03 Nisan 2017, Pazartesi 17:45:02

AFA'ya 'en iyi' ödülü

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu 4.Vecihi Hürkuş Havacılık Ödüllerinde yapılan oylama sonucu AFA, “En İyi Uşuş Eğitim Organizasyonu” dalında birinci oldu.
  • Arkadaşlar ben harbiden soruyorum bu ödül AFA dan başka hangi okula verilebilirdi? Var mı böyle bir okul? Varsa AFA'ya göre hangi üstün özelliklerinden dolayı verilebilirdi. Hadi beyler, ben sözümü ortaya koydum, şimdi siz üstad büyüklerim anlatsın bakalım.
  • -"Ne diyim ki" rumuzlu arkadaşım bak güzel kardeşim, ayjet'e bayılıyorsan, ayjet de adaydı. oy verseydin de ayjet kazansaydı. sürekli swarm snapchat, uzaklaş bunlardan kafayı kaldır, günlerce aylarca duyuruldu bu oylama. -"Garip" rumuzlu arkadaş, valla bi bitmediniz neymişiniz. Etkinliği thk değil öğrenci topluluğu düzenliyor. Etkinlik okulda değil 5 yıldızlı otelde olacak. Seni de bekleriz. Joker de onlar alır içeri.
  • -Kel rumuzlu arkadaş, ödül verme yetkisi nedir arkadaşım. Ödül dediğin şey semboliktir. Ha illa bir yetki arıyorsan internette oylandı bizde ödül veriyoruz boş yapma işine bak. -"thk!" rumuzlu arkadaş, ödülü thk yada üniversite değil üniversiteye bağlı öğrenci topluluğu veriyor. Adaylar ya da kazananlar üzerinde okulun ya da kurumun etkisi yok sende boş yapma -"yalan dolan" rumuzlu arkadaş, Allah senin belanı versin karaktersiz herif, internet üzerinde halka açık oylama yapıldı afa kazandı senin ne kuyruk acın var hayırdır? -"??!!" rumuzlu arkadaş internette halka açık oylama yapıldı ona göre veriliyor. senin afa'yı beğenmemen afanın ödül kazandığı gerçeğini değiştirmez. -":)))))" rumuzlu arkadaş sende gel böyle, ödülü okul değil okula bağlı öğrenci topluluğu veriyor. -"wtj" rumuzlu arkadaş acı olan ne bana bi söylesene Doğru söyleyin ya hiç biriniz haberin içeriğini okumadınız dimi anca sallıyonuz öyle -"Atc" rumuzlu arkadaş hayırdır komik bişey mi var?
  • THK gibi köklü bir kurumun böyle bir ödülü tarafsız şekilde veriyor olması takdir edilesi. Tebrikler THK Tebrikler AFA !!!
  • Arkadaşlar ben hala anlayamıyorum, 1000 tane işsiz pilot birikmiş, açık pilot ilanı yok type satan birkaç özel şirket dışında. Millet neyin hayaliyle koşa koşa bu uçuş okullarına yazılıyor. İnanmayın arkadaşlar uçuş okullarının dediklerine, adamlar en son THY fetöcüleri atınca 100-200 pilot alınacak diyordu. Lütfen artık araştırıp bi işe girin, annenizin babanızın kolundan tutup, uçuş okullarının toz pembe senaryolarına kanmayın. Hangi esnaf malını kötülemiş bugüne kadar. Eğer gerçekten hevesliyseniz ve havacılık aşkı damarlarınızdaysa, riskede atacak 50-60.000 euro paranız varsa gidin Avrupa'da alın(Macaristan dışında). Hem alacağınız EASA lisansı ile daha çok ülkede iş bulma şansınız olur, hemde hayatı tecrübe edersiniz. Ama kimse 200-250 saat uçtuktan sonra ben 737 uçurucam hemen diye hayallere dalmasın. Lütfen araştırıcı ve girişken olun, saygılar...
  • Thy uçuş akademisi bu değerlendirmeye girmemiş mi? Merak ettim. Orada da kaliteli eğitim veriliyor uçaklar yeni bakım sıkıntısı yok.
  • Kelin ilacı olsaymış başına sürermiş. Kim kaybetti de, THK öğrencileri bulmuş Ödül verme yetkisini?
  • Araştırmadan, sadece sanal alemdeki birtakım laflara bakarak AFA'nın farkını asla anlayamazsınız. AFA cidden çok farklı bir segmentte oynuyor.
  • İş garantili ilan olsa gidip yazılacağım cidden. THY'nin kriterleri belirsiz mülakatlarıyla uğraşmaktansa gider borca girerim.
  • Şu an hangisinin en iyi olduğunun ne önemi var? Son 2 yıldır kaç tane mezun verildi bu okullardan ve kaçı bir havayolunda maaşıyla bir işe girebildi? Bunu sormak lazım esasen. Bu devirde halen 60000 euro ve üzeri masraf edip üzerine birde 35.000-40.000 euro civarı type rating için masraf edebilecek gözü kara kişilere, hayatta gerçekten başarılı olup, parada kazanabilecekleri yığınla iş olduğunu hatırlatmak isterim. sakın gönül işi vs hikayesi yapmasın bazı ümit tacirleri.. Ayda 2000 tl koysunlar cebine bakalım bulutlar o kadarda pamuk gibi geliyormu :)

