15 Ağustos 2017, Salı 14:00:55

AFA dispatcher eğitimlerine başlıyor

AFA, iş garantili Dispatcher eğitimine 21 Ağustos 2017 tarihinde başlıyor.
  • firmalar kırk yılda bir açılan ilanlarda minimum 2 yıl tecrübeli dispeçer ararlarken, kurslardan yeni mezun olup lisansını yeni eline almış arkadaşlar bu tecrübeyi hangi işte edinecekler? gerçek şu ki sektör doymuş durumda ve bu istihdam politikasıyla sadece sektör içerisindeki insanlar yeni işler edinebiliyorlar. millette elinde lisansı ve 2 yıllık olmayan tecrübeleriyle bir umut bu ilanlara başvuruyorlar işte.
  • Bu kurslara katılacak arkadaşlar ilk önce sorun bakalım iş garantisi kelimesinin tam karşılığı ne demek istemişler biraz tecrube kazanın diye 1 yada 2 ay çalıştıracaklar sonra bay bay sorun bakalım bi evrak imzaliyolarmı sizi sirket bunyemizde istisham edicez diye... Zaten imkansız surekli kurs var ve her kurstan vıkan işe başlıyo olsa atlas dıspatch de 100 kisi çalışıyo olması lazım. Olmayacak dua ya amin demeyin paranızı çöpe atmayın. Havayolu sirketleri kactane oldugu belli bi arayın tek tek bakalım dıspatch ihtiyaçları varmı sırada bekleyenleri hiç saymıyorum bile.
  • Plansız ülkenin uyanık şirketleri , son yıllarda insanları havacılık sektör dalları üzerinden soymaya çalışıyor. Paranın ya da istihdamın yüksek kapasite getirisi olduğuna inanan insanlar ne yazık ki bu şirketlerin getiri kaynağı oluyorlar. Şu an tanıdığım binlerce pilot ( ikinci pilot ) , dispatch'er ve kabin ekibi boşta.
  • Hayalini kurmak bile güzeldi. Haber yapan arkadaşlara teşekkürler:)
  • arkadaslar eskiden gazete yada medyada is garantili kabin memuru ilanlari vardi bir cok kisi oralarda magdur oldu ve kandirildi...kurs ucretleri odendi is garantisi verildi ama en sonunda bu resmiyet adi altinda yapilan dolandircilik son buldu ..simdi de sadece AFA degil buna benzer egitim merkezleri ticari cikar gozeterek buna benzer egitim kurslari aciyor..buradan mezun olanlarin uc yada bes kisisini kendi bunyelerinde cok cuzi maasla is aliyorlar...ya digerleri ?hepsi ticari cikar olarak planlanmis bir yapi..inanmayin derim !!!
  • Onlara da mı 1400 tl maaş verecekmiş.insanların paralarını alıp sonra hoşçakal diyen bir şirket paranıza da kendinize de yazık etmeyin
  • İşsiz bir dıspatch olarak yaziyorum poyasada is filan yok onlarca dıspatch işsiz iş garantisi veriyor fakat azgari maaş da veriyor. İş garantisi belli bir süre sonra kapı dışarı kursa katılacak arkadaslar önce piyasayı bi arastırın ve içler acısı durumu fark edin. Son 5 yılda bu tip kurslar piyasaya inanılmaz adam yetistirdi. Lisansını alip 1 işde bile çalısamayip başka sektörlere giden en az 10 tane şahsen tanıdığım var. Paranıza yazık etmeyin. İnşallah bu yazdıklarım yayınlanır.
  • Gerçekten iş mi garanti ? Yoksa staj mı garanti ? F/O'suna asgari ücret veren şirket, dispatcher'a iş garantisi veriyor mu ?

AFA, iş garantili Dispatcher eğitimine 21 Ağustos 2017 tarihinde başlıyor.

Dispatcher eğitimi toplam 12 hafta sürecek. Teori eğitimini tamamlayan öğrenciler Atlasglobal Havayolları Operasyon kontrol merkezinde görev başı eğitimi alacaklar. Eğitimlerden ve Sivil Havacılık Uçuş Harekat Uzmanı Lisans sınavından başarılı olan öğrenciler Atlasglobal’de işe başlayacaklar.

