06 Mayıs 2015, Çarşamba 20:33:56

AĞRI HAVALİMANI'NIN İSMİ DEĞİŞTİ

Ağrı Havalimanı'nın açılışını yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, havalimanının adının "Ağrı Ahmedi Hani Havalimanı" olacağını söyledi.
  • Haberleri izlerken dikkatimi çekti bakan patatescileri tehdit etti vali şantiye şefini gömerim dedi bu nasıl bir ruh haliyse....havalimanın adı değişmiş kimin umrunda boldureceklerya hazırlığını yapıyorlar.oysa kürt te türkte bıraksalar bir şekilde yaşar.yapacak çok şey var....gün gelecek yanlış doğruyla yok olacak Allahın adeleti budur.
  • Hiç bir zaman unutmayın, Kurtuluş Savaş'ı Yunan'a, İngiliz'e ve yobaza karşı yapılmıştır.
  • Vatan haini diyen yaratık: Ufak ufak toplan, kendine malum uçakta yer ayırt. Ayakkabı kutularından yer kalırsa belki bagajların ve köpeklerinin yanına sığarsın. Seçimden sonra kaçacak delik bulamayacaksınız.
  • Gelin hep birlikte dava edelim bu vatan haini diyen yobazı
  • bosuna isim takmışlar siz gidince zaten hepsi tekrar değişecek:) bye byee
  • Çok dindardınız, her yeriniz tekkeydi ne halt ettiniz, düşmana, kafire gö...üzü dönmekten başka ahmaklar. Modern müslüman Türkiye ile bitiniz kanlandı, yine abuk sabuk konuşmalarınız başladı. Kerh..neye laf et ama evini bilmem kaç kadınla doldur, evini kerh.ne yap. O zaman sorun yok değil mi? İki yüzlü mahlukatlar sizi. İyice azdınız. Merak etmeyin hak ettiğiniz sopayı Yüce Yaradan size çok yakında kafanıza patlatacak. Sanki sadece sizsiniz müslüman.
  • insanları sadece kendi gibi olmadıkları için "vatan hainliği" ile suçlamaya kalkan, düşünme özürlü olan her kimsen işte; sana bir önerim var, şimdi hemen Nazım Hikmet usta nın "vatan haini" şiirini oku, bak bakalım orada tarif edilen vatan haini suçlamasına uygun düşen karakterler kim, sana zahmet bir de günümüze uyarla, yapabilirsen. işte ben kendi adıma orada tarif edilen vatan hainlerinden birisiyim. öyle olmaya ve kalmaya da devam edeceğim, vatan haini olunca, öyle onurlu olacaksın işte, anladın mı, anlatabildim mi.
  • "Vatan haini" ne demek ya TERBİYESİZLİĞİN lüzumu yok. Benim dedem bu vatan için canını verdi, bende SEVE SEVE gözümü kırpmadan veririm. Yanınlamayın böyle saçma sapan yorumları sayın editör.
  • tüm sorun ne biliyor musunuz, bu memleket batının yaşadığı, rönesans ve aydınlanma devrimini, sanayi devrimini ve bu dönemler içinde gerçekleşen fransız ihtilali gibi monarşiyi ve feodalizmi tasfiye eden bir hareketi yaşamadı; bunun etkilerinden faydalanmak bir yana engellemek için elinden ne geliyorsa yapan bir osmanlı döneminden sonra kurulan cumhuriyetin de buna gücü de ömrü de yetmedi, 1950 lerden sonra gelen giden tüm yönetimler hep din ve etnik yapı üzerinden ya dini istismar ederek ya da etnik milliyetçiliği kullanarak ayakta kaldılar, bir de buna uluslararası güçlerin bu işlerden çıkarları eklenince ortaya bu yorumların bazılarında olduğu gibi bir TÜRKİYE profili çıktı, maalesef 60 sene öncede böyleydi, 100 sene sonra da böyle olacaktir; ne milli gelirinizin bir gecede değil 10 bin 50 bin dolar olması ne de yapılan avm ler, yollar, köprüler, tüp geçitler, hiçbir katkı sağlamayacaktır, ne de her memlekete üniversite yapmanız, türedi zenginler yaratmanız...geçmiş olsun..
  • "Hain" diyen yorumcudan bende ŞİKAYETÇİ olacağım. Böyle bir itham çok yakışıksız.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muş'taki mitingin ardından, eşi Sera Davutoğlu ile birlikte, 'Ana' uçağı ile Ağrı'ya geçti ve yapımı tamamlanan havalimanı terminal binasını hizmete açtı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Vali Musa Işın, AK Parti Ağrı milletvekili adaylarıyla birlikte yeni terminal binasının açılışını "Ya Allah Bismillah" diyerek yapan Başbakan Davutoğlu, havalimanına 'Ahmed-i Hani' adının verileceğini bildirdi.

