11 Ekim 2016, Salı 09:05:50

"Air Canada için Türkiye çok önemli bir rota”

Air Canada, uluslararası uçuş ağına 6 yeni nokta ekledi. Air Canada böylece dünyada 6 kıtaya uçan az sayıdaki global havacılık markasından biri oldu.
  • Hahahhahah bilmesek yiyeceğiz vallahi. Türk yolculara sadece transit vize çilesi yaşatan basit bir havayolu bize önem verse nolur vermese nolur? Önce adam gibi transit vize olayını çözün sonra bunlardan bahsedin.
  • 1) Delta ni nucaklari eski olabilirdi, ancak New York icin THY nin fiyatini dengeliyordu, bakiniz bugun asya rotasinda THY digerlerinden direk ucusta bayagi pahali 2) United en fazla 4 yasinda ucaklarla La Guardia dan Istanbula uctu, ucaklarin doluluk oranlari yuzde 91 irdi, cunku fiyat cok ucuzdu, ancak kar marji dusuk oldugu icin bu haftan cekildiler, 3) Air Canada yesil karti olan ve Amerikan vatandasi olan yolculari ucuz sekilde Turkiye ye bagliyor, rakibi Lufthansa kesinlikle THY degil, cunku THY Amerika ic hatlarda codesharing yapamadigi icin bu hava yollarinin gerisinde, herkes Miami, New York da Houston da yasamiyor, Atlanta aktarma merkezinden THY uzerinden aktarma yok, sonra 5 gun ucusa dusurduler oda zarar, 4) Air Canada nin ana yolculari, Dallas, Denver, Seattle, Oklahoma, New Orleans, Kansas yolcularidir, bu noktalarda THY ile tek bilet ile ucma imkaniniz yok, Houston yada Atlanta dan Dallas a Chicago dan Denver a baglanti THY veremiyor, gecmis olsun THY, (moderator?)
  • Haberde Premium Economy sinifina vurgu yapiliyor. THY 777'lerdeb premium economy sinifini kaldirdigindan beri zarar etmeye basladi. Bu karar sorgulanmali
  • Air Canada Istanbul uçuşları bomboş gidiyor. Nasıl hala yolcu sayımız artıyor diyorlar anlamıyorum.
  • Air canada son model 787 ile sefer yapiyor delta dokuntu 767 ile sefer yapiyordu united yine ayni şekilde..gerçi her ikisi de sefer yapmiyor sanirim artik istanbula...
  • GERÇEKTEN GÜZEL BİR SEYEHAT GEÇİRDİM TEŞEKKÜR EDERİM AİRCANADA YA
  • Aktarmalarda transit vize isteme ile Turkiye'de buyumeyecek bir sirket...

Air Canada, uluslararası uçuş ağına Toronto-Bombay, Toronto-Berlin, Montreal-Cezayir, Montreal-Marsilya, Vancouver-Tayvan ve Vancouver-Nagoya seferlerini ekledi.

Air Canada böylece dünyanın 6 kıtasına sefer düzenleyen az sayıdaki global havacılık şirketlerinden biri oldu. Air Canada daha konforlu bir seyahat deneyimini ekonomik fiyatlarla yaşamak isteyen yolcularına özel olarak oluşturduğu Premium Economy sınıfı ile de kıtalararası uçuşlarda yolculuğun ilk anından itibaren önemli ayrıcalıklar sağlıyor.

"Air Canada için Türkiye çok önemli bir rota” 

Yeni hatların Air Canada’nın global ve sürdürülebilir karlı büyüme konusundaki kararlılığının önemli bir göstergesi olduğunu belirten Air Canada Türkiye Genel Müdürü Nedime Konuksever: “Air Canada olarak Türkiye’den ABD’ye kolay ve alternatif bir ulaşım imkanı sağlıyoruz. Ayrıca uluslararası yolcular için cazip bir seçenek olarak öne çıkan ana aktarma noktalarımız Toronto, Montreal ve Vancouver’dan yapılan seferlerimizin artması ile uluslararası pazarlardaki hızlı büyümemiz devam edecek" dedi.

