05 Kasım 2013, Salı 15:56:40

AĞRI İÇÜ'DE SHYO'YA ONAY ÇIKTI

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) bünyesinde, "Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu" kurulması teklifi, YÖK tarafından kabul edildi.
  • Bu ifade demektir? " Kabin Hizmetleri Programı ile sivil havacılık organizasyonlarına hakim kabin hizmetleri personeli " Allah rızası için biri açıklasın. Ne yapacak Airex'te standda mı duracak? Bir de " uluslararası düzeyde bir havacılık eğitim merkezi olmayı amaçlıyoruz. " ifadesi var. Ne diyeyim yer işletme ve kabin için Ağrı'da okuyacak arkadaşlara şimdiden başarılar.
  • En azımdan devlet ünuversitesi
  • Iki yillik sacma sacma bolumlerle sektore eleman pompalamaya devam edin.. hayatlarinda ucagi havada gormus sozde egitmenlerle sivil havacilik dersleri vermeye devam edin. Pompalayin ki okumus insan sayisi fazla gozuksun. Nasilsa nitelik degil sayi onemli. Agri da shmyo. Makine bolumu varsa bakim da acarlar. Biraz ilerisini dusunun ya.biraz su sektoru dusunun. Cani sıkılan shyo acar oldu shmyo acar oldu..
  • Ibrahim Cecen kim?
  • sayılarl ülke yönetmeye devam..bilmem kaçıncı üniversitede bilmem kaçıncı Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu....niteliksiz eğitim....sadece diplomalı mezunlar...bravo..

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, yaptığı açıklamada, AİÇÜ Rektörlüğü olarak meslek yüksekokulu kurulması için YÖK'e yazılı talepte bulunduklarını belirterek, tekliflerinin kabul edildiğini ve önümüzdeki yıl Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu'nun binasının yapılarak, öğrenci alınacağını ifade etti.

İlk yıl Yer Hizmetleri ve Kabin Hizmetleri Programlarında öğrenci alacaklarını vurgulayan Aslan, sivil havacılık sektörünün bölgede, ülkede ve dünyada hızlı bir gelişim gösterdiğini ifade etti.

Açılacak meslek yüksekokuluyla sektörün yer ve kabin hizmetleri alanlarında ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanların yetiştirilmesine önemli bir katkı sağlanacağının altını çizen Aslan, Türkiye'de son yıllarda hızlı büyümenin yaşandığı Hava taşımacılığının bu alanda eğitilmiş insan kaynağına duyulan ihtiyacı da ortaya çıkardığını belirtti.

Aslan, şunları kaydetti: "Meslek yüksekokulumuzda açılacak Yer Hizmetleri Programı ile havacılık sektöründeki işletmelerin ve hava alanlarının yer hizmetlerinde çalışacak kadrolar yetiştirilmesi hedeflenirken, Kabin Hizmetleri Programı ile sivil havacılık organizasyonlarına hakim kabin hizmetleri personeli yetiştirilecektir. Yüksekokulumuza, sadece yurt içinden değil çevre ülkelerden de öğrenci alarak, uluslararası düzeyde bir havacılık eğitim merkezi olmayı amaçlıyoruz."

AĞRI İÇÜ'DE SHYO'YA ONAY ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Çaycı ~ 10 yıl önce
Bu ifade demektir? " Kabin Hizmetleri Programı ile sivil havacılık organizasyonlarına hakim kabin hizmetleri personeli " Allah rızası için biri açıklasın. Ne yapacak Airex'te standda mı duracak? Bir de " uluslararası düzeyde bir havacılık eğitim merkezi olmayı amaçlıyoruz. " ifadesi var. Ne diyeyim yer işletme ve kabin için Ağrı'da okuyacak arkadaşlara şimdiden başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devlet okulu ~ 10 yıl önce
En azımdan devlet ünuversitesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 10 yıl önce
Iki yillik sacma sacma bolumlerle sektore eleman pompalamaya devam edin.. hayatlarinda ucagi havada gormus sozde egitmenlerle sivil havacilik dersleri vermeye devam edin. Pompalayin ki okumus insan sayisi fazla gozuksun. Nasilsa nitelik degil sayi onemli. Agri da shmyo. Makine bolumu varsa bakim da acarlar. Biraz ilerisini dusunun ya.biraz su sektoru dusunun. Cani sıkılan shyo acar oldu shmyo acar oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
<<<<<< ~ 10 yıl önce
sen gel ders anlat ozaman üniversitede ? burda boş konuşmakla olmuyor bu işler malesef
ibrahim Cecen? ~ 10 yıl önce
Ibrahim Cecen kim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsa ~ 10 yıl önce
O üniversiteyi yaptıran kişidir.
Lee_Hooker ~ 10 yıl önce
sayılarl ülke yönetmeye devam..bilmem kaçıncı üniversitede bilmem kaçıncı Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu....niteliksiz eğitim....sadece diplomalı mezunlar...bravo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000