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Topluluğu, 4.Vecihi Hürkuş Havacılık Ödülleri'nin bu yıl dördünüsünü düzenliyor.

4.Vecihi Hürkuş Havacılık Ödülleri'nde yapılan oylama sonucu Atlantic Flight Academy (AFA), “En İyi Uçuş Eğitim Organizasyonu” dalında birinci oldu.

Ödüller 24 Nisan tarihinde Ankar Holiday Inn'de yapılacak törenle takdim edilecek.

AFA'ya 'en iyi' ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

Yakışmış ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar ben harbiden soruyorum bu ödül AFA dan başka hangi okula verilebilirdi? Var mı böyle bir okul? Varsa AFA'ya göre hangi üstün özelliklerinden dolayı verilebilirdi. Hadi beyler, ben sözümü ortaya koydum, şimdi siz üstad büyüklerim anlatsın bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
joker ~ 7 yıl önce
-"Ne diyim ki" rumuzlu arkadaşım bak güzel kardeşim, ayjet'e bayılıyorsan, ayjet de adaydı. oy verseydin de ayjet kazansaydı. sürekli swarm snapchat, uzaklaş bunlardan kafayı kaldır, günlerce aylarca duyuruldu bu oylama. -"Garip" rumuzlu arkadaş, valla bi bitmediniz neymişiniz. Etkinliği thk değil öğrenci topluluğu düzenliyor. Etkinlik okulda değil 5 yıldızlı otelde olacak. Seni de bekleriz. Joker de onlar alır içeri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
joker ~ 7 yıl önce
-Kel rumuzlu arkadaş, ödül verme yetkisi nedir arkadaşım. Ödül dediğin şey semboliktir. Ha illa bir yetki arıyorsan internette oylandı bizde ödül veriyoruz boş yapma işine bak. -"thk!" rumuzlu arkadaş, ödülü thk yada üniversite değil üniversiteye bağlı öğrenci topluluğu veriyor. Adaylar ya da kazananlar üzerinde okulun ya da kurumun etkisi yok sende boş yapma -"yalan dolan" rumuzlu arkadaş, Allah senin belanı versin karaktersiz herif, internet üzerinde halka açık oylama yapıldı afa kazandı senin ne kuyruk acın var hayırdır? -"??!!" rumuzlu arkadaş internette halka açık oylama yapıldı ona göre veriliyor. senin afa'yı beğenmemen afanın ödül kazandığı gerçeğini değiştirmez. -":)))))" rumuzlu arkadaş sende gel böyle, ödülü okul değil okula bağlı öğrenci topluluğu veriyor. -"wtj" rumuzlu arkadaş acı olan ne bana bi söylesene Doğru söyleyin ya hiç biriniz haberin içeriğini okumadınız dimi anca sallıyonuz öyle -"Atc" rumuzlu arkadaş hayırdır komik bişey mi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 7 yıl önce
Çalıltığım meydana erah hariç diğer uçuş okulları geliyor sürekli. Gerçekten en kötü öğrenciler afa da. İngilizce konuşamıyorlar, talimatları uygulayamıyorlar. Ayrıca afa gerçekten o kadar disiplinsiz ki hiçbir düzen yok. Ayjeti disiplin açısından ve öğrencileri açısından daha iyi buluyorum. Size tarafsız yorumu ancak atc ler yapar. Gidin çalıştığınız meydanlardaki atc lere sorun.
Atc ~ 7 yıl önce
Joker nickli arkadaş avukat sanırım. Üşenmemiş bütün yorumlara cevap yazmış. Boş adam.
atc'ye ~ 7 yıl önce