Konuksever konuşmasına şöyle devam etti: "Geleceğin en önemli global havayollarından biri olma yolundayız. Bu yolda Türkiye de Air Canada için çok önemli bir ülke. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Türkiye pazarı bizim için çok önemli. Kuzey Amerika’dan Türkiye’ye direkt sefer düzenleyen tek Kanadalı ve Kuzey Amerikalı havayolu şirketiyiz. Bu kapsamda son teknoloji Boeing 787 Dreamliner uçaklarımızı Türkiye’ye de getirdik. Ayrıca İstanbul’dan yapılan kıtalararası uçuşlarda müşterilerine Premium Economy sınıfı seçeneğini sunan tek havayolu şirketiyiz.  Türkiye’den yolcu sayımız da her geçen gün artıyor. Kanada’nın en hızlı büyüyen markası olarak, Türkiye’de müşteri odaklı ürün, hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz”.

"Air Canada için Türkiye çok önemli bir rota”

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Karşıyakalı ~ 7 yıl önce
Hahahhahah bilmesek yiyeceğiz vallahi. Türk yolculara sadece transit vize çilesi yaşatan basit bir havayolu bize önem verse nolur vermese nolur? Önce adam gibi transit vize olayını çözün sonra bunlardan bahsedin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aciklama ~ 7 yıl önce
1) Delta ni nucaklari eski olabilirdi, ancak New York icin THY nin fiyatini dengeliyordu, bakiniz bugun asya rotasinda THY digerlerinden direk ucusta bayagi pahali 2) United en fazla 4 yasinda ucaklarla La Guardia dan Istanbula uctu, ucaklarin doluluk oranlari yuzde 91 irdi, cunku fiyat cok ucuzdu, ancak kar marji dusuk oldugu icin bu haftan cekildiler, 3) Air Canada yesil karti olan ve Amerikan vatandasi olan yolculari ucuz sekilde Turkiye ye bagliyor, rakibi Lufthansa kesinlikle THY degil, cunku THY Amerika ic hatlarda codesharing yapamadigi icin bu hava yollarinin gerisinde, herkes Miami, New York da Houston da yasamiyor, Atlanta aktarma merkezinden THY uzerinden aktarma yok, sonra 5 gun ucusa dusurduler oda zarar, 4) Air Canada nin ana yolculari, Dallas, Denver, Seattle, Oklahoma, New Orleans, Kansas yolcularidir, bu noktalarda THY ile tek bilet ile ucma imkaniniz yok, Houston yada Atlanta dan Dallas a Chicago dan Denver a baglanti THY veremiyor, gecmis olsun THY, (moderator?)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Premium Economy ~ 7 yıl önce
Haberde Premium Economy sinifina vurgu yapiliyor. THY 777'lerdeb premium economy sinifini kaldirdigindan beri zarar etmeye basladi. Bu karar sorgulanmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air Canada ~ 7 yıl önce
Air Canada Istanbul uçuşları bomboş gidiyor. Nasıl hala yolcu sayımız artıyor diyorlar anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
Air canada son model 787 ile sefer yapiyor delta dokuntu 767 ile sefer yapiyordu united yine ayni şekilde..gerçi her ikisi de sefer yapmiyor sanirim artik istanbula...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GokhanLTBA ~ 7 yıl önce
Delta artik Türkiye piyasasindan cekildi THY'nin bu kitada surekli yeni destinasyonlar almasi Delta'nin ucuslarini sonlandirdi. Aircanada seferlerine B787 ile devam etmektedir
Partizan ~ 7 yıl önce
Zamaninda Deltanin dokuntu 767si ile gelmisligim var Istanbul'a. o zamanlar thy sadece jfk ve ord ucuyordu. fiyat avantanindan oturu delta musteri cekebiliyordu. simdiki markette deltanin pay alabilmesi mumkun degil. united da denedi bir ara ewr'den. tutturamadi haliyle. sonra yok guvenlik sorunu vs diye hatlar kapatildi.
İSTANBUL-VANCOUVER ~ 7 yıl önce
GERÇEKTEN GÜZEL BİR SEYEHAT GEÇİRDİM TEŞEKKÜR EDERİM AİRCANADA YA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aktarmalarda transit vize ~ 7 yıl önce
Aktarmalarda transit vize isteme ile Turkiye'de buyumeyecek bir sirket...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000