27 Ocak 2015, Salı 11:33:11

AHL'YE YENİ OTOPARK GELİYOR

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından Atatürk Havalimanı'nda da otopark açacak olan İSPARK, gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek.
  • Hadi bakalım inşallah. Biraz daha ucuzlaması çok hoş olur.
  • Cok mantikli bir is olmus. Deynekcilik iyice legal oldu
  • ispark terminalin içinde 2 tl'ye otopark yapsa, o araçlar yine de yol kenarına park eder
  • Haber metni küçük ama önemli.Çok yönlü bakmak lazım. Havalimanları yolcularına otopark hizmeti veren ve bu işten önemli geliri olan kuruluşlar tarafından işletiliyorlar, altyapısı geliştirilirse bu iş kolaylıkla yapılır. AHL'de çalışan bir profesyonelim .AHL - Beşiktaş güzergahını kullanırım sabahları yaklaşık 17 dakikada katettiğim mesafeyi tüm alternatifleri kullanmama rağmen akşamları ortalama 75 dakikada alıyorum . E5 , Sahilyolu ve Unkapanı gibi ana güzergahların tümünde güzergah üzerindeki katılım ve ayrım bölgelerinde ( havalimanı kavşakları , şirinevler, bakırköy , topkapı, haliç giriş ve çıkışları, kasımpaşa ve FSM ayrım ve katılımları ,mecidiyeköy , yenikapı, unkapapanı, perşembe pazarı, salıpazarı ) trafiğik mühendisliği yapılmasmış ve trafik sıkışıyor. İBB'nin öncelikle şehir içi trafiğine çözüm bulması gereklidir.
  • umarım bu sayede altında ferrarisi olup da otoparka 10 lira ödemekten aciz olanlar havalimanı yolunun yanındaki şeritleri işgal etmekten vazgeçerler
  • vatandaş bir arsa alsa/kiralasa otopark yapabilmesi için orayı asfaltlaması, güvenlik, yangın vb için her şeyi hazır etmesi ve çalışma ruhsatı alması gerekiyor. Hafta sonları için de ayrı bir ruhsat ancak İspark kendisinin 20bin metre kare otoparkı için 300 metrekarelik bir ruhsat alıp hizmet verebiliyor. İnanmayan Sabiha Gökçen havalimanında İspark ta duvarda asılı çalışma ruhsatına baksın.
  • Ring servisi ve günlük 8 tl olmasi ispark icin baya baya ucuz. Kafalarina tas mi dustu acaba
  • Daha iyi bir haber olamaz. Biran evvel açılır umarım.

İstanbul Otopark İşletmeleri (İSPARK), yolcuların yoğun talepleri nedeniyle havaalanlarında yeni otoparklar hizmete açacak.

İSPARK, bu kapsamda Atatürk Havalimanı'nda yakın yerde 1.500 araçlık otopark açacak.

Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olacak otopark, gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek. Yolcular otoparktan havalimanına ring servisiyle taşınacak.

SABİHA GÖKÇEN DE KAPASİTE ARTTI

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda halihazırda 1.300 araçlık otoparkla vatandaşlara hizmet veren İSPARK, yaşanan yoğunluğa ve artan taleplere çözüm üretmek amacıyla açık otoparkın kapasitesini de artırdı.

24 saat açık olan ve güvenlik sistemlerinin üst seviyede bulunduğu otopark gün boyu sürücülere 8 lira karşılığında hizmet veriyor.

Araçlarını otoparka bırakan sürücüler 5 dakikada havaalanına ulaşabiliyor. Ayrıca 15 dakikada bir ücretsiz ring servisi de kaldırılıyor.

AHL'YE YENİ OTOPARK GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hadi bakalım inşallah. Biraz daha ucuzlaması çok hoş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deynekci ~ 9 yıl önce
Cok mantikli bir is olmus. Deynekcilik iyice legal oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umarım'a ~ 9 yıl önce
ispark terminalin içinde 2 tl'ye otopark yapsa, o araçlar yine de yol kenarına park eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN ~ 9 yıl önce
Haber metni küçük ama önemli.Çok yönlü bakmak lazım. Havalimanları yolcularına otopark hizmeti veren ve bu işten önemli geliri olan kuruluşlar tarafından işletiliyorlar, altyapısı geliştirilirse bu iş kolaylıkla yapılır. AHL'de çalışan bir profesyonelim .AHL - Beşiktaş güzergahını kullanırım sabahları yaklaşık 17 dakikada katettiğim mesafeyi tüm alternatifleri kullanmama rağmen akşamları ortalama 75 dakikada alıyorum . E5 , Sahilyolu ve Unkapanı gibi ana güzergahların tümünde güzergah üzerindeki katılım ve ayrım bölgelerinde ( havalimanı kavşakları , şirinevler, bakırköy , topkapı, haliç giriş ve çıkışları, kasımpaşa ve FSM ayrım ve katılımları ,mecidiyeköy , yenikapı, unkapapanı, perşembe pazarı, salıpazarı ) trafiğik mühendisliği yapılmasmış ve trafik sıkışıyor. İBB'nin öncelikle şehir içi trafiğine çözüm bulması gereklidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umarım... ~ 9 yıl önce
umarım bu sayede altında ferrarisi olup da otoparka 10 lira ödemekten aciz olanlar havalimanı yolunun yanındaki şeritleri işgal etmekten vazgeçerler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ssdgdsa ~ 9 yıl önce
oraya bedava otopark yapsan da o vatandaş arabasını yola çeker. kuraltanımazlık bu halkın genlerinde var.
vatandaş ~ 9 yıl önce
vatandaş bir arsa alsa/kiralasa otopark yapabilmesi için orayı asfaltlaması, güvenlik, yangın vb için her şeyi hazır etmesi ve çalışma ruhsatı alması gerekiyor. Hafta sonları için de ayrı bir ruhsat ancak İspark kendisinin 20bin metre kare otoparkı için 300 metrekarelik bir ruhsat alıp hizmet verebiliyor. İnanmayan Sabiha Gökçen havalimanında İspark ta duvarda asılı çalışma ruhsatına baksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ring servisi ve günlük 8 tl olmasi ispark icin baya baya ucuz. Kafalarina tas mi dustu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Daha iyi bir haber olamaz. Biran evvel açılır umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000