16 Mart 2015, Pazartesi 12:30:11

AFA'DAN TEKNİSYEN HAMLESİ

Atlantic Flight Academy (AFA) teknisyen alımı yapacak. Başvuruların gizli tutulacağını kaydeden yetkililer, bu ayın sonuna kadar alımın tamamlanacağını ifade etti.
  • Burda sunu bilmenizi isterimki insanlari ayirmadan sevilmi hayat bir sinavdir.Her zaman akıllı olan kazanir.
  • Yardımcı teknisyenlere para vermiyorlar. çok çalıştırıp mesai bile işletmiyorlar. bu konuda çok problem yaşayabilirsiniz.
  • Biliyormusunuz havacılık bakım üniversitelerini kimlerin kurduğunu, onlara eğitim malzemelerini ve parçalarını kimlerin verdiğini, ilk ve halen devam eden öğretim görevlilerinin kimler olduğunu?? Bilmiyorsunuz heralde ben söyleyeyim. Askerler.
  • Cok isterim sizin gibi delikanlilarla karsilasmayi:) ulasmak isterseniz bana bi afa ogrencisi veya calisani kadar uzaktayim sizlere:) tekrar soluorum tolga hocam kral adamdir . BLT!
  • Hilmi bey, işe alımın gizli olmasının sebebi işe başvuranların şuan çalıştığı firmayla problem yaşamaması için de olabilir. Birkaç kişi biliyorum değişik pozisyonlarda THK dan AFA geçmeye çalışıp, hatta işe alınıp sonradan hatır için takoz konulan.
  • İşimiz teknik şef arkadaşa kaldıysa vay halinize.bekleme odasında 4 saat muhabbetinin bitmesini beklersiniz artık....
  • Aga sorması ayıp olmazsa o vefakar askerler nerde ben mı goremıyorum yoksa sen mı hayal alemınde yasıyosun.ah bı gorsen gazlamalarınıda vefakarlık vatanseverlık ogrensen!!!
  • 2 yetkili 2 yardımcı teknisyen alacakmış. ben de dedim bi 100 kişi alacak heralde haber olduğuna göre :) MNGJET 30 kişi istifa ettiğinde böyle haber olmamıştı
  • AFA eğitim merkezi bodrum a tasinmiyor. Kis aylarinda istanbulda ucus yapilamazken ucus gorevlerini yapacak ogrencileri bodrumda ucurabilmek icin orada da yatirim yapilmaya calisiliyor...
  • Ücret nekadamis.TK dan ayrılmaya değer mi

Filosundaki uçak sayısını 17’e çıkaran AFA;  B1, B2 ve Grup3 lisansına sahip teknisyen istihdam edecek. Tüm müracaatların gizli tutulacağını ifade eden şirket yetkilileri, alım işlemlerinin Mart ayı içinde tamamlanacağını açıkladılar. Müracaatların bizzat AFA Teknik müdürü Tolga Yıldız’a yapılması gerekiyor.

Çorlu’da yapımı bitirilen ve son derece moden cihazlarla donatılmış yaklaşık 1000 metrekare kapalı alanı alana sahip AFA hangarı geçen ay faaliyete geçmişti.

AFA'DAN TEKNİSYEN HAMLESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

global ~ 9 yıl önce
Burda sunu bilmenizi isterimki insanlari ayirmadan sevilmi hayat bir sinavdir.Her zaman akıllı olan kazanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilen ~ 9 yıl önce
Yardımcı teknisyenlere para vermiyorlar. çok çalıştırıp mesai bile işletmiyorlar. bu konuda çok problem yaşayabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara ~ 9 yıl önce
Biliyormusunuz havacılık bakım üniversitelerini kimlerin kurduğunu, onlara eğitim malzemelerini ve parçalarını kimlerin verdiğini, ilk ve halen devam eden öğretim görevlilerinin kimler olduğunu?? Bilmiyorsunuz heralde ben söyleyeyim. Askerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cok isterim sizin gibi delikanlilarla karsilasmayi:) ulasmak isterseniz bana bi afa ogrencisi veya calisani kadar uzaktayim sizlere:) tekrar soluorum tolga hocam kral adamdir . BLT!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hilmi bey, işe alımın gizli olmasının sebebi işe başvuranların şuan çalıştığı firmayla problem yaşamaması için de olabilir. Birkaç kişi biliyorum değişik pozisyonlarda THK dan AFA geçmeye çalışıp, hatta işe alınıp sonradan hatır için takoz konulan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ohoo ~ 9 yıl önce
İşimiz teknik şef arkadaşa kaldıysa vay halinize.bekleme odasında 4 saat muhabbetinin bitmesini beklersiniz artık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Askere ~ 9 yıl önce
Aga sorması ayıp olmazsa o vefakar askerler nerde ben mı goremıyorum yoksa sen mı hayal alemınde yasıyosun.ah bı gorsen gazlamalarınıda vefakarlık vatanseverlık ogrensen!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vuuuuvv ~ 9 yıl önce
2 yetkili 2 yardımcı teknisyen alacakmış. ben de dedim bi 100 kişi alacak heralde haber olduğuna göre :) MNGJET 30 kişi istifa ettiğinde böyle haber olmamıştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
AFA eğitim merkezi bodrum a tasinmiyor. Kis aylarinda istanbulda ucus yapilamazken ucus gorevlerini yapacak ogrencileri bodrumda ucurabilmek icin orada da yatirim yapilmaya calisiliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ücret nekadamis.TK dan ayrılmaya değer mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android ~ 9 yıl önce
hee ücret çok iyiyimiş..20 bin vereceklermiş...doymadınız yaaaa...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000