03 Ocak 2016, Pazar 14:06:26

Afganistan'da helikopter düştü: 3 ölü

Afganistan’ın Logar kentinde Afgan hava kuvvetlerine ait askeri helikopterin düşmesi sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.
  • Evet uctugu yukarida haber olmus:))
  • Afganistanda 40 yıldır MI uçuyor, uçması mucize diyosun yaa..
  • Bu helikopterin boyle bir yerde ucmasi mucize, Saglam bakim gereksinimi az ve takatli bir hlk ancak duz yerler icin yapilmis, ufak ruzgar degismelerinden cok etkilenir ve egimli yerlerde hep problem cikartir yani Daglik Afganistan icin uygun degildir, ucuz oldugu icin kaktirmislar

Afganistan’ın Logar kentinde Afgan Hava Kuvvetlerine ait askeri helikopterin düşmesi sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Logar kentinin Şeng bölgesinde MI-17 tipi helikopterin eğitim uçuşu sırasında teknik sorun nedeniyle düştüğü bildirildi.

Kazada 3 kişinin öldüğü, 1 kişinin da yaralandığını belirtildi.

Afganistan'da helikopter düştü: 3 ölü

Yorumlar

Uctugu ~ 8 yıl önce
Evet uctugu yukarida haber olmus:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 8 yıl önce
Afganistanda 40 yıldır MI uçuyor, uçması mucize diyosun yaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 8 yıl önce
Bu helikopterin boyle bir yerde ucmasi mucize, Saglam bakim gereksinimi az ve takatli bir hlk ancak duz yerler icin yapilmis, ufak ruzgar degismelerinden cok etkilenir ve egimli yerlerde hep problem cikartir yani Daglik Afganistan icin uygun degildir, ucuz oldugu icin kaktirmislar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000