AHMED-İ HANİ KİMDİR?
Ahmed-i Hani, 17'nci Yüzyıl'da yaşadı. Dini eğitim gören Hani, Kürtçe, Arapça, Farsça ve Türkçe biliyordu, ancak eserlerini Kürtçe olarak yazdı. 14 yaşında yazmaya başlayan Ahmed-i Hani, eğitimini bitirdikten sonra öğretmen olarak hayatını sürdürdü. Mutasavvıf şair Hani, Doğubeyazıt'da bir okul açarak dersler verdi.

AĞRI HAVALİMANI'NIN İSMİ DEĞİŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Haberleri izlerken dikkatimi çekti bakan patatescileri tehdit etti vali şantiye şefini gömerim dedi bu nasıl bir ruh haliyse....havalimanın adı değişmiş kimin umrunda boldureceklerya hazırlığını yapıyorlar.oysa kürt te türkte bıraksalar bir şekilde yaşar.yapacak çok şey var....gün gelecek yanlış doğruyla yok olacak Allahın adeleti budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hiç bir zaman unutmayın, Kurtuluş Savaş'ı Yunan'a, İngiliz'e ve yobaza karşı yapılmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vatan haini diyen yaratık: Ufak ufak toplan, kendine malum uçakta yer ayırt. Ayakkabı kutularından yer kalırsa belki bagajların ve köpeklerinin yanına sığarsın. Seçimden sonra kaçacak delik bulamayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gelin hep birlikte dava edelim bu vatan haini diyen yobazı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boşuna ~ 9 yıl önce
bosuna isim takmışlar siz gidince zaten hepsi tekrar değişecek:) bye byee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerha..ciye ~ 9 yıl önce
Çok dindardınız, her yeriniz tekkeydi ne halt ettiniz, düşmana, kafire gö...üzü dönmekten başka ahmaklar. Modern müslüman Türkiye ile bitiniz kanlandı, yine abuk sabuk konuşmalarınız başladı. Kerh..neye laf et ama evini bilmem kaç kadınla doldur, evini kerh.ne yap. O zaman sorun yok değil mi? İki yüzlü mahlukatlar sizi. İyice azdınız. Merak etmeyin hak ettiğiniz sopayı Yüce Yaradan size çok yakında kafanıza patlatacak. Sanki sadece sizsiniz müslüman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatan haini ~ 9 yıl önce
insanları sadece kendi gibi olmadıkları için "vatan hainliği" ile suçlamaya kalkan, düşünme özürlü olan her kimsen işte; sana bir önerim var, şimdi hemen Nazım Hikmet usta nın "vatan haini" şiirini oku, bak bakalım orada tarif edilen vatan haini suçlamasına uygun düşen karakterler kim, sana zahmet bir de günümüze uyarla, yapabilirsen. işte ben kendi adıma orada tarif edilen vatan hainlerinden birisiyim. öyle olmaya ve kalmaya da devam edeceğim, vatan haini olunca, öyle onurlu olacaksın işte, anladın mı, anlatabildim mi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Vatan haini" ne demek ya TERBİYESİZLİĞİN lüzumu yok. Benim dedem bu vatan için canını verdi, bende SEVE SEVE gözümü kırpmadan veririm. Yanınlamayın böyle saçma sapan yorumları sayın editör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık. ~ 9 yıl önce
tüm sorun ne biliyor musunuz, bu memleket batının yaşadığı, rönesans ve aydınlanma devrimini, sanayi devrimini ve bu dönemler içinde gerçekleşen fransız ihtilali gibi monarşiyi ve feodalizmi tasfiye eden bir hareketi yaşamadı; bunun etkilerinden faydalanmak bir yana engellemek için elinden ne geliyorsa yapan bir osmanlı döneminden sonra kurulan cumhuriyetin de buna gücü de ömrü de yetmedi, 1950 lerden sonra gelen giden tüm yönetimler hep din ve etnik yapı üzerinden ya dini istismar ederek ya da etnik milliyetçiliği kullanarak ayakta kaldılar, bir de buna uluslararası güçlerin bu işlerden çıkarları eklenince ortaya bu yorumların bazılarında olduğu gibi bir TÜRKİYE profili çıktı, maalesef 60 sene öncede böyleydi, 100 sene sonra da böyle olacaktir; ne milli gelirinizin bir gecede değil 10 bin 50 bin dolar olması ne de yapılan avm ler, yollar, köprüler, tüp geçitler, hiçbir katkı sağlamayacaktır, ne de her memlekete üniversite yapmanız, türedi zenginler yaratmanız...geçmiş olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Hain" diyen yorumcudan bende ŞİKAYETÇİ olacağım. Böyle bir itham çok yakışıksız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000