01 Mayıs 2017, Pazartesi 09:51:03

Aeroflot hosteslerine şok!

Rusya’nın milli havayolu şirketi Aeroflot, kilolu olduğu için yurtdışı uçuşuna verilmeyen bir hostesin açtığı davayı kazandı.
  • nikita hanım'a katılıyorum...
  • Eminim sen cok yakışıklısındır :)))) kokpitte yakışıklı boy fizik yerinde olan pilot sayısı nadir de... Ondan sey ettim :)))) ahh ahh türk erkeklerinin göbekleri kocaman etli butlu tombik arka kasalarıyla hatta kel ve yamur yumur burunlarıyla turk kızlarına laf ediyorlar yaaa cok gülüyorum:)) ama işte bu cirkin güzel demeden paraya gelen rus hatunlar bizim vasat erkeklerimizin özgüvenini tavan yaptırdılar :))))
  • Allah Allah, bir yaşıma daha girdim! Çirkin ve şişman Rus kızı olabiliyor muymuş? Çok ilginç... Dehşete düştüm resmen.
  • Türk kızı söyle böyle dersiniz yine ve yine Türk kızıyla evlenip yuvalar kuruluyor.... Ruslar kızlar gecici turk kızlar kalıcı bunun örnekleri Cook :) ayrıca Thy nin hostesleri gayet güzel ve alımlı bunu otele geldiklerinde üniforma olmadan gördügümüzde bu kız o kız mı? Dedirtecek güzellikteler tabi ki aralarda var cürükler bakın ruslar da bile varmış:)))))
  • Örtünseler, kapalı giyinseler kusurları görünmeyecek, ekmeklerinden olmaycaklar..
  • Ben eski bir havaciyim suanki isimden dolayi cok seyehat ederim ben bir yolcu olarak kabin memurunda aradiklarim guler yuz yardim severligi gorevini her sekilde yerine getirmesi bir su bile istedim diye surat asmayini gormek isterim beni memnun etmiyorsa isterse best model olsun ne fayda bu heryerde gecerli sadece ucakta degil herkes isini yapsin kime ne insanin dis gorunusunden bi hostesin guzelligimi bana sevdirecek sirketi ve ulkesini
  • Bunlar can. Can!! Bizimkilerin 1 ton makyaj ve boya yuz, goz kas, nerde belli degil.
  • Kiloyu anlarim kesinlikle elimizde olan bisey ama insanlarin tipine cirkin demek ne kadar dogru madem yasli istemiyorsun belli yasa kadar calistir cirkinide bastan kabul etme sonradan rencide edecegine Islam dusmanlarinin hosuna gitmiycek ama herkesin tipini Allah yaratir kimse kendi secmez baslarim ruslarin guzelligine onlarin 18 yasindaki kizi benim 50 yasindaki Türk ablalarimin eline su dokemez
  • Bizimkiler de komando gibiler :))
  • Ulke imajiniz duzelecek mi simdi bu ayrimcilikla? Ayrimcilik yapiyor olmaniz, kisinin sadece gorselligiyle deger bicmeniz sizin ulke imajinizi, ozellikle insan haklari bazinda daha da asagiya cekmesin sonra.

Rusya’nın milli havayolu şirketi Aeroflot, kilolu olduğu için yurtdışı uçuşuna verilmeyen bir hostesin açtığı davayı kazandı. Şirket bu karar sonrası ‘çirkin’ ve ‘yaşlı’ hostese de yasak getirdi

Rusya'nın milli havayolu şirketi olan Aeroflot'un kilolu diyerek sadece iç uçuşlarda görevlendirdiği hostesler açtıkları davadan eli boş döndü. Mahkeme, Aeroflot'un "Dış hatlardaki uçuşlarda uluslararası imajımız söz konusu. Bu yüzden bu kararı aldık" açıklamasını haklı bularak davayı düşürdü. Hosteslerin mahkemede "Ayrımcılığa maruz kalıyoruz" şeklindeki savunması yerinde bulunmadı. Hatta mahkeme daha ileri giderek "yaşlı, şişko ve çirkin" hosteslerin uluslararası uçuşlarda görevlendirirlmemesi yönünde karar verdi.

