28 Ekim 2010, Perşembe 08:10:35

Aile kavgası acil iniş yaptırdı!

İngiliz Virgin Atlantic Havayolları'na ait B747-400 tipi uçak ABD'den İngiltere'ye giderken, bir yolcunun yüksek sesle karısı ve kayınbiraderi ile tartışarak, tehditler savurması sonucu acil iniş yaptı.
  • ayni turkiye de oldugu gibi olmus..acil inis yapilmis adam once gozaltina alinmis sonra da hem hapis hem de tazminat cezalari almis...
  • Bizim ahmet abi yapptımı bir kaç polis gözaltıa alır. sonra bırakıverir. olur biter. Bizim ahmet abi tehditte savurmaz, Dalar anında kafa göz :)) ama Ahmet abiye bişey olmaz. Ah ulan Ahmet abi sen dua et Türkiyede yaşıyosun.
  • ah ah adamlar işini biliyor Avrupada çokça caydırıcı unsurlar var sıkıysa istisnai durumlar dışında olay çıkarılsın sonrası bakın bakalım neler oluyor,Türkiyede olaylar çıkıyor,adam göz altına alınıp 5 dakika sonra elini kolunu sallıyarak yoluna devam ediyor,bolca yasa boşlukları olan ciddi durumlar dışında caydırıcı unsurların olmadığı bir ülkede yaşıyoruz
Alkollü olan Roy Anthony Heaps (44) uçakta eşi ve kayınbiraderi ile tartışmaya başladı. ABD'nin Orlando kentinden İngiltere'nin Manchester kentine gitmekte olan uçağın kabin ekibi bir türlü adamı yatıştıramadı.

Bunun üzerine kaptan pilot 451 yolcusu ile Kanada'nın Gander kentindeki havalimanına acil iniş yaptı. Heaps, gözaltına alınırken, uçak 3 saat gecikmenin ardından yoluna devam etti.

Heaps 5 gün hapis cezasına ve havayolu şirketini uğrattığı maddi zarardan dolayı da 14.500 Sterlin (33 bin TL) tazminata mahkûm edildi.
Aile kavgası acil iniş yaptırdı!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ayni turkiye de oldugu gibi olmus..acil inis yapilmis adam once gozaltina alinmis sonra da hem hapis hem de tazminat cezalari almis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizim ahmet abi yapptımı bir kaç polis gözaltıa alır. sonra bırakıverir. olur biter. Bizim ahmet abi tehditte savurmaz, Dalar anında kafa göz :)) ama Ahmet abiye bişey olmaz. Ah ulan Ahmet abi sen dua et Türkiyede yaşıyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ah ah adamlar işini biliyor Avrupada çokça caydırıcı unsurlar var sıkıysa istisnai durumlar dışında olay çıkarılsın sonrası bakın bakalım neler oluyor,Türkiyede olaylar çıkıyor,adam göz altına alınıp 5 dakika sonra elini kolunu sallıyarak yoluna devam ediyor,bolca yasa boşlukları olan ciddi durumlar dışında caydırıcı unsurların olmadığı bir ülkede yaşıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000