ucagada Biner dolmusada.nasil bir kafa yasiyorum insanlarin kucumsemekden ne zaman vazgeciceksiniz.
okuyucu ~ 8 yıl önce
Bu ne kadar iğrenç, ne kadar ayıp bir yorumdur yahu? Yaşlı insanlar uçağa binemez mi? Haddinizi bilin..
... ~ 8 yıl önce
Ne alaka ahmak uçağa güzellik yarışmadından mı alınıyor yolcular
Leman ~ 8 yıl önce
Hayır efendim, o kılıkla binenez. Salı pazarı değil bulunduğu yer! Uçak uçak!
YYZ ~ 8 yıl önce
Leman senin adın Kezban olmalıymış, adı Kezban olup da zekii olan hanımları tenzih ediyorum.
Elif ~ 8 yıl önce
Kadın kılık kıyafetten bahsediyor, güzellikten değil süzme! Hepiniz düz mantıksınız, kadın neden bahsetmiş hiçbiriniz anlamamışsınız!
Leman ~ 8 yıl önce
Ben yaştan bahsetmedim, lütfen yorumumu düzgün okuyup eleştirin. Ayrıca bir bayanla böyle kaba konuşamazsınız, ses tonunuza dikkat edin!
Kılık kıyafet ~ 8 yıl önce
Yorumda kesinlikle kılık kıyafet geçmiyor bunu siz de biliyorsunuz, şayet kılık kıyafeti kastetti iseniz yorumu yanlış yazmışınız. Kimsenin kılık kıyafetine kimse karışamaz, yine de bu yorumu yazmakla amacınıza ulaştınız. Ben dahil bu kadar kişi size yanıt yazdı. Tebrikler
zihniyet ~ 8 yıl önce
teyzemiz kapalı ya leman ondan rahatsız olmuş sanane seni ilgilendirmez benide ilgilendirmez kimin ne giydiği giymediği önce insan olmayı öğren ve ırkçılıkdan uzak dur.
Cehalet! ~ 8 yıl önce
Teyze düğüne gitmiyor ki! İstediği gibi giyinebilir bunu sen sorgulayıp patavatsız bir dille yazman haddin değil. Hiçbir havayolu şirketinde kıyafet zorunluluğu yoktur!
Ağzını topla Leman ~ 8 yıl önce
Yaşınada kıyafetinede karışamazsın insanların şayet o hanımefendi mini etekli boya küpüne bürünmüş biri olsaydı çok hoşuna giderdi ingilterede yaşıyorum burdaki kafirler bile kapalı insanlara daha saygılı senin zihniyetinde biri ben etrafımda dahi görmekten iğrenirim ahlaksız
menapoz ~ 8 yıl önce
menapoza mı girdin leman ne bu çığırtkanlık?
lemon ~ 8 yıl önce
kendinden utanmalısın....
Leman ~ 8 yıl önce
O kadın bizi böyle temsil ettiği için kendin utansın! Ben uçağa böyle pazara gider gibi binmiyorum
Leman ~ 8 yıl önce
An invitation is received for respect!
Leman ~ 8 yıl önce
Sizinle politik görüş hakkında tartışmayacağım. Oyununuza gelmeyeceğim!
Leman ~ 8 yıl önce
Evet düğüne gitmiyor, gitseydi gece kıyafeti giymesi ve şeftali tonlarında gece makyajı yapması gerekirdi. Şu haline baktığımda nereye gittiği ya da nereden geldiğini kestiremiyorum. Ne acı! Modanın öldüğü gün bu uçuşun günü olsun!
Leman ~ 8 yıl önce
Ay yeter kapalı kapalı tek şey bildiğiniz bu! Kapana kapana bana sıcaklar bastı, beyninizi bi açın bari, yeterin!
Leman ~ 8 yıl önce
Teşekkür ederim canım, o senin zarafetin
Leman ~ 8 yıl önce
Canımsın Elif, birgün çaya bekliyorum lülüşkom muck
Leman ~ 8 yıl önce
Sensiniz iğrenç, okumayın o zaman kıymetli yorumlarımı
Leman ~ 8 yıl önce
Parasını verdiğini nerden biliyorsunuz? Kesin beleşe bindi o uçağa, hatta belki de gizlice bindi! O kadın nerden bulsun Air Canada bileti için para! Hatta kesin mülteci, geri iadesi yapıldı, ondan uçakla geldi. Gidişi kesin botla, kayıkla!
