12 Ekim 2015, Pazartesi 13:08:49

AHL'de saldırıya sert tepki

Cumartesi Sabahı Ankara'daki barış mitingine düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden BTS üyeleri Atatürk Havalimanı'nda anıldı.
  • Katil isid. ve suan bu ölümlere kıs kıs gülen zihniyete nalet olsun. Fasizme karşı omuz. omuza diyecez.
  • biz sizin, böyle bir katliamın ardından bile arsızca ortalığa dökülen bu kötülüğünüzü yenemedik, bu bize dert oldu, ama siz de bunca kötülüğe rağmen bizi sindiremediniz ve yok edemediniz ve edemeyeceksiniz, bu da size dert olsun!
  • lafa bak komünist de diyememiş toplanınca barış mı oluyormuş doğru kapitalistler emperyalistler faşistler Irak'a götürdüğü gibi her yere barış götürüyor değil mi?
  • Orada toplanan insanların tamamen barışçıl amaçla orada olduklarından hiç bir şüphem yok. Fakat o kişileri oraya toplayanların niyetinden şüpheliyim. Türkiyenin heryerinden insan toplandı. Ama hdp ye hizmet eden birileri tarafından teröre kurban edildiler.
  • Sizin yüzünüzden gencecik arkadaşımız Osman Ervasa patlamada öldü. Kitleleri mitinge götürdünüz teröre yem ettiniz. Yazıklar olsun.
  • Koministler bulusmus yine bide buna baris mitingi diyorsunuzya akliniza sizin
  • yaşanan şey elbette çok kötü herkes üzgün hepimiz kınıyoruz ancak bazı kişiler eşitlik özgürlük adalet için ağlıyor ya adama sorarlar sen işini doğru yapıyor musun diye işyerindeki diğer kişiler kadar çalışıyor musun kaç board çalışıyorsun, kaç dosya bakıyorsun,kaç rapor tutuyorsun herkes önce işini en iyi şekilde yapmalı elbette sözüm herkes için değil ama hak etmediği halde bulunduğu pozisyonu dolduran insan çok Allah böyle katliamı bir daha yaşatmasın
  • Calistigim havalimaninda bir arkadasimin cocugu hakkaride asker. Ben sirnakta yaptim ve babamin o arkadasimin neler cektigini her son dakika haberini kalp krizi geciricesine nasil izledigini cok iyi biliyorum. Baskalarinin cocuklari uzerinden savas cigirtkanligi yapacaginiza gidin siz gonullu olarak asker olun. Olumune dedik biz barisi sakat kalmacasina inadina tekrar tekrar baris.
  • Arkadaş ilkokul 1. sınıfı yeni bitirmiş galiba. İnsan ol, insan..
  • Hangi birimdeysen gel bunu yüzümüze söyle. Gel o toplantıda hepimizin içinde söyle.

Cumartesi Sabahı Ankara'daki barış mitingine düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden BTS üyeleri Atatürk Havalimanı'nda anıldı.

Aralarında DHMİ çalışanlarının da olduğu Birleşik Taşımacılık Sendikası üyeleri bugün Atatürk Havalimanı DHMİ Başmüdürlüğü önünde saldırıya sert tepki gösterdi.

BTS üyeleri Başmüdürlük önünde toplanarak bir basın açıklaması yaptı.

Türkiye'nin dört bir yanından sadece barış ve demokrasi için mitinge geldiklerini ifade eden BTS üyeleri, buluşmanın Ankara Valiliği tarafından da uygun bulunduğunu belrttiler.

'Amaçları bizi korkutarak. bizi yıldırarak bizi sindirmek, amaçları gezi isyanından bu yana diktatörlüğe karşı direnen milyonlarca yurttaşın iradesini kırmaktır' ifadeleri kullanıldı.

BTS üyeleri yarından itibaren hayatını kaybedenler için 3 gün yasta olduklarını açıkladılar.

Basın açıklamasının ardından hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.













