25 Eylül 2010, Cumartesi 08:12:54

"Ağrı Havaalanı uluslararası bir meydan olacak"

AK Parti Ağrı Milletvekili Abdülkerim Aydemir, yapımı devam eden Ağrı Havaalanı pisti ve terminal binasının bu yılın Aralık ayında hizmete açmayı planladıklarını söyledi.
  • AĞRI havalimanını dörtgözle açılmasını bekleyenlerdenim Ankaradan ötesini geçmem diyenede pes yazıklar olsun kültürsüz bencil sadece kendini düşünen bir insanın şerrinden Allaha sığınmak gerek ağrılılarda sizin gibileri memleketinde görmek istemiyor
  • Arkadaşım anlaşılan o ki sen uçmazsın Ağrı' ya. Fakat sen uçmadın diye de Ağrı, Ağrı' lığından bir şey kaybetmez. Senin kendi ülken olduğu halde görmek istemediğin yere bir sürü turist gidiyor ve gider de, onlar sahip çıkar senin atalarının bıraktığı topraklara, tarihi eserlere, doğal güzelliklere.
  • Askerliğe laf söyleyen arkadaşları gerçekten çok kınıyorum. Atatürk şu cümleleri okusaydı vatanı kimlere emanet etmişiz diye kahrolurdu. Senin Ankaradan doğusuna geçmem dediğin topraklar için kaç kişi canını vermiş biliyor musun? Sen rahat rahat İstanbulunda otur kariyerinle ilgilen diye kaç asker şehit olmuş, bunları hiç düşündün mü? Ülkemizin sınırının her metresi asil askerimizin kanıyla çizilmişken sen nasıl ülkenin yarısını reddedersin?! Çok yazık. Gerçekten çok yazık..
  • Ağrı yı küçük görenlere sesleniyorum evet Ağrı gelişmemiş bir il olabilir ama Dünyanın ilk kalorifer sistemine sahip ishak paşa sarayı, meteor çukuru Türkiye nin en büyük dağı ve buna benzer pek çok ilgi çekici dağal ve suni yapıtlar bu ilde bulunmaktadır bu sebeple yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayacağını düşünüüyorum.En azından benim gibi dışırda okuyan öğrenciler artık 20-21 saat yol eziyeti çekmiyeceklerdir.ÜLKEMİZE VE MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN SAYGILARIMLA
  • Durmayın o zaman Türkiyenin her iline ve ilçesine havalimanı yapın... 81 İL ve 923 İLÇE ye yapın eder toplam 1004 tane havalimanı !!! Harbiden Ağrıya kim uçar o kadar yer dururken ?
  • Ağrıya kim uçar die bi yorum yapılmış!!! Sanırım bu arkadaş havacılığa uzak biri. Azıcık okuyun sevgili halkım, uçmazsa o alan büyütülmez.. Bir de diğer a/l ların ağrı konusundaki planlarına bak. Gelelim "üniversite mezunu, Ağrı'da kısa dönem askerlik yapmış" olan arkadaşa!! Ey kendini aydınlanmış sanan genç, bu yazdıklarınla diğerlerinden daha terörize edildiğini gösteriyorsun, sanırım sen de konulara fazlasıyla uzaksın... Havacılık sitesinde siyaset hoş olmuyor zate..
  • bu memleketin doğusuda batısıda bizim.doğu insanı gelip çanakkale'de bizimle beraber savaştı,ve dedelerimizle beraber şehit ve gazi oldular.bir çok sıkıntı ve zulme beraber maruz kaldılar.Sonra zaman değişti ve doğu pis bir savaşın içinde kaldı.kürdistan için dediler en çok da kürtler öldü ve zarar gördüler.ortaya bir tuzak kuruldu ,herkesin zarar gördüğü ve kaybettiği ,sadece kazananın rantiyecilerin ve silah tüccarlarının olduğu bir tuzak.allah (c.c.) bir an önce bu milletin bu sınavdan kurtarsın.ve buradan batıdaki insanlara çağrıda bulunuyorum.doğu insanlarına ilgi gösterin.onları hiç olmazsa bayramlar da bir vesileyle arayın.halini hatırını sorun.bu arama ve sormalar terör örgütünün hiç hoşuna gitmeyecek.ve darmadağın edecek buna ina
  • ucaklar yuuzde 90 dolulukta ucuyordu
  • AĞRI YA KİM UÇAR :)
  • akp nin tek calısan agrı milletvekili. digerleri uyumaya devam etsin.. secimlerde vatandas hesap sorar. bitirin artık su havalimanını

Ağrı Milletvekili Abdülkerim Aydemir, AK Parti Merkez Teşkilatlardan sorumlu ve seçim Kordinasyon sorumlu Başkanı Mustafa Gürtekin ve beraberindeki heyet ile Ağrı'da inşası devam eden havaalanında incelemelerde bulunarak, havaalanı yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi alan aldı.