ÜST MAHKEMEYE GİDECEKLER

Bu karar sonrası Aeroflot uygulamayı daha da genişleterek yurtıdışı uçuşlar için sadece kilolu hosteslere değil, güzellik standartlarının altında kalan ve belirli bir yaşın üzerinde olan çalışanlarına da yasak getirdi. Kararın gerekçesinde hem 'uluslararası arenadaki imaj' hem de 'acil durumda yolcuları tahliye edebilecek kapasite' vurgusu yapıldı. Rus yargısının davayı reddetmesinin ardından çılgına dönen diğer kilolu hostesler "Yaşlı, Şişko ve Çirkin" hareketini kurdu ve daha üst mercilere giderek mahkeme kararına itiraz edip mücadelelerini sürdüreceklerini açıkladı. Olayın medyaya yansımasının ardından Aeroflot'tan yapılan açıklamada "Hostesler, dünyanın her yerindeki havayolu şirketlerinin yüzleridir ve o ülkenin kartvizitidir" ifadelerine yer verildi.

'BEN 20 KİLO VERDİM'

Aeroloft'un düzenlediği basın toplantısına katılan hosteslerden Nikita Krişevski ise şirketin kararını savunarak "Hosteslerin belli vücut ölçülerinde olmasının talep edilmesi niçin bu kadar büyütülüyor anlamıyorum. Ben 20 kilo vermeyi başardım" dedi.

Aeroflot hosteslerine şok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

nikita kruşçev ~ 7 yıl önce
nikita hanım'a katılıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
À pilota gelsin ~ 7 yıl önce
Eminim sen cok yakışıklısındır :)))) kokpitte yakışıklı boy fizik yerinde olan pilot sayısı nadir de... Ondan sey ettim :)))) ahh ahh türk erkeklerinin göbekleri kocaman etli butlu tombik arka kasalarıyla hatta kel ve yamur yumur burunlarıyla turk kızlarına laf ediyorlar yaaa cok gülüyorum:)) ama işte bu cirkin güzel demeden paraya gelen rus hatunlar bizim vasat erkeklerimizin özgüvenini tavan yaptırdılar :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
Allah Allah, bir yaşıma daha girdim! Çirkin ve şişman Rus kızı olabiliyor muymuş? Çok ilginç... Dehşete düştüm resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cofri ~ 7 yıl önce
yav rusya'da çöp çok
Check in ~ 7 yıl önce
Türk kızı söyle böyle dersiniz yine ve yine Türk kızıyla evlenip yuvalar kuruluyor.... Ruslar kızlar gecici turk kızlar kalıcı bunun örnekleri Cook :) ayrıca Thy nin hostesleri gayet güzel ve alımlı bunu otele geldiklerinde üniforma olmadan gördügümüzde bu kız o kız mı? Dedirtecek güzellikteler tabi ki aralarda var cürükler bakın ruslar da bile varmış:)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 7 yıl önce
Örtünseler, kapalı giyinseler kusurları görünmeyecek, ekmeklerinden olmaycaklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nermin ~ 7 yıl önce
Ben eski bir havaciyim suanki isimden dolayi cok seyehat ederim ben bir yolcu olarak kabin memurunda aradiklarim guler yuz yardim severligi gorevini her sekilde yerine getirmesi bir su bile istedim diye surat asmayini gormek isterim beni memnun etmiyorsa isterse best model olsun ne fayda bu heryerde gecerli sadece ucakta degil herkes isini yapsin kime ne insanin dis gorunusunden bi hostesin guzelligimi bana sevdirecek sirketi ve ulkesini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F ~ 7 yıl önce
Bunlar can. Can!! Bizimkilerin 1 ton makyaj ve boya yuz, goz kas, nerde belli degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Kiloyu anlarim kesinlikle elimizde olan bisey ama insanlarin tipine cirkin demek ne kadar dogru madem yasli istemiyorsun belli yasa kadar calistir cirkinide bastan kabul etme sonradan rencide edecegine Islam dusmanlarinin hosuna gitmiycek ama herkesin tipini Allah yaratir kimse kendi secmez baslarim ruslarin guzelligine onlarin 18 yasindaki kizi benim 50 yasindaki Türk ablalarimin eline su dokemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Bizimkiler de komando gibiler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacma ~ 7 yıl önce
Ulke imajiniz duzelecek mi simdi bu ayrimcilikla? Ayrimcilik yapiyor olmaniz, kisinin sadece gorselligiyle deger bicmeniz sizin ulke imajinizi, ozellikle insan haklari bazinda daha da asagiya cekmesin sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000