AHL'de saldırıya sert tepki

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Katil isid. ve suan bu ölümlere kıs kıs gülen zihniyete nalet olsun. Fasizme karşı omuz. omuza diyecez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zafer ~ 9 yıl önce
biz sizin, böyle bir katliamın ardından bile arsızca ortalığa dökülen bu kötülüğünüzü yenemedik, bu bize dert oldu, ama siz de bunca kötülüğe rağmen bizi sindiremediniz ve yok edemediniz ve edemeyeceksiniz, bu da size dert olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumsuz ~ 9 yıl önce
Siz katliamdan 10 dakika sonra Katil Devlet Katil Erdogan diyecek kadar acizlerin yaninda yùrùyorsunuz sözde Baris mitingi yerseniz
reyiz ~ 9 yıl önce
lafa bak komünist de diyememiş toplanınca barış mı oluyormuş doğru kapitalistler emperyalistler faşistler Irak'a götürdüğü gibi her yere barış götürüyor değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOPLANANLAR ~ 9 yıl önce
Orada toplanan insanların tamamen barışçıl amaçla orada olduklarından hiç bir şüphem yok. Fakat o kişileri oraya toplayanların niyetinden şüpheliyim. Türkiyenin heryerinden insan toplandı. Ama hdp ye hizmet eden birileri tarafından teröre kurban edildiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORDU GİRESUN ~ 9 yıl önce
Sizin yüzünüzden gencecik arkadaşımız Osman Ervasa patlamada öldü. Kitleleri mitinge götürdünüz teröre yem ettiniz. Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mitingsiz dünya ~ 9 yıl önce
Ölen arkadaşımız için gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eğlesin. Bu yaştaki bir insan zorla götürülmemiştir diye tahmin ediyorum, görüşleri istekleri sizden daha farklı olmalı ki gitmiş... Sizin mantığınızda mitinglere gitmeyelim bundan sonra hiçbir şeye karşı da çıkmayalım ne dikte ederlerse kabul edelim , tepkisizleşelim değil mi o zaman yaşayabiliriz en azından.. sizden beklenileni çok iyi anlamışsınız tebrik ediyorum...
Oyuna bak ~ 9 yıl önce
Koministler bulusmus yine bide buna baris mitingi diyorsunuzya akliniza sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vahim ~ 9 yıl önce
Durumun ne kadar vahim olduğu iktidar partisinin hangi beyinlerden oy aldığı bu kadar açık. Şu yoruma bakın. Neyse ki az kaldı yakında gideceksiniz ve birileri de hesabı çok ağır ödeyecek
gerçekler ~ 9 yıl önce
yaşanan şey elbette çok kötü herkes üzgün hepimiz kınıyoruz ancak bazı kişiler eşitlik özgürlük adalet için ağlıyor ya adama sorarlar sen işini doğru yapıyor musun diye işyerindeki diğer kişiler kadar çalışıyor musun kaç board çalışıyorsun, kaç dosya bakıyorsun,kaç rapor tutuyorsun herkes önce işini en iyi şekilde yapmalı elbette sözüm herkes için değil ama hak etmediği halde bulunduğu pozisyonu dolduran insan çok Allah böyle katliamı bir daha yaşatmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLUMUNE BARİS ~ 9 yıl önce
Calistigim havalimaninda bir arkadasimin cocugu hakkaride asker. Ben sirnakta yaptim ve babamin o arkadasimin neler cektigini her son dakika haberini kalp krizi geciricesine nasil izledigini cok iyi biliyorum. Baskalarinin cocuklari uzerinden savas cigirtkanligi yapacaginiza gidin siz gonullu olarak asker olun. Olumune dedik biz barisi sakat kalmacasina inadina tekrar tekrar baris.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açık Göze ~ 9 yıl önce
Arkadaş ilkokul 1. sınıfı yeni bitirmiş galiba. İnsan ol, insan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
L ~ 9 yıl önce
Yaw he he
Açık çek ~ 9 yıl önce
Hangi birimdeysen gel bunu yüzümüze söyle. Gel o toplantıda hepimizin içinde söyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000