20 Kasım 2017, Pazartesi 11:40:40

AHL en çok büyüyen havalimanı oldu

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO), Ekim ayı raporunu yayınlandı. Rapora göre, Atatürk Havalimanı yolcu sayısı bakımından dünyanın en büyük 15 havalimanı içerisinde en çok büyüyen havalimanı oldu.
  • Amerikaya giderken fark verdim business bilet aldım, uçak kalkınca beleşçi thy personeli geldi business classa yerleşti, sadece kendileri olsa neyse anası babası tüm sülale , hepsi beleşçi, bir daha asla thy para vermem , yarı fiyatına dolu firma var.
  • Ülkedeki problemlerden dolayı trafiğin yerlerde olduğu dönemi baz yıl alıp "çok büyüdük çok" demek, ilginç!.
  • Havalimanı büyüyor büyüyorda bizim emeklerimizin karşılığı verilmiyor. Az para çok iş kölelik sisteminde çalıştırılıyoruz. Bırakıp gitsen gidemiyorsun. Bunuda bildikleri için vuruyorlar semeri tüm çalışanlara. Ama bu dünyada olmasa öteki dünyada Allah’ın adaleti tecelli edecektir. !
  • Atatürk havaalanında sadece thy var yabancı havayolları yokki avrupada baksak çok karışık havayolu var nasıl büyüme oluyor hiç anlamış değilim
  • İstanbul Hava Trafik ve Ankara Yol Kontrol, havacılıkta hem Türkiye’nin hem de DHMİ’nin kalbi ve omurgasıdır. Adil olun lütfen, elinizi vicdanınıza koyun...Haklarımızı verin, yastığa başınızı huzurla koyun.
  • büyüdüğü kadar hizmet kalitesi de düştü !
  • Lufthansa full cekiyor Amerika hattinda THY codesharing yapamiyor, 787 ler devreye girip, Vancover, Seattle, Denver, Dallas acilmali
  • Yaptıklarım için pişman değilim. Aklım hala yapamadıklarımda.
  • Bunlar aylık rakamlar ve bu bir başarı değil çünki diğer rakipler de de yükseliş ivmesi devam etmiş gözüküyor bu bizim ülkeden kaynaklı değil dünya geneli uçuş trafiğine bağlı yolcu artışıdır bu tarz haberler bizim çok çok başarılı olduğumuzu kanıtlamaz aksine çok gerideyiz ilk üçe girsin eyvallah
  • Igor Tudor gitsin diye, hemde kaç defa dedim, olacağı buydu sonunda :(

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO), Ekim ayı raporunu yayınlandı. Rapora göre, Atatürk Havalimanı yolcu sayısı bakımından dünyanın en büyük 15 havalimanı içerisinde en çok büyüyen havalimanı oldu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, konuya ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Ocak, "Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü(ICAO), 2017 yılı Ekim ayı raporunu açıkladı. Raporda Ağustos 2017 için kalkışlar, yolcu sayıları ve yük miktarlarında ilk 15’e giren havalimanları ve dünya pazarında en büyük paya sahip 15 havayolu şirketine ait veriler yer aldı. Rapor verileri, Avrupa havalimanları arasında zirveye yerleşen AHL’nin dünya ölçeğinde de iddialı olduğuna işaret ediyor. 22.000 kalkışla 10. sırada yer alan havalimanımız,  bir önceki yılın aynı dönemine göre %2,8 artış gösterdi" dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın en çok büyüme kaydeden meydan olduğuna dikkat çeken DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, "İstanbul Atatürk Havalimanı 3.308.899 yolcuyla 10. sırada yer alırken bir önceki yılın aynı dönemine göre %10,6 büyüme gösterdi ve yolcu sayısı bakımından ilk 15’te olan havalimanları arasında en çok büyüyen havalimanı oldu" ifadelerini kullandı.

AHL en çok büyüyen havalimanı oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Thy ~ 6 yıl önce
Amerikaya giderken fark verdim business bilet aldım, uçak kalkınca beleşçi thy personeli geldi business classa yerleşti, sadece kendileri olsa neyse anası babası tüm sülale , hepsi beleşçi, bir daha asla thy para vermem , yarı fiyatına dolu firma var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baz yıl önemli ~ 6 yıl önce
Ülkedeki problemlerden dolayı trafiğin yerlerde olduğu dönemi baz yıl alıp "çok büyüdük çok" demek, ilginç!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgsci ~ 6 yıl önce
Havalimanı büyüyor büyüyorda bizim emeklerimizin karşılığı verilmiyor. Az para çok iş kölelik sisteminde çalıştırılıyoruz. Bırakıp gitsen gidemiyorsun. Bunuda bildikleri için vuruyorlar semeri tüm çalışanlara. Ama bu dünyada olmasa öteki dünyada Allah’ın adaleti tecelli edecektir. !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Atatürk havaalanında sadece thy var yabancı havayolları yokki avrupada baksak çok karışık havayolu var nasıl büyüme oluyor hiç anlamış değilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tercüman ~ 6 yıl önce
Demekki THY büyüyor, İST de büyüyor ona paralel.
atc ~ 6 yıl önce
İstanbul Hava Trafik ve Ankara Yol Kontrol, havacılıkta hem Türkiye’nin hem de DHMİ’nin kalbi ve omurgasıdır. Adil olun lütfen, elinizi vicdanınıza koyun...Haklarımızı verin, yastığa başınızı huzurla koyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de ~ 6 yıl önce
büyüdüğü kadar hizmet kalitesi de düştü !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa ~ 6 yıl önce
Lufthansa full cekiyor Amerika hattinda THY codesharing yapamiyor, 787 ler devreye girip, Vancover, Seattle, Denver, Dallas acilmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tirajı komik ~ 6 yıl önce
Yaptıklarım için pişman değilim. Aklım hala yapamadıklarımda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asparagas ~ 6 yıl önce
Bunlar aylık rakamlar ve bu bir başarı değil çünki diğer rakipler de de yükseliş ivmesi devam etmiş gözüküyor bu bizim ülkeden kaynaklı değil dünya geneli uçuş trafiğine bağlı yolcu artışıdır bu tarz haberler bizim çok çok başarılı olduğumuzu kanıtlamaz aksine çok gerideyiz ilk üçe girsin eyvallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borbet ~ 6 yıl önce
Anlasilan bu tür haberler sana dokunuyo..global etkenmiste mis mis
Doğru söylüyorsun ~ 6 yıl önce
Ancak beijindede düşüş var asyanın o kadar popüler olmasına rağmen, ayrıca istanbulun bu rakamları yakalaması gerçekten bir başarı bir çok insan sırf siyasi nedenlerden yada dini inançlardan dolayı malesef ziyaret etmiyo ülkemizi ;( yani eğer istanbulun yönetimi yunanistan gibi bir ülkede olsaydı yada başka bi dine mensup ülke yönetiminde malesef o listenin ilk sırasını hiç bırakmazdı, buna da şükür aza yetinemeyen çoğu bulamaz :)
Dedim ben ~ 6 yıl önce
Igor Tudor gitsin diye, hemde kaç defa dedim, olacağı buydu sonunda :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000