12 Aralık 2017, Salı 09:01:28

AHL personelini taşıyan servis kaza yaptı!

Atatürk Havalimanında çalışanları taşıyan servis İETT otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle 8 kişi yaralandı.
  • Geçmiş olsun allah şifa versin
  • Arkadaşlara çok geçmiş olsun. Allah hepimizi beterinden korusun inşallah. Şoförlerin nereden ehliyet aldıklarını çok merak ediyorum doğrusu. Birbirleriyle yarışıp insan hayatını tehlikeye atıyorlar. Birçok şoför hız sınırını aşıp makas atarak gidiyor. Özellikle beyzade servis şoförü akıllara ziyan. Allah o servistekileri korusun inşallah. Adam geçen gün en sol şeritten en sağa atlayıp yan yola geçti. Görüp şikayet etsen de kimse umursamıyor!!!
  • koltukta 5 tane kemer olsa hepsini baglarım servis söförlerin uyku sorunları var ALAH a emanet gidiyoruz.
  • Altur korkunc..gozumu kirpmiyorum giderken
  • 08:30 - 17:30 Çamlıkahve servisi Hızır şöförü değiştirin
  • Hergün tabutta gidiyoruz... Altur çok büyük bela
  • Arkadaşlarımızın hepsine geçmiş olsun ...tgs 20 liraya yapılcak işi 5 liraya yaptırırsa adamlarda tek şöför 4 saatte bir servis cekerler kazada olur bıçakla adam kovalayanda
  • Bu çalışma şartları altında soforlerimizin kaza yapmaması mucize olurdu. Gece 12 , 1 i bulan ebe dönme saatleri sabah 4 te uyanma saatleri. Bi çok sektörde çalıştım Havaalanindaki kadar kuralsiz disiplinsiz insan haklarına aykırı iş yapan hiçbir sektör görmedim. Aynı durum kargoda forklift süren işçi personel jcjn geçerli 16 saat mesaici personel 4 saatlik uykuyla sabah vardiyasına geri gelir o uykusuzlukla kargomu parçalar insana mı çarpar ölümlerden ölüm begenin artık.
  • Öncelikle gecmis olsun Eee ne demistik su söförleri denetleyin demistik aracta uyuyanlarmi desen personel secenmi desen yok ben bu duraktan yolcu almiyorummu desen daha neler neler artik yeter o basta durupta servisleri yönlendiren arkadaslar araclarin temiz olup olmadigina uyuyan söför. Olup olmadigina ilk duraktan son durak kadar gidip gitmeyeni denetleyi. Bu son uyarimiz size artik sosyal hizmetlere kadar durumu yansitmamizmi lazim illaki
  • tek neden uykusuzluk adamlar arabanın içinde yatıp kalkıyorlar!

Atatürk Havalimanında çalışanları taşıyan servis İETT otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle 8 kişi yaralandı.

Kaza, 06.30 sıralarında Zeytinburnu D100 yan yolu Zeytinburnu Metro Durağı yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 34 SN 6314 plakalı servis aracı 34 TN 1828 plakalı İETT otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle serviste bulunan 8 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalenin ardından yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Serviste bulunanlar Atatürk Havalimanında çalıştığı ve vardiyadan yeni çıktığı öğrenildi.

Yaralılardan biri, “Birden kafam önümdeki koltuğa çarptı. Kaza yaptık dediler, bağrışma oldu. O kadar hızlı değildi. Havalimanında çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.









AHL personelini taşıyan servis kaza yaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Mustafa bayram ~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun allah şifa versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.D. ~ 6 yıl önce
Allah her zaman zorda olanların yanındadır. Beyzade servisini kullanmakta olan(!) yani araç kullandığını zanneden vatandaş zaten tam bir trafik canavarıdır. Kaç defa onun yüzünden bizim servisimiz dahi olmak üzere kaç araç kaza atlattı. bir de yanından geçerken kornaya basınca sanki kendi hatasızmış gibi öyle triplere giriyor ki görmeyin gitsin. Allah o serviste evine gitmek zorunda olan arkadaşların gerçekten yardımcısı olsun. Zaten adamın burda iflahı kesiliyor. Birde araca binince evime sağ salim gidebilecek miyim düşüncesine giriyorlar. Gerçi Altur'un bu konuda eksiği çok fazla. Araçlara kamera koyup 2 haftada ya da her hafta kayıtlarını alıyorsan arada aç izle bu araçta ne oluyor diye ama nerde Altur da o kurumsallık? Altur'un tek derdi ayın başında TK ve TGS paramı ödesin sonrasında ne olursa olsun. Çok büyük bir yanlış ve çok büyük bir kul hakkı. Sen 3 vardiyayı tek şoförle döndür. Sorumsuzları çalıştır. Sonra da bizden kaynaklı değil de. KİMSENİN GÜNAHINA GİRMEYİN SAYIN ALTUR!
TGS/Beyzade Servisi ~ 6 yıl önce
Arkadaşlara çok geçmiş olsun. Allah hepimizi beterinden korusun inşallah. Şoförlerin nereden ehliyet aldıklarını çok merak ediyorum doğrusu. Birbirleriyle yarışıp insan hayatını tehlikeye atıyorlar. Birçok şoför hız sınırını aşıp makas atarak gidiyor. Özellikle beyzade servis şoförü akıllara ziyan. Allah o servistekileri korusun inşallah. Adam geçen gün en sol şeritten en sağa atlayıp yan yola geçti. Görüp şikayet etsen de kimse umursamıyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs kargo ~ 6 yıl önce
koltukta 5 tane kemer olsa hepsini baglarım servis söförlerin uyku sorunları var ALAH a emanet gidiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 6 yıl önce
Altur korkunc..gozumu kirpmiyorum giderken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camlıkahve servis ~ 6 yıl önce
08:30 - 17:30 Çamlıkahve servisi Hızır şöförü değiştirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katil Altur ~ 6 yıl önce
Hergün tabutta gidiyoruz... Altur çok büyük bela

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teka ~ 6 yıl önce
Arkadaşlarımızın hepsine geçmiş olsun ...tgs 20 liraya yapılcak işi 5 liraya yaptırırsa adamlarda tek şöför 4 saatte bir servis cekerler kazada olur bıçakla adam kovalayanda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY KARGOCU ~ 6 yıl önce
Bu çalışma şartları altında soforlerimizin kaza yapmaması mucize olurdu. Gece 12 , 1 i bulan ebe dönme saatleri sabah 4 te uyanma saatleri. Bi çok sektörde çalıştım Havaalanindaki kadar kuralsiz disiplinsiz insan haklarına aykırı iş yapan hiçbir sektör görmedim. Aynı durum kargoda forklift süren işçi personel jcjn geçerli 16 saat mesaici personel 4 saatlik uykuyla sabah vardiyasına geri gelir o uykusuzlukla kargomu parçalar insana mı çarpar ölümlerden ölüm begenin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu ~ 6 yıl önce
Öncelikle gecmis olsun Eee ne demistik su söförleri denetleyin demistik aracta uyuyanlarmi desen personel secenmi desen yok ben bu duraktan yolcu almiyorummu desen daha neler neler artik yeter o basta durupta servisleri yönlendiren arkadaslar araclarin temiz olup olmadigina uyuyan söför. Olup olmadigina ilk duraktan son durak kadar gidip gitmeyeni denetleyi. Bu son uyarimiz size artik sosyal hizmetlere kadar durumu yansitmamizmi lazim illaki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uykusuzluk ~ 6 yıl önce
tek neden uykusuzluk adamlar arabanın içinde yatıp kalkıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000