31 Aralık 2014, Çarşamba 14:55:41

AIR ASIA YOLCULARI ENDONEZYA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Pazar günü Endonezya'dan Singapur'a giderken Cava Denizi'nde düşen AirAsia uçağındaki yolcuların cesetlerinden ilk ikisi Endonezya'nın Surabaya kentine götürüldü.
  • Yazik !!!!??
  • Bugün yabancı ajanslarda bir bilgi paylaşımı vardı. " Havacılık uzmanları 16 ay önce havayolu şirketlerini uyararak uçaklardaki aşırı teknolojik seyrüsefer cihazlarının pilotların bilgi ve becerilerini deformasyona uğrattığı konusundaki endişelerini dile getirmiş. Otomasyonun pilotlarda aşırı güven yarattığını söylemişler. Sayın kaptanlarımızın değerli yorumlarını bekliyorum.

Pazar günü Endonezya'dan Singapur'a giderken Cava Denizi'nde düşen AirAsia uçağındaki yolcuların cesetlerinden ilk ikisi Endonezya'nın Surabaya kentine götürüldü. Cesetlerin kimliklerinin teşhisi için, yolcular ve mürettebatın yakın akrabalarından DNA örnekleri istendi.

162 kişi ile havalanan Airbus A320-200 tipi uçak Surabaya'dan Singapur'a giderken kaybolmuş, dün uçağın kalıntılarının denizde olduğu belirlenmişti.

Yetkililer şu ana kadar yedi kişinin cesedine ulaşıldığını ancak kötü hava koşullarının çalışmaları engellediğini söyledi. Bugün hayatını kaybedenler için Surabaya'da bir anma töreni yapılacak.

Doğu Java Eyaleti Valisi BBC'ye, tüm yeni yıl kutlamalarının iptal edildiğini söyledi.

Uçakta 137 yetişkin yolcu, 17 çocuk, bir bebek, iki pilot ve beş kabin görevlisi bulunuyordu.

Şiddetli rüzgar ve yüksek dalgaların, diğer cesetlerin bulunmasını zorlaştırdığı belirtiliyor.

Surabaya'da bulunan BBC muhabiri Alice Budisatrijo cesetlerin suda üç günden fazla kalmalarının ardından kimliklerin belirlenmesinin zor olacağını, bu durumun kaygılandırdığını aktardı.

AIR ASIA YOLCULARI ENDONEZYA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yazik !!!!??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
endişeli ~ 9 yıl önce
Bugün yabancı ajanslarda bir bilgi paylaşımı vardı. " Havacılık uzmanları 16 ay önce havayolu şirketlerini uyararak uçaklardaki aşırı teknolojik seyrüsefer cihazlarının pilotların bilgi ve becerilerini deformasyona uğrattığı konusundaki endişelerini dile getirmiş. Otomasyonun pilotlarda aşırı güven yarattığını söylemişler. Sayın kaptanlarımızın değerli yorumlarını bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000