22 Nisan 2016, Cuma 14:30:22

AHL'de sorduğu soru cinayeti ortaya çıkardı

Gürcistan’da tartışma yaşadığı eşini boğarak öldürdüğü şüphesiyle İstanbul’da gözaltına alınan R. G., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
  • Gurcistanda mi yatacak turkiyede mi
  • Allah belani versin. Hapislerde curu.
  • idam şart.haberlere baktıkça acaba neden bukadar sapık ve manyak haberler geliyor diye düşünmeye başladım. eskiden eti senin kemiği benim dedikleri öğretmenlerden bile neler neler duyuyoruz çok vahsiyce cinayetler ve insan bazen bu tip insanlarla aynı yeryüzünde olmaktan sıkılıyor. Devletin bu konuya el atıp böylesi tipleri aramızdan sonsuza kadar ayırması lazım. böylesi tiplerin yaşamasından sa ölmesi daha hayırlı bu bakımdan da bu ülkeye idam şart ve hemde meydanda 3 gün sallandırıcaksın ki oylesi eyilimli olan tipler de ondan ders çıkarsın.
  • ben de zamanında bir trt sanatçısını öldürmüştüm ama babam mevki sahibi olduğu için cceza almadan, deliller karartılarak yırtmıştım. benim gibi şanslı değilmiş malesef.
  • bir insan bir insanın nasıl canını alır nasıl bir hak bu ? Bu tip suçların çok ağır cezası olmalı.

Gürcistan’da tartışma yaşadığı eşini boğarak öldürdüğü şüphesiyle İstanbul’da gözaltına alınan R. G., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, 21 Nisan Çarşamba günü saat 01.00 sıralarında Gürcistan’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evli ve 2 çocuk babası olan R.G. (44), eşi Esmira Bairamova (31) ile geçimsizlik yaşamaya başladı. Evli çift bu konuda birçok tartışma yaşadı. Bu tartışmaların sonuncusunda Esmira Bairamova’nın R. G.’den boşanmak istediğini açıklaması üzerine, R.G. karısı Esmira Bairamova’yı boğarak öldürdü. Aynı gün çocuğuyla beraber Türkiye’ye dönen R.G., İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki kontrollerde şüpheli tavırları ve çeşitli suçlardan sabıkası olması nedeniyle incelemeye alındı. Bu işlemler sırasında R. G.’nin, polise ‘Beni cinayetten mi aldınız?’ sorusunu yöneltmesiyle bir suçu daha ortaya çıkmış oldu. Bunun üzerine polis, R.G.’yi gözaltına aldı. Polis sorgusunda cinayeti itiraf eden R. G., olayın yaşandığı adresi verdi. Türk polisinin, olayın gerçekleştiği adresi Gürcistan polisine bildirmesi üzerine harekete geçen Gürcistan polisi, bildirilen adreste Esmira Bairamova’nın cesediyle karşılaştı. Esmira Bairamova’nın cesedi adli tıp kurumuna götürüldü.

Gözaltına alındığı Atatürk Havalimanı’ndan Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen R.G., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. R. G.’nin Türkiye’ye beraber döndüğü 6 yaşındaki kızı ise Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim edildi.

AHL'de sorduğu soru cinayeti ortaya çıkardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Nerde yatacak ? ~ 8 yıl önce
Gurcistanda mi yatacak turkiyede mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koca ~ 8 yıl önce
Allah belani versin. Hapislerde curu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
idamcı ~ 8 yıl önce
idam şart.haberlere baktıkça acaba neden bukadar sapık ve manyak haberler geliyor diye düşünmeye başladım. eskiden eti senin kemiği benim dedikleri öğretmenlerden bile neler neler duyuyoruz çok vahsiyce cinayetler ve insan bazen bu tip insanlarla aynı yeryüzünde olmaktan sıkılıyor. Devletin bu konuya el atıp böylesi tipleri aramızdan sonsuza kadar ayırması lazım. böylesi tiplerin yaşamasından sa ölmesi daha hayırlı bu bakımdan da bu ülkeye idam şart ve hemde meydanda 3 gün sallandırıcaksın ki oylesi eyilimli olan tipler de ondan ders çıkarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burak tayy ~ 8 yıl önce
ben de zamanında bir trt sanatçısını öldürmüştüm ama babam mevki sahibi olduğu için cceza almadan, deliller karartılarak yırtmıştım. benim gibi şanslı değilmiş malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trt Şeş ~ 8 yıl önce
Seni bu yorumdan bulup sorguya alırlarsa ağlarsın ama...bu işin şakası olmaz!Akıllı ol.
trt 6'ya ~ 8 yıl önce
sanki asılsız bir şeyden bahsediyorum. sorgulasınlar :))
nasıl iş ? ~ 8 yıl önce
bir insan bir insanın nasıl canını alır nasıl bir hak bu ? Bu tip suçların çok ağır cezası olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
polis ~ 8 yıl önce
Espiri mi yaptın yani ? 98 yılında cumhurbaşkanınin oğlu bi kaza geçirmişti onu hatırlamaya calisiyor konuyla ne alakası varsa. Beyin terk.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000