21 Ağustos 2013, Çarşamba 17:56:19

AFRİKA AÇILIMI ARTARAK DEVAM EDİYOR

Türkiye ve Libya Sivil Havacılık yetkilileri, 19-20 Ağustos 2013 tarihlerinde Libya'nın başkenti Trablus'ta iki ülke arasındaki uçuşların ve sivil havacılık alanındaki işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla yeni bir Mutabakat Zaptı imzaladı.
  • LIBYA HATLARI COK KARLI HATLAR.FREKANS ARTTIRIM ANLASMASIDA GUZEL ANCAK ANLASMADA COKLU HAVAYOLU TANIMI (MULTIPLE DESIGNATION) OLMASINA RAGMEN BILAL EKSI THY DEN BASKA HICBIR TURKIYE BAYRAKLI HAVAYOLUNA IZIN VERMIYOR.THY YE KARLI HATLARDA TEKEL KONUMU MUHAFAZA EDILEREK THY NIN KAR ETMESI YOLCULARIN ISE REKABET OLMAMASINDAN DOLAYI YUKSEK BILET UCRETLERINE MECBUR EDILIYOR.MONOPOL YARATMAK SIVIL HAVACILIGIN GOREVIMIDIR? BILAL EKSI TURKIYEMIZE HAYIRLI OLSUN DERKEN THY YE VE HAMDI TOPCUYA HAYIRLI OLSUN DEMEK ISTEDI SANIRIM.14 FREKANSLIK TRIPOLI HATTINI PEGASUS,ATLAS VEYA DIGER BIR HAVAYOLUNA VERSINLER BAKIN O ZAMAN BILET FIYATLARI NASIL DUSUYOR.SN ULASTIRMA BAKANIMIZ BILET UCRETLERINE TAVAN SEVIYE KOYMAYI PLANLAYACAGINA EMRINDEKI BILAL EKSIYE TURK HAVACILIGINDA ADALETLI BIR REKABET ORTAMI YARATMASINI TESVIK TALIMATI VERSIN.LIBYA HATLARI BENZERI PEKCOK KARLI HAT THY TEKELI KONUMUNDA .LIBYALILAR BILE KENDI UCUS FREKANSLARINI 3-4 LIBYALI HAVAYOLUNA DAGITIYORLAR.BIZDEN DAHA ADILCE!!!!!!!
  • İyi yapmışsınızda ekiplerede silah taşıma izni almalısınız

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Libya Sivil Havacılık Otoritesi Genel Müdürü Nasereddin Shabellain başkanlığında Libya'da gerçekleştirilen müzakereler sonunda, dış dünyadan Libya'ya sefer yapan ülkeler arasında Türkiye'nin liderliği pekişmiş oldu.

İmzalanan Mutabakat Zaptı ile Türkiye'den Trablus'a haftalık 21 frekans (günde üç sefer), Bingazi'ye haftalık 14 frekans, Misurata ve Sabha'ya 7'şer frekans, Al Abrak ve Tubruk'a 3'er frekans tarifeli sefer yapma hakkı elde etti.

Diğer taraftan tarifeli kargo seferlerinde 4 kat yeni uçuş hakkı kazanılarak, Türk taşıyıcılarına haftada 28 frekans sefer yapma imkanı doğdu. Ayrıca, Libya'nın kargo taşımacılığında kendine has özelliklerinden dolayı kargo charter seferlerinde de tam liberal hükümler Mutabakat Zaptına eklendi.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, Mutabakat Zaptı'nın imzalanmasının ardından iki ülke arasındaki sivil havacılık ilişkilerinin Afrika açılımıyla elde edilen kazanımlarla artarak devam edeceğini açıkladı. Genel Müdür Bilal Ekşi "2012 yılı içinde toplam 63 müzakere gerçekleştirdik. Bu sayı bugüne kadar bir yıl içinde ulaşılan en yüksek sayıdır. Ayrıca, geçtiğimiz yıl 22 yeni ülkeyle İkili Hava Ulaştırma Anlaşması imzaladık.  Bu yıl üzerine 11 yeni anlaşma daha ekledik ve eklemeye devam edeceğiz. Türkiye'mize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

AFRİKA AÇILIMI ARTARAK DEVAM EDİYOR

Yorumlar

THY TEKELI ~ 11 yıl önce
LIBYA HATLARI COK KARLI HATLAR.FREKANS ARTTIRIM ANLASMASIDA GUZEL ANCAK ANLASMADA COKLU HAVAYOLU TANIMI (MULTIPLE DESIGNATION) OLMASINA RAGMEN BILAL EKSI THY DEN BASKA HICBIR TURKIYE BAYRAKLI HAVAYOLUNA IZIN VERMIYOR.THY YE KARLI HATLARDA TEKEL KONUMU MUHAFAZA EDILEREK THY NIN KAR ETMESI YOLCULARIN ISE REKABET OLMAMASINDAN DOLAYI YUKSEK BILET UCRETLERINE MECBUR EDILIYOR.MONOPOL YARATMAK SIVIL HAVACILIGIN GOREVIMIDIR? BILAL EKSI TURKIYEMIZE HAYIRLI OLSUN DERKEN THY YE VE HAMDI TOPCUYA HAYIRLI OLSUN DEMEK ISTEDI SANIRIM.14 FREKANSLIK TRIPOLI HATTINI PEGASUS,ATLAS VEYA DIGER BIR HAVAYOLUNA VERSINLER BAKIN O ZAMAN BILET FIYATLARI NASIL DUSUYOR.SN ULASTIRMA BAKANIMIZ BILET UCRETLERINE TAVAN SEVIYE KOYMAYI PLANLAYACAGINA EMRINDEKI BILAL EKSIYE TURK HAVACILIGINDA ADALETLI BIR REKABET ORTAMI YARATMASINI TESVIK TALIMATI VERSIN.LIBYA HATLARI BENZERI PEKCOK KARLI HAT THY TEKELI KONUMUNDA .LIBYALILAR BILE KENDI UCUS FREKANSLARINI 3-4 LIBYALI HAVAYOLUNA DAGITIYORLAR.BIZDEN DAHA ADILCE!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 11 yıl önce
İyi yapmışsınızda ekiplerede silah taşıma izni almalısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000