04 Mart 2016, Cuma 09:39:55

AFA Yardımcı Teknisyen alacak

AFA, Artan uçak ve öğrenci sayısı parallelinde eğitim ihtiyacını karşılamak için şimdi de Çorlu’nun yanında Edremit – Koca Seyit Havalimanın’da ikinci bir üs açmaya karar verdi.
  • Acaba ise girmek icin kac para istiolar haberi olan varmi? pay to work sistemi varmis dogrumu?
  • Lokal S/S' de yarım depodan az olmaması, cross countrye cıkarken de tam depo çıkılması en başından beri biz öğrencilere tembih edilmiştir. Başka konularda aksaklık vardır yoktur, kanıt varsa tartışılır ancak bugüne kadar kimse eksik yakıtla sefere yollanmamıştır. 4 saatlik yakıtla 5 saat gitmeye çalışan varsa da burada okul suçlanmamalı.
  • E Ayjet aylardır orada. Hezarfenin ardından ikinci üs olarak orayı kullanmaya başlamıştı. Çorlu gibi birlikte kullanacaklar anlaşılan.
  • AFA önce kendi öğrencilerinin S/S çıkmadan önceki yakıtlarını incelesin. Sonra çoçuklar MAYDAY ile S/S ortasında acil iniş yapıyorlar..Anlayana tabi :) ama tabiki bu yorum da yayınlanmaz AFA'cı keratalar sizi
  • ooo gelsin paracıklar. işler iyi bakam hadi...
  • Ayjetin teknisyenlerine gizli gizli teklif goturduklerini biliyoruz.

AFA, Artan uçak ve öğrenci sayısı parallelinde eğitim ihtiyacını karşılamak için şimdi de Çorlu’nun yanında  Edremit – Koca Seyit Havalimanın’da ikinci bir üs açmaya karar verdi. 

Bu amaçla başlatılan  teknik teçhizat, donanım, tesis çalışmalarının en önemli unsuru olan teknik personel için Edremit’de konuşlu Teknisyen Yardımcısı personel için iş başvurularını açtı.

AFA işe alacağı Teknisyen Yardımcısı personelin Edremit’de konuşlu, tercihen endüstri meslek lisesi mezunu ve yeterli  düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmasını temel kriter olarak belirledi.

AFA'nın istihdam etmek istediği teknisyen yardımcılığı için müracaat [email protected]

AFA Yardımcı Teknisyen alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Gurbetci ~ 8 yıl önce
Acaba ise girmek icin kac para istiolar haberi olan varmi? pay to work sistemi varmis dogrumu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AFA'cı keratalar. ~ 8 yıl önce
Lokal S/S' de yarım depodan az olmaması, cross countrye cıkarken de tam depo çıkılması en başından beri biz öğrencilere tembih edilmiştir. Başka konularda aksaklık vardır yoktur, kanıt varsa tartışılır ancak bugüne kadar kimse eksik yakıtla sefere yollanmamıştır. 4 saatlik yakıtla 5 saat gitmeye çalışan varsa da burada okul suçlanmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 8 yıl önce
E Ayjet aylardır orada. Hezarfenin ardından ikinci üs olarak orayı kullanmaya başlamıştı. Çorlu gibi birlikte kullanacaklar anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enteresan ~ 8 yıl önce
AFA önce kendi öğrencilerinin S/S çıkmadan önceki yakıtlarını incelesin. Sonra çoçuklar MAYDAY ile S/S ortasında acil iniş yapıyorlar..Anlayana tabi :) ama tabiki bu yorum da yayınlanmaz AFA'cı keratalar sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ooo ~ 8 yıl önce
ooo gelsin paracıklar. işler iyi bakam hadi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayjet ~ 8 yıl önce
Ayjetin teknisyenlerine gizli gizli teklif goturduklerini biliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000