Adaylarda Aranan Özellikler:

·        21 Yaşında gün almış olmak

·        En az Ön Lisans programlarından birinden mezun olmak

·        İngilizcede ÖSYM Başkanlığı veya dengi belirlenen sınavların birinden en az 50 veya eşdeğer bir not almak

·        Havacılık tıp merkezlerinin birinden sağlık raporu almak.
 

AFA dispatcher eğitimlerine başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Dispeçer ~ 7 yıl önce
firmalar kırk yılda bir açılan ilanlarda minimum 2 yıl tecrübeli dispeçer ararlarken, kurslardan yeni mezun olup lisansını yeni eline almış arkadaşlar bu tecrübeyi hangi işte edinecekler? gerçek şu ki sektör doymuş durumda ve bu istihdam politikasıyla sadece sektör içerisindeki insanlar yeni işler edinebiliyorlar. millette elinde lisansı ve 2 yıllık olmayan tecrübeleriyle bir umut bu ilanlara başvuruyorlar işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş garantisimi !!! ~ 7 yıl önce
Bu kurslara katılacak arkadaşlar ilk önce sorun bakalım iş garantisi kelimesinin tam karşılığı ne demek istemişler biraz tecrube kazanın diye 1 yada 2 ay çalıştıracaklar sonra bay bay sorun bakalım bi evrak imzaliyolarmı sizi sirket bunyemizde istisham edicez diye... Zaten imkansız surekli kurs var ve her kurstan vıkan işe başlıyo olsa atlas dıspatch de 100 kisi çalışıyo olması lazım. Olmayacak dua ya amin demeyin paranızı çöpe atmayın. Havayolu sirketleri kactane oldugu belli bi arayın tek tek bakalım dıspatch ihtiyaçları varmı sırada bekleyenleri hiç saymıyorum bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plansız ülke ~ 7 yıl önce
Plansız ülkenin uyanık şirketleri , son yıllarda insanları havacılık sektör dalları üzerinden soymaya çalışıyor. Paranın ya da istihdamın yüksek kapasite getirisi olduğuna inanan insanlar ne yazık ki bu şirketlerin getiri kaynağı oluyorlar. Şu an tanıdığım binlerce pilot ( ikinci pilot ) , dispatch'er ve kabin ekibi boşta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lan sallama ~ 7 yıl önce
Ya nerde tanidigin binlerce pilot issiz onlar bilgi seviyesi az kabiliyeti fazla olmayan parali insanlar anadolu uni mezunu olarak işsiz kalmadim
Vallabildigingibidegil ~ 7 yıl önce
Hayalini kurmak bile güzeldi. Haber yapan arkadaşlara teşekkürler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruslan ~ 7 yıl önce
arkadaslar eskiden gazete yada medyada is garantili kabin memuru ilanlari vardi bir cok kisi oralarda magdur oldu ve kandirildi...kurs ucretleri odendi is garantisi verildi ama en sonunda bu resmiyet adi altinda yapilan dolandircilik son buldu ..simdi de sadece AFA degil buna benzer egitim merkezleri ticari cikar gozeterek buna benzer egitim kurslari aciyor..buradan mezun olanlarin uc yada bes kisisini kendi bunyelerinde cok cuzi maasla is aliyorlar...ya digerleri ?hepsi ticari cikar olarak planlanmis bir yapi..inanmayin derim !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
Onlara da mı 1400 tl maaş verecekmiş.insanların paralarını alıp sonra hoşçakal diyen bir şirket paranıza da kendinize de yazık etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş miş yok ~ 7 yıl önce
İşsiz bir dıspatch olarak yaziyorum poyasada is filan yok onlarca dıspatch işsiz iş garantisi veriyor fakat azgari maaş da veriyor. İş garantisi belli bir süre sonra kapı dışarı kursa katılacak arkadaslar önce piyasayı bi arastırın ve içler acısı durumu fark edin. Son 5 yılda bu tip kurslar piyasaya inanılmaz adam yetistirdi. Lisansını alip 1 işde bile çalısamayip başka sektörlere giden en az 10 tane şahsen tanıdığım var. Paranıza yazık etmeyin. İnşallah bu yazdıklarım yayınlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garanti ~ 7 yıl önce
Gerçekten iş mi garanti ? Yoksa staj mı garanti ? F/O'suna asgari ücret veren şirket, dispatcher'a iş garantisi veriyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000