Aydemir, daha sonra firma yetkilileri ile birlikte pisti ve inşaat alanını gezdi.

Ağrı Milletvekili Aydemir, yaptığı açıklamada, Ağrı Havaalanı'nın yenilenmesiyle beraber Ağrı ilinin uluslararası havalimanına kavuşacağını söyledi.

Ağrı Milletvekili Abdülkerim Aydemir, "Biz, hava alanının çalışmalarında emeği geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a, Genel Müdürümüz Ahmet Arslan'a Teşekkür ediyoruz," şeklinde konuştu.

 

"Ağrı Havaalanı uluslararası bir meydan olacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
AĞRI havalimanını dörtgözle açılmasını bekleyenlerdenim Ankaradan ötesini geçmem diyenede pes yazıklar olsun kültürsüz bencil sadece kendini düşünen bir insanın şerrinden Allaha sığınmak gerek ağrılılarda sizin gibileri memleketinde görmek istemiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım anlaşılan o ki sen uçmazsın Ağrı' ya. Fakat sen uçmadın diye de Ağrı, Ağrı' lığından bir şey kaybetmez. Senin kendi ülken olduğu halde görmek istemediğin yere bir sürü turist gidiyor ve gider de, onlar sahip çıkar senin atalarının bıraktığı topraklara, tarihi eserlere, doğal güzelliklere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Askerliğe laf söyleyen arkadaşları gerçekten çok kınıyorum. Atatürk şu cümleleri okusaydı vatanı kimlere emanet etmişiz diye kahrolurdu. Senin Ankaradan doğusuna geçmem dediğin topraklar için kaç kişi canını vermiş biliyor musun? Sen rahat rahat İstanbulunda otur kariyerinle ilgilen diye kaç asker şehit olmuş, bunları hiç düşündün mü? Ülkemizin sınırının her metresi asil askerimizin kanıyla çizilmişken sen nasıl ülkenin yarısını reddedersin?! Çok yazık. Gerçekten çok yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ağrı yı küçük görenlere sesleniyorum evet Ağrı gelişmemiş bir il olabilir ama Dünyanın ilk kalorifer sistemine sahip ishak paşa sarayı, meteor çukuru Türkiye nin en büyük dağı ve buna benzer pek çok ilgi çekici dağal ve suni yapıtlar bu ilde bulunmaktadır bu sebeple yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayacağını düşünüüyorum.En azından benim gibi dışırda okuyan öğrenciler artık 20-21 saat yol eziyeti çekmiyeceklerdir.ÜLKEMİZE VE MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Durmayın o zaman Türkiyenin her iline ve ilçesine havalimanı yapın... 81 İL ve 923 İLÇE ye yapın eder toplam 1004 tane havalimanı !!! Harbiden Ağrıya kim uçar o kadar yer dururken ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ağrıya kim uçar die bi yorum yapılmış!!! Sanırım bu arkadaş havacılığa uzak biri. Azıcık okuyun sevgili halkım, uçmazsa o alan büyütülmez.. Bir de diğer a/l ların ağrı konusundaki planlarına bak. Gelelim "üniversite mezunu, Ağrı'da kısa dönem askerlik yapmış" olan arkadaşa!! Ey kendini aydınlanmış sanan genç, bu yazdıklarınla diğerlerinden daha terörize edildiğini gösteriyorsun, sanırım sen de konulara fazlasıyla uzaksın... Havacılık sitesinde siyaset hoş olmuyor zate..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu memleketin doğusuda batısıda bizim.doğu insanı gelip çanakkale'de bizimle beraber savaştı,ve dedelerimizle beraber şehit ve gazi oldular.bir çok sıkıntı ve zulme beraber maruz kaldılar.Sonra zaman değişti ve doğu pis bir savaşın içinde kaldı.kürdistan için dediler en çok da kürtler öldü ve zarar gördüler.ortaya bir tuzak kuruldu ,herkesin zarar gördüğü ve kaybettiği ,sadece kazananın rantiyecilerin ve silah tüccarlarının olduğu bir tuzak.allah (c.c.) bir an önce bu milletin bu sınavdan kurtarsın.ve buradan batıdaki insanlara çağrıda bulunuyorum.doğu insanlarına ilgi gösterin.onları hiç olmazsa bayramlar da bir vesileyle arayın.halini hatırını sorun.bu arama ve sormalar terör örgütünün hiç hoşuna gitmeyecek.ve darmadağın edecek buna ina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucaklar yuuzde 90 dolulukta ucuyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AĞRI YA KİM UÇAR :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
akp nin tek calısan agrı milletvekili. digerleri uyumaya devam etsin.. secimlerde vatandas hesap sorar. bitirin artık su havalimanını

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000