06 Ağustos 2016, Cumartesi 09:26:11

AHL'ye gelen heyet Antalya Havalimanı'nı da inceledi

Türkiye’ye gelen turistlerin güvenliğine ilişkin konuları görüşmek amacıyla geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen Rusya Kültür Bakanlığı'na bağlı bir heyet, bugün de Antalya Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.

Rusya heyeti , İstanbul'dan sonra Antalya Havalimanı'ndaki görüşmelerini de tamamladı. Atatürk Havalimanı'na da gelen aynı heyete, Rus Bakan Yardımcısı baskanlık etti.

Antalya Valisi, Bakan Yardımcısı, Turizm Tanitma Genel Müdürü, Antalya İl Emniyet Muduru ve Havalimanı Mülki İdare Amiri ve Havalimani İşletmesi yetkilileri eşlik etti.

Antalya Valisi Munir Karaloğlu, Turizm Bakan yardımcısı Huseyin  Yayman, Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Havalimanı Mülki İdare  Amiri Mestan Yayman , Turizm İl Müdürü ibrahim Acar  toplantıda hazır bulundular. Havalinani Emniyet Şube Müdürü Murat Kulalar'ın Genel Guvenlik Bilgilendirme sunumu sonrası sahada ziyaretler yapıldı.

Terminallerin tanıtımını Antalya Havalimanı Genel Müdürü Serhat Soğukpınar ve ICF Airports'un Guvenlik Müdürü Ilgaz Arnaz yaptı. Heyet, havalimanı ziyareti sonrasında şehir merkezi ve turistik merkez ziyaretlerini yapnak uzere havalimanından ayrıldı.

Tüm görüşmelerin olumlu geçtiği ve hiçbir sıkıntı yaşanmadığı öğrenilirken, son olarak gözler Rusya Devlet Başkanı Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında 9 Ağustos'ta yapılacak görüşmeye çevrildi.

AHL'ye gelen heyet Antalya Havalimanı'nı da inceledi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000