23 Haziran 2017, Cuma 09:02:55

AHL'de kan bağışı seferberliği

Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği, Atatürk Havalimanı'nda Kızılay ile ortaklaşa bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.
  • Bizim görevimiz sadece bu organizasyona öncülük etmek izinlerini almak ve duyurmak bizlerin siyasi bir altyapısı veya bağlantısı olan bir kuruluş değiliz. 28 haziranda hayatını kaybeden meslektaslarimizi hatırlamak 15 Temmuz da hayatını kaybeden vatandaşlarımızı yad etmek . Altında başka bir şeyler aramaya gerek yok vatanını milletini seven insanlar olarak biz üstümüze düşen görevi yerine getirmek istiyoruz. Burada komik ve saçma sapan olan şeyler insanlarının yaptığı abes yorumlar olabilir ancak. Kızılay alınan kanları ne yapar nasıl kullanır bilemiyorum. Türkiye de sadece kızılayın kan alma yetkisi olduğu için secim şansımız olmadı. Elimizden gelse tüm yurtta bu zamana kadar tüm şehit olan asker ve polisimiz içind e birşeyler tapmak isterdik ama imkanlarimiz buna el verdi Saygılarımla
  • Kızılayın bu toplanan kanları sonradan ihtiyaç sahiplerine satışını kınıyorum! Bedava topladığını parayla satan bir zihniyete hayır.
  • Merak etmeyin kansızlardan kızılay kan almıyor
  • Öncelikle 15 Temmuz anısına değil 28 haziran ve 15 Temmuz şehitleri anısına kızılay yöneticilerinin itirazı üzerine afişlere şehitleri kelimesini koyamadık. Bizim amacımız şehit olmuş arkadaşlarımızı onurlandırmak ve de ramazan ayı içind e kan bağışının düşmesinden dolayı elimizden geldiğince yardımda bulunmak bizlerin amacı bir nebze olsun hizmette bulunmak herkesin düşüncesine duymak zorundayız. Saygılarımla
  • Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
  • 15 Temmuz anısına.??Ha-ha-ha :)
  • Ne işim olur böyle saçma sapan şeylerle. kendilerini dünya lideri görenlere 1 gram kan lazım olsa allah muhafaza..Ölsün gitsin.Herkes bu mantıkla olmalı.Daha yeni başlıyor her şey.
  • 15 Temmuz Tiyatro günü için bir gram kan vermem. Feto'nun eski kankası r.t.e...UNUTMA..UNUTTURMA.....

Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği, Atatürk Havalimanı'nda Kızılay ile ortaklaşa bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

Türk Kızılayı ile Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği tarafından ortak düzenlenecek etkinlikle Atatürk Havalimanı İç Hatlar ve Dış Hatlar Terminali ile B Kapısı bölgesinde kan bağışı yapılacak.

Dernekten yapılan açıklamada, "Gerek 28 Hazi­­ran terör eyleminde gerekse 15 Temmuz ha­­in darbe girişiminde Havalimanımız hedef seçilmiş olup, bu olaylarda şehit olan arkadaşlarımızı onu­r­landırmak adına Tü­rk  Kızı­layı ve Havalimanları Güvenlik Memurları Derneğimiz­in işbirli­ğiyle Kan Bağışı kampanyası düzenlenmiştir" denildi.

AHL'de kan bağışı seferberliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Oğuz İskender KADIOĞLU ~ 7 yıl önce
Bizim görevimiz sadece bu organizasyona öncülük etmek izinlerini almak ve duyurmak bizlerin siyasi bir altyapısı veya bağlantısı olan bir kuruluş değiliz. 28 haziranda hayatını kaybeden meslektaslarimizi hatırlamak 15 Temmuz da hayatını kaybeden vatandaşlarımızı yad etmek . Altında başka bir şeyler aramaya gerek yok vatanını milletini seven insanlar olarak biz üstümüze düşen görevi yerine getirmek istiyoruz. Burada komik ve saçma sapan olan şeyler insanlarının yaptığı abes yorumlar olabilir ancak. Kızılay alınan kanları ne yapar nasıl kullanır bilemiyorum. Türkiye de sadece kızılayın kan alma yetkisi olduğu için secim şansımız olmadı. Elimizden gelse tüm yurtta bu zamana kadar tüm şehit olan asker ve polisimiz içind e birşeyler tapmak isterdik ama imkanlarimiz buna el verdi Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 7 yıl önce
Kızılayın bu toplanan kanları sonradan ihtiyaç sahiplerine satışını kınıyorum! Bedava topladığını parayla satan bir zihniyete hayır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kan bağışını polemik konusu yapanlara itafen ~ 7 yıl önce
Merak etmeyin kansızlardan kızılay kan almıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oğuz İskender KADIOĞLU ~ 7 yıl önce
Öncelikle 15 Temmuz anısına değil 28 haziran ve 15 Temmuz şehitleri anısına kızılay yöneticilerinin itirazı üzerine afişlere şehitleri kelimesini koyamadık. Bizim amacımız şehit olmuş arkadaşlarımızı onurlandırmak ve de ramazan ayı içind e kan bağışının düşmesinden dolayı elimizden geldiğince yardımda bulunmak bizlerin amacı bir nebze olsun hizmette bulunmak herkesin düşüncesine duymak zorundayız. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devamı gelmeli... ~ 7 yıl önce
Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi ~ 7 yıl önce
15 Temmuz anısına.??Ha-ha-ha :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hodri meydan ~ 7 yıl önce
Ne işim olur böyle saçma sapan şeylerle. kendilerini dünya lideri görenlere 1 gram kan lazım olsa allah muhafaza..Ölsün gitsin.Herkes bu mantıkla olmalı.Daha yeni başlıyor her şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tiyatro ~ 7 yıl önce
15 Temmuz Tiyatro günü için bir gram kan vermem. Feto'nun eski kankası r.t.e...UNUTMA..UNUTTURMA.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kana herkesin ihtiyacı olabilir ~ 7 yıl önce
Bazı yorumlara bakıyorum ameliyatta kan bekleyen doğum yapan yeni doğan trafik kazası iş kazası geçiren terör olaylarında yaralanan vs kısaca kan br ihtiyaç kan vermem diyenler başlarına gelince kızılayın kapısında soluğu almayı biliyor ben seve seve veririm

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000