25 Nisan 2014, Cuma 09:33:55

AHL APRONUNDA KOVALAMACA

Atatürk Havalimanı'nda bir kişi, apronda bir anda taksi yolunda belirince ortalık karıştı.
  • Paralel mi koşmuş
  • Yolcu deporte polis elinden kaçırıyo adam taksi yoluna çıkıp Turkish Cargo uçağına koşuyo motora girmek üzereyken arkadaslar tarafından yakalandı. Sivil polislerin kameraya cekmeyın demesı manıdardı elemanı döve döve götürdüler cunku. Polis arkadasların elınden kacması sonucu olay meydana geldı. Saygılar..
  • Güvenlik her zaman gereklidir.
  • Öyle uçaktan inip aprona girilebiliyor da bizim niye haberimiz yok? Spotter olayına girerdik. Bu arada hangi uçaktan nerede inmiş? Minibüs mü bu tayyareler?
  • trajikomiklikte son perde! bu kaçıncı olay! hani güvenlik ? böyle bir olay aklı başında ülkede olsa bir tane yetkili koltuğunda kalamaz ama burası türkiye maalesef!!!
  • Adam spotterdir belki :p

Atatürk Havalimanı'nda bir kişi, apronda bir anda taksi yolunda belirince ortalık karıştı. Uçaktan inerek taksi yoluna çıktığı tahmin edilen kişiyi apron personeli kısa sürede etkisiz hale getirerek polise teslim etti.

Polis tarafından ifadesi alınan yolcunun, Türk Hava Yolları uçağıyla Gabon'a gönderildiği ve uçağın bu olay nedeniyle gecikmeye uğradığı öğrenildi.

AHL APRONUNDA KOVALAMACA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Paralel mi koşmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilirkişi ~ 10 yıl önce
Yolcu deporte polis elinden kaçırıyo adam taksi yoluna çıkıp Turkish Cargo uçağına koşuyo motora girmek üzereyken arkadaslar tarafından yakalandı. Sivil polislerin kameraya cekmeyın demesı manıdardı elemanı döve döve götürdüler cunku. Polis arkadasların elınden kacması sonucu olay meydana geldı. Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 10 yıl önce
Güvenlik her zaman gereklidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüh Be ~ 10 yıl önce
Öyle uçaktan inip aprona girilebiliyor da bizim niye haberimiz yok? Spotter olayına girerdik. Bu arada hangi uçaktan nerede inmiş? Minibüs mü bu tayyareler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 10 yıl önce
arkadasim adam elini kolunu sallayarak gitmiyor taksiye abartmasaniz olmaz spottere girecekmis
? ~ 10 yıl önce
trajikomiklikte son perde! bu kaçıncı olay! hani güvenlik ? böyle bir olay aklı başında ülkede olsa bir tane yetkili koltuğunda kalamaz ama burası türkiye maalesef!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adam spotterdir belki :p

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000