18 Haziran 2015, Perşembe 10:39:08

AFA kabin memuru yetiştirecek

Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), MEB ve SHGM onaylı Kabin Ekibi Temel Eğitimi verebilme yetkisine sahip ilk ve tek özel akademi olma özelliğiyle de dikkat çekiyor.
  • Zaten memur ihtiyaci varsa ve alim yapacaksa, her havayolu gibi atlasta bu egitimi vermek zorunda. Vermekle yükümlü oldugun bir egitimken söz konusu olan bu eğitim, neden ücretli hale cevrilebilmek adina "İş garantili eğitim " izlenimi yaratilarak insanların kafasini bulandirmaya çalışıyorlar anlamadim. Insanlarin bu meslege olan hayalleri kullaniliyor. Kabinin %80i yeni ve tecrubesiz arkadaslardan olusuyor. Tecrübeli kabin amiri ve memuru yok denecek kadar azken malesef, yenilerden aldigi ücreti uçuş emniyetine nasil degisiyor boylesine Global bir firma!! Afadan aldıklarınızı aylarca bekletip mağdur etmediniz mi daha bir onceki egitim grubunda?? Gelen arkadaslar hayal kirikligina ugrayip, ingilizceleri olanlar ya sirket degistiriyor ya da meslegi birakiyor. Onceden tecrubeli, tecrubesiz alımı yapılırdi. Tecrubeli arkadaslar tecrubesizlere örnek olurdu. Artik ingilizce mulakat bile yapilmiyor boylesine Global bir firmada. Ingilizcesi olanlara sasiriliyor ve kinaniyor. Yeni routelar acildi bir suru ve yabanci kaptanlar var sirkette FO'lar tercuman olarak kullaniliyor.Bence bir an once bu sacmaliga bi son verilmeli. Egerki global olduysaniz işe alim sureclerinizden maaslariniza, tecrubeli kabin ekibine kadar global olun. Sadece koltuk basligi ve bardaklar degismesin!!
  • kabin icin konusmak gerekirse gercekten cok sikayetciler. dayofflari alinip ucus veriliyor yada stand bylari day off olarak gecmise yonelik degistiriliyor. sozlesmemizde is garantisiyle ilgili bir unsur yoktu sadece oncelik taninacagi yaziyordu. kokpit icin haklarini yemeyelim afalilara hep daha farkli gozle bakildi ve yaklasildi. maasimizi hemen almaya basladik be sartlarimiz iyi oldu. kimsenin git dedigi yok hatta tk disinda biyere gecilecegi zaman bile nasihatler alabiliyoruz. keyfimiz fazlasiyla yerinde.
  • 1800-2200 tl için kanser olmaya değer mi? Saçmalamayın arkadaşlar. Diger ülkelerde dip gelir 1500-2000 euro. Sömürü düzeni başka bişey değil.
  • Türkiye'deki bütün havayollarının eğitim merkezleri var ve şirketlerinde çalıştıracakları kabin ekiplerine o eğitim merkezlerinde ÜCRETSİZ olarak bu eğitimi veriyorlar... O halde bir havayolunun eğitim merkezinde alınacak eğitim için neden para ödensin?
  • Nitelik = Baba parası
  • Afaya giden birisi bana ulaşabilirmi lütfen uzun zamandır giden birisini arıyorum
  • Yorumunuz
  • İlkte ver parayı biz mükemmeliz gülücükleri işe başla sen kimsin ki hakkını savunuyosun atarları. Eziyet görmek istiyosanız başvurun. Hiç bi hakkınız vs kullanmazsınız yazın yıllık izini unutun kışın göbeğinde üç kuruşla nereye gidersen git derler. İş garanti diyip apron çıkartmadan uçurrlar yorgunluktan uçuş aksaklığı yaparsan iş garantisi sürecinde işten çıkarıp bide kalan maaşını vermezler. Allahın belaları kırmızı giydirdiler die iyi sanılır ama renge aldanmayın.
  • Belcikadan basvuru yaptim hayirlisi ins basarilar herkese
  • sitelerinde şöyle yazıyor. Kabin Ekibi Temel Eğitimi KURSUN AMAC IUlusal ve Uluslararası Havacılık kuralları dahilinde Kabin Ekibi Temel Eğitimini vermek ve adayları sertifikalandırma sınavına hazırlamak. Sınava hazırlamak.... Eeeeee sınava nerede girecekler. SHGM kabin memuru sınavı mı yapıyo??? Bu sınavları yapanlar sakın havayolları olmasın.... Hani işe aldıkları personeli, şirket bünyesinde ücretsiz olarak önce eğitip sonra sınava alıp sonrada geçenleri SHGM'ye bildirip sertifikalandırılmaları gib bir şey mi?

Havacılık sektöründe nitelikli pilot ihtiyacını karşılamak için profesyonel pilot eğitimi vermek üzere kurulan ve şimdiye kadar mezun ettiği pilotların tamamına Atlasglobal bünyesinde iş veren Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), MEB ve SHGM onaylı Kabin Ekibi Temel Eğitimi verebilme yetkisine sahip ilk ve tek özel akademi olma özelliğiyle de dikkat çekiyor.

İlk kabin memuru mezunlarını 29 Haziran 2013 tarihinde veren Atlantik Uçuş Akademisi; Kabin Ekibi Temel Eğitimi'ne başladığı 3 Haziran tarihinden bugüne kadar Atlasglobal bünyesine 11 dönemde 188 kabin memuru kazandırdı.

