08 Kasım 2011, Salı 07:28:41

"AH HAVAALANI AH"

Hülya Avşar, Acunn.com'da yazdığı köşesinde havaalanı hakkında hissettiklerini değişik bir üslup kullanarak yazmış...
  • üf gerçekten üf yani hatta aamaaniiinnnnn .....
  • kolundaki bol saatli ,parmağında yarım ojeli insanların bindiği uçağa sende biniyorsun hülyacım.. yani seninde o insanlardan FARKIN yok.. insanlar otobüs yerine uçağa binebiliyorlarsa demekki insanların yeterli maddiyatları mevcut.. bırak kolundaki saat bol, parmağındaki oje yarım olsun.. hiç beğenmiyorsan kendi uçağına biner gidersin.. ne? uçağın mı yok? amaniiiiiiiinnnnn
  • Havaalanı ve havacılıktan anladığı olaya bak.Birbirini kesmek.Ya çook komik.Bu olayın habercilik değeride yok.Milletin ojesinden saatinden sanane.Yıllardır tv'lerde sana tahammül ettiğimiz yeter.Bir de havaalanında karşılaşmayalım mümkünse.Ayrıca saat bileği sımsıkı sararsa oda itici oluyor.Saatten ve ojeden çok anlıyorsun anladık:))) Boeing,Airbus nedir? bilir misin? İlk uçan insanın adını bilir misin? Uçaklardaki İngilizce anonsu anlar mısın?
  • bagaj beklerken kesişiyomuş. e bunu dısarda da cafede de veya avm lerde de yapabilirsin hülya hanım ordakılerde ayakkabı gıyıyor. ordakılerde saat takıyor, tamam bagajları yok ama canta ve telefonlarına bakarak idare edebilirsin :)
  • bırak artık bu işleri
Bayramda üç gün tüm aile İstanbul dışına kaçtık, meğer ne yorulmuşum çok ihtiyacım varmış. Her neyse konumuz bu değil tabii!
 
İnsan tatil moduna girince aklından ne saçmalıklar geçiyor yada benim aklımda anormallik var!
 
Havaalanı ortamını nedendir bilmem ama severim. İnsanları izlemeye bayılıyorum, çeşit çeşit insanlar var; kimi komik, kimi gıcık, bir sürü… Düşündüm de ilk intiba çok önemli. Tabii ki yanılma payı yüksek ama yine de ilk intiba önemli. Mesela benim için kolundaki saat, ayakkabı ve valiz…
 
Bence bu saydıklarım en açık veren unsurlar. Valiz bekleme yerinde tabii ki yine süzmeye başladım. Diyelim ki son derece şık bir erkek, havalı havalı hem etrafı kesiyor hem valiz bekliyor; eğer valiz biraz geciktiyse herkes birbirini incelemeye bazen de kesişmeye başlıyor. Derken valizler geliyor o şık yakışıklı adamın bir valizi oluyor amaninnnn, hemen gözümden düşüyor.
 
Veya kolundaki saat bileğine bol, sürekli dönüyorsa amaniiiiin! Çok fena ucuz ama bileğini saran sade olmasını tercih ederim. Ya daaaa! Diyelim ki yine şık biri, havasından geçilmiyor ama gel gelelim ayakkabı erkekse; ve ayakkabının ucu sivrilikte külhan beyi bile solluyorsa, kadınsa; ayakkabının içinden çıkan parmaklar çarpık çurpuk ve yarım ojeliyse amaniiiiiiin! Hemen gözümden düşer.
 
Ah şu havaalanı ortamı başka bir dünya yine beni güldürdü.
 
Mutlu Bayramlar
Hülya

Hülya Avşar / Acunn.com
"AH HAVAALANI AH"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
üf gerçekten üf yani hatta aamaaniiinnnnn .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kolundaki bol saatli ,parmağında yarım ojeli insanların bindiği uçağa sende biniyorsun hülyacım.. yani seninde o insanlardan FARKIN yok.. insanlar otobüs yerine uçağa binebiliyorlarsa demekki insanların yeterli maddiyatları mevcut.. bırak kolundaki saat bol, parmağındaki oje yarım olsun.. hiç beğenmiyorsan kendi uçağına biner gidersin.. ne? uçağın mı yok? amaniiiiiiiinnnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havaalanı ve havacılıktan anladığı olaya bak.Birbirini kesmek.Ya çook komik.Bu olayın habercilik değeride yok.Milletin ojesinden saatinden sanane.Yıllardır tv'lerde sana tahammül ettiğimiz yeter.Bir de havaalanında karşılaşmayalım mümkünse.Ayrıca saat bileği sımsıkı sararsa oda itici oluyor.Saatten ve ojeden çok anlıyorsun anladık:))) Boeing,Airbus nedir? bilir misin? İlk uçan insanın adını bilir misin? Uçaklardaki İngilizce anonsu anlar mısın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bagaj beklerken kesişiyomuş. e bunu dısarda da cafede de veya avm lerde de yapabilirsin hülya hanım ordakılerde ayakkabı gıyıyor. ordakılerde saat takıyor, tamam bagajları yok ama canta ve telefonlarına bakarak idare edebilirsin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bırak artık bu işleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000