Leman ~ 8 yıl önce
Ben Kanada'da gündeliğe gideceğime, ülkemde gururumla çalışıyorum. Pasta yemiyorum ama ekmek yiyorum...
Mert Güner ~ 8 yıl önce
Cok igrenc ve irkci bir yorum. Senin gibi biriyle ayni ucagi paylasmak bile basli basina zulüm.
ahlaksız ~ 8 yıl önce
Ne kadar uçmuşluğn var bilmiyorum ama ben şahsen uçarken rahat giyiniyorum.O teyze de kendi rahatına göre giyinmiş olabilir. Uçakta pijama giyen kimse de görmedin galiba.
Anaaaa ~ 8 yıl önce
Bu lemanın burada ne işi var allah aşkına, önüne gelene yorum yaptırmışlar. Aa aaaaaaa. :))) hadi kızım saat 12 yi bulmadan dön evine, bal kabağı başında kırılmasın. ;)
Leman yak ~ 8 yıl önce
Ayakkabılarınıda çıkarsın mı binerken?
Yav ~ 8 yıl önce
Işine gelince özgürlükten bahsedenlerden değilmisin sende...
kriter ~ 8 yıl önce
Nasil bir kriter ariyorsun le-mal sanane birde sorsak ozgurlukten insan haklarindan bahsedersin Canada da turkiyede ozgurlugun Hakim oldugu ulkeler yasli veya degil istedigi yere gider senin goz zevkine goremi volet satacaklar. Bide s'en o yasa geldiginde ucaga felan binme hani o yastakilerin ne isi var diyorsunya !!!
Elif ~ 8 yıl önce
Güvenlik gereği x-ray den geçerken hepimiz çıkarıyoruz zaten
Leman ~ 8 yıl önce
Rahat giyinicem diye yataktan çıktığı gibi uçağa binemez. Gitsin otobüsle dönsün o zaman. Harem otogarı değil orası, Toronto International Airport
Leman ~ 8 yıl önce
Ne ırkı ayol, kezban mısın sen? Konu ırk değil, kılık!
seni varya ~ 8 yıl önce
Leman denilen şahıs Seni gorup yüz yüze sana cevap vermek isterdim ama sende o yüz yok malesef. Sana tek kelime TERBİYESİZ diyorum. Zavallisin ve bu kafa ile gidersen öylede kalacaksın. Senin gibilerin sonunda belli zaten. Allah seni ıslah etsin demiyecem Allah senin bildiği gibi yapsın.
Leman ~ 8 yıl önce
Sizi kınıyorum
yorumcu ~ 8 yıl önce
Bu arada yorumları beğenme bölümü varya ilginç bir istatistik var, beğenilmeyen bölümü lemani eleştirenlere sadece 2 veya 3 lemanin yorumlarında 25 ve üzeri yani leman ve yandaşı elif yanlizsiniz :) arkadaşlar farkindaliginiz için size minnettarim
sahin fr ~ 8 yıl önce
Geçmiş olsun allahım beterinden saklasin. Arkadaşlar kazadır herkesin başına gelir hatalar insanlara mahsus niye kırıcı yorum yapıyoruz lütfen daha duyarlı olalim. Elestirelim ama yapıcı olarak yıkıcı ve nefretle değil. Tüm yolcularımıza ve uçuş ekibimize geçmiş olsun kaza ve kirimsiz uçuşlar.
Berek ~ 8 yıl önce
ne alakası var lan? zfdsjakgaf
hop dedik.. ~ 8 yıl önce
karaktersiz insanların sayısı artmış hakkaten, ahlak yok olmuş. insanları giyim kuşamlarıyla değerlendirecek kadar zavallı bir insan, kendisi uganda moda ikonu heralde! amma önce kafandaki örümcek ağlarını aldırmak gerek bu önemli tabi!!
akıl akıl ~ 8 yıl önce
oyuna geldik dağılın, bırakın kendi ufak dünyasında moda ikonluğu yapsın. zeka dışı yorumlarıyla ufkumuzu açtı böyle eski kafalı tiplerin varlığından da haberdar olmuş olduk, bize teşekkür etmek düşer.. yalnız editörlere sormak lazım bir bayanı toplum önünde küçük düşürücü şekilde kıyafetiyle alay eden ucuz zeka ürünü bir yorumu nasıl onaylıyorlar?
