24 Nisan 2009, Cuma 09:10:12

Afyon'da yeni bir havayolu şirketi doğuyor!

Zafer Havaalanı'nın kamulaştırma çalışmaları sürerken, Afyonlu bir grup işadamı tarafından kurulan Mega Grup AŞ de havayolu şirketi kurmayı planlıyor...
  • bu işin içinde emirdağlılar varsa korkulur .. inanılmaz insan topluluğu!
  • Yakında Afyon Askeri Havaalanı sivil trafige açılacağı için ilgililerin öncelikle bir Hava Taksi şirketi kurup onu işler hale getirip tecrübe kazansalar,daha sonra da Hava Yolu Şirketi kursalar kanımca daha uygun olur.Bu işin okadar kolay olmadığını görürler.Örnek çoktur;İstanbul Havayolları,Anadolu,Dardenel,Skyline,Flyair gibi birçok örnek verilebilir.Başlangıçta bir B-200 uçağı uygun olur.Sonrası Allah kerim.Fokker-27
  • Bizimkiler Tebriz'i bağlamaya çalışıyorlar :)
  • Şimdi bizim Erzurum'lu kalkıp "Erzurum'lu İş Adamlarını göreve davet ediyorum..." derse hiç şaşırmam :]
  • Emirdagli lar icin ozel kuruluyormus .
  • laleli bakıyorumda şovuna devam ediyorsun..
  • hayırlı olur inşallah...
  • Afyon'lu iş adamlarına hayırlı olur inşallah. Tıpkı THY, SunExpress, OnurAir gibi Türkiye'nin yüz akı ve centilmen havayollarından birisi olurlar inşallah. Ama yok, "cin" olmadan adam çarpmaya kalkanlar gibi olurlarsa, bu proje de pek uzun ömürlü olmaz... ;)

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Mega Birlik Medya Grup AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Kütahya'ya yapılacak bölgesel havaalanının tamamlanmasının ardından grup olarak havayolu şirketi kurmak için çalışacaklarını söyledi.

Serteser, "yeterli talep gelmemesi halinde Afyonlu işadamları olarak 'Mega Air' adıyla bir firma kuracağız. Şu anda bu ismin tescilini incelemedik. Bunu Mega Birlik isminden yola çıkarak söylüyorum. Düşündüğümüz isim bu ama tescili varsa, bilemem. Yatırım bütçesiyle ilgili henüz bir planlama yapmadık. Bunun nedeni de havaalanının bitirilmesinin iki-üç sene alabilecek olması" şeklinde konuştu.

Kuracakları firma ile 30-40 kişilik uçaklarla havayolu taşımacılığı yapmayı hedeflediklerini belirten Hüsnü Serteser, "Bizi bağlayan tek bir şey var o da Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde Türkiye'nin en büyük dördüncü sivil havaalanı olarak kurulması planlanan Zafer Havaalanı'nın faaliyete geçirilmesi. Afyon, Uşak, Kütahya ve Eskişehir arasında bölgesel olarak kurulması planlanan bu havaalanının kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Bu gerçekleştiği takdirde biz de havayolu şirketini kuracağız. Bizim projemiz tamamen buna endeksli. Burasının da 2-3 yıl içersinde kurulacağını tahmin ediyoruz" dedi.

Afyon'da yeni bir havayolu şirketi doğuyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
bu işin içinde emirdağlılar varsa korkulur .. inanılmaz insan topluluğu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yakında Afyon Askeri Havaalanı sivil trafige açılacağı için ilgililerin öncelikle bir Hava Taksi şirketi kurup onu işler hale getirip tecrübe kazansalar,daha sonra da Hava Yolu Şirketi kursalar kanımca daha uygun olur.Bu işin okadar kolay olmadığını görürler.Örnek çoktur;İstanbul Havayolları,Anadolu,Dardenel,Skyline,Flyair gibi birçok örnek verilebilir.Başlangıçta bir B-200 uçağı uygun olur.Sonrası Allah kerim.Fokker-27

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizimkiler Tebriz'i bağlamaya çalışıyorlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şimdi bizim Erzurum'lu kalkıp "Erzurum'lu İş Adamlarını göreve davet ediyorum..." derse hiç şaşırmam :]

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emirdagli lar icin ozel kuruluyormus .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
laleli bakıyorumda şovuna devam ediyorsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayırlı olur inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Afyon'lu iş adamlarına hayırlı olur inşallah. Tıpkı THY, SunExpress, OnurAir gibi Türkiye'nin yüz akı ve centilmen havayollarından birisi olurlar inşallah. Ama yok, "cin" olmadan adam çarpmaya kalkanlar gibi olurlarsa, bu proje de pek uzun ömürlü olmaz... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000