12 Mayıs 2012, Cumartesi 08:25:24

AHAS'TAN TEŞEKKÜR

İzmir’de yapılan yamaç paraşütü müsabakalarında takım halinde ikinci olan, bireysel dalda da iki ikincilik elde ederek, iki madalya kazanan Adana Havacılık ve Adrenalin Spor Kulübü (AHAS) sporcuları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti...

Kulüp Başkanı Güner Akkaya, “İzmir’de 18-23 Nisan tarihlerinde yapılan yarışmalarda takım halinde ikinci olduk. İki sporcumuz da bireysel olarak ikinci olarak iki madalya kazandı. İzmir’den iki kupa ve iki madalya ile döndük. Bize verdiğiniz destek yamaç paraşütünün bu kentte bu kadar gelişmesini, ilgi görmesini sağladı. Biz sizin kanatlarınızla uçuyoruz. Bizi Büyükşehir uçuruyor” dedi.

14-24 Mayıs tarihleri arasında Fransa’da dünya şampiyonası olduğunu belirten Güner Akkaya, sporcuları Umut Aslan’ın milli takıma seçildiğini açıkladı. Akkaya, “Milli takıma seçilen ve yurt dışı yarışlara katılan sporcularımızın paraşütlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi yazıyor. Bu durum özellikle yabancı sporcular tarafından ilginç bulunuyor. Çünkü hep özel firmalar bu tür sporlara destek veriyor. Biz de Belediye Başkanımızın spora olan ilgisini her yerde anlatıyoruz. Sayenizde hiçbir sorunumuz kalmadı. Tüm yarışlara katılıyoruz” şeklinde konuştu.

Güner Akkaya, Kayseri’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olacaklarının sözünü de verdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, yamaç paraşütçülerinin kazandığı başarıların Adana için moral olduğunu söyledi. Aldırmaz, “İnşallah Adana’ya iki tane havacılık yüksek okulu kurulacak. Bunlar hep sizin kazandığınız başarılardan dolayı gerçekleşiyor. Kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

AHAS'TAN TEŞEKKÜR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000