ESB COOR. ~ 8 yıl önce
Leman hanım tanışabilir miyiz? :)
Bora Balkan ~ 8 yıl önce
Ağzınıza sağlık Leman Hanım.Her yerin bir adabı vardır.Leman Hanımın bahsetmiş olduğu kılık kıyafetle ilgilidir.Lütfen yorum yazmış olmak için yorum yazmayın.Yorum yazan kişi erkek olsa bu kadar seviyesizce yorum yapamazdınız.Ama yorum yapan bayan olunca ve doğruları söyleyince yüklendiğiniz kadar yükleniyorsunuz.Ayıptır arkadaşlar....
YA HE HE ~ 8 yıl önce
YAV HE BORA BALKAN.. DEPARTMAN DA YAZ MUHTEMELEN ŞAKŞAĞIN EKSIK OLMADIGI BI YERDESIN HUAZEUHAZE
CAHİL LEMAN ~ 8 yıl önce
HAHAHAH.Acaba hiç Business veya First Class uçtun mu Leman? Uçmadığın çok belli çünki biz oralarda uçarken havayolunu verdiği pijama ve terlikleri giyiyoruz ve gayet pejmurda oluyoruz.Evet ayakkabılarımızı da çıkarıyoruz ve emin ol herkes halinden memnun. Kimse kimseden rahatsız olmuyor.
.. ~ 8 yıl önce
Arkadaşım insan Nasıl olursa olsun ayrım yapılmaz..
milli uçak ~ 8 yıl önce
bu uçak milli uçak fabrika bitene kadar 787 diyorlar sonra ismi TUR787 olucak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ak ~ 8 yıl önce
ayıptır be ayıp. bi uçağı yapabilmek azbuz bi olay değil başta saygılı olmak lazım. eleştirecek bişi bulamıyorsunuz sonra böyle hamam muhabbetleri falan .. kaliteli olun biraz
CORAL TRAVEL ~ 8 yıl önce
Kendini bir Antalya Dalaman vs. Sanan çok samsun orgi trabzon var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
ya dreamliner tek koridorlu,kisa menzilli, 55 yolcu tasiiyabilen bir ucak.ote yandan kanada ise en az 1900km mesafede bu sebeplerden haber yanlis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remziye ~ 8 yıl önce
embrear demedi lan atr falan değil bildiğim 787-8 daha ne
Lütfen ~ 8 yıl önce
Arkadaşım, Dreamliner 787 serisi son model bir uçak olup çift koridorludur, ayrıca Kanada'da 1900 km mesafede değil okyanus ötesi bie ülkedir. Lütfen bir şeyler yazmadan iki satır araştırma yapın.
Ne içtin ??? ~ 8 yıl önce
remzi abi ne içtin yav :)
YYZ ~ 8 yıl önce
Remzi senin de adın Kamil olmalıymış, adı Kamil olup da gerçekten kemale ermişleri tenzih ediyorum.
remziye ~ 8 yıl önce
remzi bey yanlış biliyor,günümüzün en moderen yolcu uçağı Dakota adıylada bilinen DC-3 lerdir.remzi bey mutlaka bu uçağı denemelisiniz koç müzesinde bile var ama uçamıyor.
RMZ ~ 8 yıl önce
remzi abi sen bir tanesin.buraya yazı yazanlar senin kadar uçaklardan anlasalardı herkes pilot olurdu abi yaa.remzi abi şimdi ankaraya uçacağım abi hangi uçağa biniyim abi cessnamı,pipermı abi
Remziye'nin Komsusu ~ 8 yıl önce
Komsum Remziye DC-3 /Dakota'lar ucmuyor demis ama bilgi eksikliginden olacak. Su an filosunda aktif olarak DC-3 ucuran tek sirket Buffalo Air.
Yaf Rezmi ~ 8 yıl önce
Gene dokturmussun remziye. Ne kadar sazan varsa atlamislar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000