04 Aralık 2008, Perşembe 11:41:08

AHMET ÇAKAR AIRPORT TV'DE

Spor camiasının renkli simalarından biri olan eski hakem Ahmet Çakar Airport TV’yi ziyaret etti. Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’la sohbet eden Çakar, Airport TV’nin iyi düşünülmüş bir televizyon olduğunu belirtti.
  • çok ilginç ve önemli bir olay burdan çıkarmamız gereken çok ders var... demekki maçlar hakemsiz oynanmıyormuş..
  • Adam, bir medya çalışanı olarak başka bir medya kuruluşunu ziyaret etmiş, anısını anlatmış. bir yere el attığı yok. Ezber, saldırgan yorumda da sizin üzerinize yok. Sanki adam sektöre girdi. Girerse sizden izin mi alacak?
  • girmediğiniz bir bu sektör kalmıştı,burayada el attınız ya helal olsun.

Eski hakem Ahmet Çakar, Airport TV’yi ziyaretinde ilginç bir anısını paylaştı. Yıllar önce Trabzonspor ile Kocaelispor arasında oynanacak Türkiye Kupası finali için son anda uçağa binen Çakar, hiç unutamadığı bu anısını Airport TV ile paylaştı.  

 

Airport TV’ye konuk olan eski futbol hakemlerinden Ahmet Çakar, Airport TV’nin sektörel anlamda çok büyük bir boşluğu dolduracağını dile getirdi. Sohbet sırasında uçaklarla ilgili ilginç bir anısını da paylaşan Çakar, yıllar önce hakemlik yaptığı döneme ait bir olayı da paylaştı.

 

Hakem olarak görevlendirildiği Trabzonspor-Kocaelispor arasındaki Türkiye Kupası final karşılaşması için Trabzon’a uçmak isteyen Çakar, başından geçen ilginç olayı şöyle anlattı:“ Yıllar önce Trabzon’a gitmek için Atatürk Havalimanı’na geldim. Uçakta bilet bulamadım ve havaalanında bir görevliye bu maça gitmem gerektiğini söyledi. Kadın görevli, Trabzon’da maç olduğunu o yüzden uçaklarda yer olmadığını ve bana yardımcı olamayacağını söyledi. Ben o maça mutlaka gitmeliyim desem de faydası olmadı. Futbolla ilgisi vardır diye erkek bir görevlinin yanına gittim. ‘Ben olmazsam bu maç oynanmaz, çünkü ben bu maçın hakemiyim’ dedim. Ben öyle söyleyince bir hayli şaşırdılar ve bana uçakta yer buldular. Ben de Trabzon’a gittim, maçımı yönettim.”

 

Hem faal hakem olduğu dönemde hem de şu anda sık sık uçakla seyahat ettiğini anlatan Çakar, hayatı boyunca çocukları olmadan eşiyle baş başa hiç uçak seyahati yapmadığını söyledi. Çakar buna gerekçe olarak da kaza olması halinde çocuklarına bakacak kimsenin kalmayacak olmasını gösterdi.

 

Ahmet Çakar’ın açıklamaları bu akşam saat 20.00’de Airport TV Anahaber’de.

Ahmet Çakar Airport TV'de

AHMET ÇAKAR AIRPORT TV'DE

Yorumlar

mix ~ 15 yıl önce
çok ilginç ve önemli bir olay burdan çıkarmamız gereken çok ders var... demekki maçlar hakemsiz oynanmıyormuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
carrier ~ 15 yıl önce
Adam, bir medya çalışanı olarak başka bir medya kuruluşunu ziyaret etmiş, anısını anlatmış. bir yere el attığı yok. Ezber, saldırgan yorumda da sizin üzerinize yok. Sanki adam sektöre girdi. Girerse sizden izin mi alacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozan87 ~ 15 yıl önce
girmediğiniz bir bu sektör kalmıştı,burayada el attınız ya helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000