20 Ocak 2016, Çarşamba 11:42:33

Air Arabia İzmir'e uçacak

Air Arabia'nın yaz sezonunda Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) İzmir'e direkt uçuş başlatmayı planladığı bildirildi.
  • İlk defa bebegimiz ve buyuk oglumuzla Air arabia hava yolunu kullanmak durumunda kalacağız cünkü izmirden dubai uygun tatil programi anlasmasi olduğu icin .Fakat ucak ici servis ,temizlik,konfor ile ilgili huc bir bilgim yok .Ucakta film izleme imkani varmi?Yemekler paraliymis evet ama cok mu kotu .Ben NUKET ANGIN hanimin eminim bir bayan olarak bunlarla ilgili bir calismasi vardir diye düsünüyorum.
  • Belli ki bu haber aslında bir reklam ama ters tepmiş. İzmir gibi bir şehir arapları kabul eder mi ? Araplar geliyor diye sevinir mi ? Ülkede arapları sevenler ve onlara özenenlerin kim olduğu bellidir. Ama İzmirli olmadıkları da kesindir. Onlardan gelen döviz ve verdikleri zarar daha önce diğer şehirlerde yaşanmıştır.
  • AMSTERDAM ANKARA SEFERLERINE TEKRAR DAN BASLANMALI MUNIH VE ISTANBUL AKTARMALI COK YORUCU OLUYOOR BARI HAFTADA 2KEZ
  • Bodrum da güzel olurdu. Burda bazi akradaslar Araplar filan demis te, BAE kaç milletten insan yasiyor, onlar da gelecek, bunu da düsünün.
  • UAE de yasayan 10 bin civari Turk de Izmir e gelmek isteyebilir degil mi? Benim gibi dogma buyume Izmir li olanlar ozellikle
  • gelsinler dövüz dövüzdür.
  • KLM operated by Izmir
  • Ankara için çıkma ama
  • Nükhet hanım airarabianın ticari yolcusu olarak uçak içi temizliğine ve kokusuz bir kabini görmeye ne zaman nail olacagız
  • Virgin de ay aktarmali spacecraft'la gelecekmis izmire. Ne 380 ' i la

Air Arabia'nın yaz sezonunda Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) İzmir'e direkt uçuş başlatmayı planladığı bildirildi.

İzmir Kalkınma Ajansı'ndan (İZKA) yapılan açıklamaya göre, Air Arabia Türkiye Müdürü Nüket Angın, yaz sezonunda uçuşların başlayabilmesi amacıyla İZKA koordinasyonunda hazırlanan programla İzmir'de kurum ziyaretlerinde bulundu.

İZKA Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban bir ilin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasını sağlamadaki en önemli faktörlerden birisinin turizm potansiyelinin artması olduğunu belirterek, bunda da en etkili unsurların başında direkt uçuşların artmasının geldiğini kaydetti. Bu çerçevede Birleşik Arap Emirliklerinden İzmir'e direkt uçuşun başlamasını çok önemsediklerini aktaran Yılmazçoban, "Bu uçuşların 2016 yazında başlaması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Direkt uçuşlarla İzmir ve Birleşik Arap Emirlikleri arasında turizm ve ticaret potansiyelinde ciddi bir artış olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Air Arabia Türkiye Temsilcisi Nüket Angın da şirket olarak İzmir'i çok önemsediklerini ifade ederek, "İzmir uçuşlarını başlatabilmek amacıyla Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden uçuş hakkı aldık" dedi.

Ziyaret edilen kurum temsilcileri arasında İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, TÜRSAB Ege Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hepşen ve TÜRSAB Ege Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve Turizm Şube Müdürü Pınar Meriç, Ege Turizm Derneği Başkanı Özer Mumcu yer aldı.

Bu süreç içinde İzmir direkt uçuşunun tanıtımını yapmak amacıyla Birleşik Arap Emirliklerinde bir çalıştay düzenlenerek Dubai, Doha ve Şarika'daki acentelere İzmir tanıtımı yapılacak. Sonrasında Birleşik Arap Emirliklerinden gelen tur operatörü ve acentelere İzmir'de tanıtım gezisi düzenlenecek. Nisan ayında Dubai'de gerçekleşecek turizm fuarına katılım sağlanarak uçuşların etkinliğinin artırılması ve İzmir tanıtımı yapılması için çalışmalar yürütülecek.

Air Arabia İzmir'e uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Deniz ~ 7 yıl önce
İlk defa bebegimiz ve buyuk oglumuzla Air arabia hava yolunu kullanmak durumunda kalacağız cünkü izmirden dubai uygun tatil programi anlasmasi olduğu icin .Fakat ucak ici servis ,temizlik,konfor ile ilgili huc bir bilgim yok .Ucakta film izleme imkani varmi?Yemekler paraliymis evet ama cok mu kotu .Ben NUKET ANGIN hanimin eminim bir bayan olarak bunlarla ilgili bir calismasi vardir diye düsünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 8 yıl önce
Belli ki bu haber aslında bir reklam ama ters tepmiş. İzmir gibi bir şehir arapları kabul eder mi ? Araplar geliyor diye sevinir mi ? Ülkede arapları sevenler ve onlara özenenlerin kim olduğu bellidir. Ama İzmirli olmadıkları da kesindir. Onlardan gelen döviz ve verdikleri zarar daha önce diğer şehirlerde yaşanmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AG1910 ~ 8 yıl önce
AMSTERDAM ANKARA SEFERLERINE TEKRAR DAN BASLANMALI MUNIH VE ISTANBUL AKTARMALI COK YORUCU OLUYOOR BARI HAFTADA 2KEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dubai Türk ~ 8 yıl önce
Bodrum da güzel olurdu. Burda bazi akradaslar Araplar filan demis te, BAE kaç milletten insan yasiyor, onlar da gelecek, bunu da düsünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sema ~ 8 yıl önce
UAE de yasayan 10 bin civari Turk de Izmir e gelmek isteyebilir degil mi? Benim gibi dogma buyume Izmir li olanlar ozellikle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arab money ~ 8 yıl önce
gelsinler dövüz dövüzdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Döviz ~ 8 yıl önce
Arap bıraktığı döviz kadar hasar verir valla. Demedi demeyin, izmiri de batırmayın
KLM ~ 8 yıl önce
KLM operated by Izmir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul çık aradan ~ 8 yıl önce
Ankara için çıkma ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airarabia yolcusu ~ 8 yıl önce
Nükhet hanım airarabianın ticari yolcusu olarak uçak içi temizliğine ve kokusuz bir kabini görmeye ne zaman nail olacagız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
380 ~ 8 yıl önce
Virgin de ay aktarmali spacecraft'la gelecekmis izmire. Ne 380 ' i la

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000