Senin de Ayjetten olduğun çok belli oluyor be birader. Acık ortadan salla da kendini bu kadar açık etme bari.
Ödül ~ 7 yıl önce
THK gibi köklü bir kurumun böyle bir ödülü tarafsız şekilde veriyor olması takdir edilesi. Tebrikler THK Tebrikler AFA !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanmayın uçuş okullarının toz pembe senaryolarına ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar ben hala anlayamıyorum, 1000 tane işsiz pilot birikmiş, açık pilot ilanı yok type satan birkaç özel şirket dışında. Millet neyin hayaliyle koşa koşa bu uçuş okullarına yazılıyor. İnanmayın arkadaşlar uçuş okullarının dediklerine, adamlar en son THY fetöcüleri atınca 100-200 pilot alınacak diyordu. Lütfen artık araştırıp bi işe girin, annenizin babanızın kolundan tutup, uçuş okullarının toz pembe senaryolarına kanmayın. Hangi esnaf malını kötülemiş bugüne kadar. Eğer gerçekten hevesliyseniz ve havacılık aşkı damarlarınızdaysa, riskede atacak 50-60.000 euro paranız varsa gidin Avrupa'da alın(Macaristan dışında). Hem alacağınız EASA lisansı ile daha çok ülkede iş bulma şansınız olur, hemde hayatı tecrübe edersiniz. Ama kimse 200-250 saat uçtuktan sonra ben 737 uçurucam hemen diye hayallere dalmasın. Lütfen araştırıcı ve girişken olun, saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY UÇUŞ AKADEMİSİ ~ 7 yıl önce
Thy uçuş akademisi bu değerlendirmeye girmemiş mi? Merak ettim. Orada da kaliteli eğitim veriliyor uçaklar yeni bakım sıkıntısı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kel ~ 7 yıl önce
Kelin ilacı olsaymış başına sürermiş. Kim kaybetti de, THK öğrencileri bulmuş Ödül verme yetkisini?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
joker ~ 7 yıl önce
oylama yapıldı ödüller verilecek, sana yetki soran olması sen rahat ol aslan benim adım joker.
Klas farkı ~ 7 yıl önce
Araştırmadan, sadece sanal alemdeki birtakım laflara bakarak AFA'nın farkını asla anlayamazsınız. AFA cidden çok farklı bir segmentte oynuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem ~ 7 yıl önce
İş garantili ilan olsa gidip yazılacağım cidden. THY'nin kriterleri belirsiz mülakatlarıyla uğraşmaktansa gider borca girerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne önemi var? ~ 7 yıl önce
Şu an hangisinin en iyi olduğunun ne önemi var? Son 2 yıldır kaç tane mezun verildi bu okullardan ve kaçı bir havayolunda maaşıyla bir işe girebildi? Bunu sormak lazım esasen. Bu devirde halen 60000 euro ve üzeri masraf edip üzerine birde 35.000-40.000 euro civarı type rating için masraf edebilecek gözü kara kişilere, hayatta gerçekten başarılı olup, parada kazanabilecekleri yığınla iş olduğunu hatırlatmak isterim. sakın gönül işi vs hikayesi yapmasın bazı ümit tacirleri.. Ayda 2000 tl koysunlar cebine bakalım bulutlar o kadarda pamuk gibi geliyormu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000