15 Kasım 2009, Pazar 07:50:30

Afrika'da bir uçak kazası daha...

Güney Afrika'da gösteriye hazırlanan savaş uçağı havada yanarak düştü. Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamaya göre sivil pilot kaza anında hayatını kaybetti...
  • Bu uçağın düşmesi ile birlikte dünyada uçar durumda 3 tane Lightning kalmış..
  • Düsen uçak English Electric Lightning T5 1950lerin iki kisilik savas uçagi. Bu uçaklarla 20 dakikalik uçus için 9000$ verebilirsiniz fakat çakilma sansiniz çok yüksek !!!!!!!!!!!!!! ölen Pilot için Allah rahmet eylesin.

Güney Afrika Overberg Hava Kuvvetleri Üssü'nden Yarbay Marius Van den Heever'in açıklamasına göre, İngiliz yapımı jet, Cape Town şehrine 200 km mesafedeki Bredasdorp bölgesinde Cuma günü başlayan hava gösterilerine hazırlık yaparken havada yanarak düştü. Yarbay, "Savaş Jeti havalandıktan hemen sonra havada yanarak yere çakıldı. Gösterilerimize hazırlanan pilotun feci kazada hayatını kaybetmesi bizleri çok üzdü." diye konuştu.

Kaza yapan uçağın filosuna dahil olduğu Güney Afrika'nın dünyaca ünlü turizm şehri Cape Town'da bulunan "Yıldırım Şehri Kulübü-Thunder Cıty Clup" eski askeri uçaklarla sivillere uçuş kursu veriyor.Kulüp ayrıca dünyanın en büyük 'eski askeri uçak filosu'na sahip.

Afrika'da bir uçak kazası daha...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu uçağın düşmesi ile birlikte dünyada uçar durumda 3 tane Lightning kalmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Düsen uçak English Electric Lightning T5 1950lerin iki kisilik savas uçagi. Bu uçaklarla 20 dakikalik uçus için 9000$ verebilirsiniz fakat çakilma sansiniz çok yüksek !!!!!!!!!!!!!! ölen Pilot için Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000