05 Ağustos 2015, Çarşamba 10:32:25

Air Canada da o yasağa katıldı

Kamuoyuna Aslan Cecil yasağı olarak yansıyan av hayvanlarından alınan parçaların uçaklarda taşınmasına getirilen yasağa Kanada Havayolları Air Canada da katıldı.
  • Filistin Ermeni soykitimini tanimisti yanlis hatirlamiyorsam ! Turkiye'de Ne olursa olsun Araplarin umursadigini da gormedik ! Arap sevici Android uygulamasi... Dininden ya da mezhebindeb dolayi kimseye sempati besleyecek degilim.Algi yaratmaya calisiyorsan ise yaramiyor,yeri de degil zaten !
  • Oyle ama dimi filistin deyince oy verdigimiz parti belli oluyo. Gozunu sevdigimin havaciliginin gozunu sevdigimin medeniyeti. Sen cok yasa medeniyet.
  • Aslan cecil icin cosanlar 18 aylik bebegi yakan israil icin sus pus olurlar ISTE MEDENIYET BU... Yersen
  • işte medeniyet bu.
  • Katılıyorum
  • TK nin gozunu para bürümüş. Etliye susluye karisacagini zannetmiyorum.
  • Thy sen de yasağa katıl.
  • Umarız bizde o yasağa dahil oluruz. Gerçi biz hayvan nesline soğuk bakarız amma inşallah bundan sonra hayvanlara ve nesline biraz daha sıcak bakarız.

Aslan Cecil'in Zimbabve'deki av partisinde öldürülmesinin ardından ABD'li havayolları Delta, United ve American Airlines'ın avcılık ganimetlerinin nakliyesine getirdikleri yasağı, Kanada Havayolları Air Canada da uygulamaya başladı.

Air Canada Basın Sözcüsü Peter Fitzpatrick, yaptığı yazılı açıklamada, Air Canada uçaklarında artık aslan, leopar, fil, bufalo, gergedan veya diğer av hayvanlarına ait parçaların taşınmasının yasaklandığını ve bu parçaların hiçbir Air Canada uçağına alınmayacağını açıkladı.

Air Canada'nın Afrika ülkelerine uçuşları olduğunu hatırlatan Sözcü Fitzpatrick, Kanada'nın Nesli Tehlike Altında Olan Yabani Hayvan ve Bitki Türlerinin Uluslararası Ticaretine İlişkin Sözleşme'ye taraf olduğunu ve kararın da bu çerçevede alındığını duyurdu.

ABD'nin önde gelen havayollarından Delta, United ve American Airlines havayolu şirketleri, dün aldıkları kararla artık uçaklarda aslan, leopar, fil, bufalo veya gergedan kalıntılarını taşımayacaklarını açıklamışlardı.

Air Canada da o yasağa katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Yolcu ~ 9 yıl önce
Filistin Ermeni soykitimini tanimisti yanlis hatirlamiyorsam ! Turkiye'de Ne olursa olsun Araplarin umursadigini da gormedik ! Arap sevici Android uygulamasi... Dininden ya da mezhebindeb dolayi kimseye sempati besleyecek degilim.Algi yaratmaya calisiyorsan ise yaramiyor,yeri de degil zaten !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Oyle ama dimi filistin deyince oy verdigimiz parti belli oluyo. Gozunu sevdigimin havaciliginin gozunu sevdigimin medeniyeti. Sen cok yasa medeniyet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aslan cecil icin cosanlar 18 aylik bebegi yakan israil icin sus pus olurlar ISTE MEDENIYET BU... Yersen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu yorumu ~ 9 yıl önce
oy verdiğin kişilere gönder delikanlı :) burası bir havacılık sitesi.
helal olsun canada ~ 9 yıl önce
işte medeniyet bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M ~ 9 yıl önce
Katılıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pega ~ 9 yıl önce
TK nin gozunu para bürümüş. Etliye susluye karisacagini zannetmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy sen de ~ 9 yıl önce
Thy sen de yasağa katıl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 9 yıl önce
Umarız bizde o yasağa dahil oluruz. Gerçi biz hayvan nesline soğuk bakarız amma inşallah bundan sonra hayvanlara ve nesline biraz daha sıcak bakarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katılıyorum ~ 9 yıl önce
Kesinliklee
aynı zamanda ~ 9 yıl önce
dün akşam bahçede kedilere pişmiş tavuk parçaları veriyordum alt katta oturan bayan " bu yağlı şeyleri buraya ne koyuyorsun " diye bağırdı ve 2 yavru ve anne kedi onu görünce kaçtı zaten. Hayvan sevmeyen insanlarada aynı yasak uygulanmalı ve hatta bakkal ekmek dahi vermemeli (ciddiyim). İyi günler dilerim. Ve sokağa bir kap su koymayı ihmal etmeyelim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000