12.nci DÖNEM EĞİTİMLERİ BAŞLAYACAK

Yüzde 100 iş garantisiyle verilen eğitimlere başvuracak kabin memuru adaylarında aranan özellikler arasında;

- T.C. vatandaşı olmak,
- 19 - 30 yaşları arasında olmak,
- en az lise veya dengi okul mezunu olmak,
- yeterli derecede ingilizce bilmek,
- uçuşa engel fiziki bir rahatsızlığı bulunmamak,
- en az 1.65 cm boyunda ve boy kilo orantılı olmak, yer alıyor.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Temmuz ayında 12. dönem Kabin Ekibi Temel Eğitimi'ne başlamaya hazırlanan AFA, bu dönem için mülakatlara da devam ediyor.

AFA kabin memuru yetiştirecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

sözde global ~ 9 yıl önce
Zaten memur ihtiyaci varsa ve alim yapacaksa, her havayolu gibi atlasta bu egitimi vermek zorunda. Vermekle yükümlü oldugun bir egitimken söz konusu olan bu eğitim, neden ücretli hale cevrilebilmek adina "İş garantili eğitim " izlenimi yaratilarak insanların kafasini bulandirmaya çalışıyorlar anlamadim. Insanlarin bu meslege olan hayalleri kullaniliyor. Kabinin %80i yeni ve tecrubesiz arkadaslardan olusuyor. Tecrübeli kabin amiri ve memuru yok denecek kadar azken malesef, yenilerden aldigi ücreti uçuş emniyetine nasil degisiyor boylesine Global bir firma!! Afadan aldıklarınızı aylarca bekletip mağdur etmediniz mi daha bir onceki egitim grubunda?? Gelen arkadaslar hayal kirikligina ugrayip, ingilizceleri olanlar ya sirket degistiriyor ya da meslegi birakiyor. Onceden tecrubeli, tecrubesiz alımı yapılırdi. Tecrubeli arkadaslar tecrubesizlere örnek olurdu. Artik ingilizce mulakat bile yapilmiyor boylesine Global bir firmada. Ingilizcesi olanlara sasiriliyor ve kinaniyor. Yeni routelar acildi bir suru ve yabanci kaptanlar var sirkette FO'lar tercuman olarak kullaniliyor.Bence bir an once bu sacmaliga bi son verilmeli. Egerki global olduysaniz işe alim sureclerinizden maaslariniza, tecrubeli kabin ekibine kadar global olun. Sadece koltuk basligi ve bardaklar degismesin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afali ~ 9 yıl önce
kabin icin konusmak gerekirse gercekten cok sikayetciler. dayofflari alinip ucus veriliyor yada stand bylari day off olarak gecmise yonelik degistiriliyor. sozlesmemizde is garantisiyle ilgili bir unsur yoktu sadece oncelik taninacagi yaziyordu. kokpit icin haklarini yemeyelim afalilara hep daha farkli gozle bakildi ve yaklasildi. maasimizi hemen almaya basladik be sartlarimiz iyi oldu. kimsenin git dedigi yok hatta tk disinda biyere gecilecegi zaman bile nasihatler alabiliyoruz. keyfimiz fazlasiyla yerinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
1800-2200 tl için kanser olmaya değer mi? Saçmalamayın arkadaşlar. Diger ülkelerde dip gelir 1500-2000 euro. Sömürü düzeni başka bişey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok gülünç ~ 9 yıl önce
Türkiye'deki bütün havayollarının eğitim merkezleri var ve şirketlerinde çalıştıracakları kabin ekiplerine o eğitim merkezlerinde ÜCRETSİZ olarak bu eğitimi veriyorlar... O halde bir havayolunun eğitim merkezinde alınacak eğitim için neden para ödensin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nitelikli pilot ~ 9 yıl önce
Nitelik = Baba parası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanka ~ 9 yıl önce
Bedava pilot yapan yer varsa gidek hemen, bide benim uçuş korkum var neyse onun farkını veririm yollasınlar lisansımı.
Merhaba ~ 9 yıl önce
Afaya giden birisi bana ulaşabilirmi lütfen uzun zamandır giden birisini arıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulaştım ~ 9 yıl önce
Evet ?
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İlkte ver parayı biz mükemmeliz gülücükleri işe başla sen kimsin ki hakkını savunuyosun atarları. Eziyet görmek istiyosanız başvurun. Hiç bi hakkınız vs kullanmazsınız yazın yıllık izini unutun kışın göbeğinde üç kuruşla nereye gidersen git derler. İş garanti diyip apron çıkartmadan uçurrlar yorgunluktan uçuş aksaklığı yaparsan iş garantisi sürecinde işten çıkarıp bide kalan maaşını vermezler. Allahın belaları kırmızı giydirdiler die iyi sanılır ama renge aldanmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkan ~ 9 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum size..
België ~ 9 yıl önce
Belcikadan basvuru yaptim hayirlisi ins basarilar herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sitelerinde... ~ 9 yıl önce
sitelerinde şöyle yazıyor. Kabin Ekibi Temel Eğitimi KURSUN AMAC IUlusal ve Uluslararası Havacılık kuralları dahilinde Kabin Ekibi Temel Eğitimini vermek ve adayları sertifikalandırma sınavına hazırlamak. Sınava hazırlamak.... Eeeeee sınava nerede girecekler. SHGM kabin memuru sınavı mı yapıyo??? Bu sınavları yapanlar sakın havayolları olmasın.... Hani işe aldıkları personeli, şirket bünyesinde ücretsiz olarak önce eğitip sonra sınava alıp sonrada geçenleri SHGM'ye bildirip sertifikalandırılmaları gib bir şey mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000