10 Aralık 2011, Cumartesi 10:37:28

AEROSVIT 12. YILINDA DA DOLUDİZGİN

Aerosvit Havayolları uzun yıllardır havacılık sektöründe başarıyla katettiği yolun 12. yılını, kendilerine destek veren acentelarla kutladı.
  • Levent seni goremedik??
  • thy 737-900er ilk kulanıcısı değildir.
Ukrayna'nın Kiev, Odessa, Simferepol, Donetsk ve Dnepropetrovsk şehirlerinden Atatürk Havalimanı'na haftada 23 uçuş yapan Aerosvit Havayolları'nın Türkiye pazarındaki uçuş rakamları geçen seneye göre % 24 büyüdü.

Ukrayna Havayolları olarak operasyonlarını gerçekleştiren ve bir anonim şirket olan Aerosvit Havayolları, İstanbul'daki 12. yılını iş ortaklarıyla birlikte kutladı.

Taksim Ceylan Intercontinental Otel'inde düzenlenen kokteyl gece geç saatlere kadar sürerken, iş ortaklarıyla buluşan Aerosvit yetkilileri acentelara teşekkür amacıyla bilet çekilişi gerçekleştirdi.

Aerosvit, Ukrayna'da bulunan havayolu şirketleri arasından en uzun hata sahip havayolu şirketi. Çin, Hindistan, Tayland, Kanada ve ABD gibi 72'den fazla ülkeye iç ve dış hat uçuşlara sahip olan Aerosvit, Türkiye'nin birçok noktasından yapmış olduğu iç hat anlaşmaları ile bu destinasyonları birbirine bağlıyor.

Gecede, 2010 yılında 20'den fazla uluslararası destinasyon açan Aerosvit, 2011 yılında Batı ve Orta Avrupa (Londra, Stuttgart, Krakow) Rusya'da Novosibirsk ve Krosnador, Kazakistan'da Semerkant ve Kostanay gibi şehirlerin yanısıra Sri Lanka (Colombo) şehri dahil olmak üzere 8 yeni destinasyon eklediği belirtildi.

2011 yılında 5 adet 737 ve 4 adet B 767 uçağı satın aldığı açıklanan şirketin, Türk Hava Yolları'nın ilk kullanıcısı olan ve özel yakıt deposu bulunan 737-900ER tipi uçaklardan da sipariş vermeye hazırlandığı da ifade edildi.

İŞTE O GECEDEN AIRPORTHABER OBJEKTİFİNE TAKILAN KARELER



ACENTALAR GECENİN SONUNA KADAR EĞLENDİLER...








GECE, GÜZELLER GEÇİDİNE DÖNÜŞTÜ...









BİLET ÇEKİLİŞİ SIRASINDA 10 FARKLI TUR ACENTA ÇALIŞANI KIEV GİDİŞ-DÖNÜŞ BİLET KAZANDI




©Murat Can Güllü / AirportHaber.com
AEROSVIT 12. YILINDA DA DOLUDİZGİN

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Levent seni goremedik??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy 737-900er ilk kulanıcısı değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000