07 Ocak 2016, Perşembe 09:06:11

Aegean Havayolları özür diledi

Aegean Havayolları, İsraillilerin talebi üzerine 2 Filistinli yolcunun uçaktan indirilmesi nedeniyle özür diledi.
  • Hic afetmesinler
  • Yıllar önce böyle bir olayda amsterdamda olmuştu israil vatandaşı filistinli 1 yolcu uçaktan indirilmişti
  • ya ne tatava yapıyonuz uçmayın o zaman! katar airways başlığına araplardan nefret ediyorum diyenler burda filistinli kesiliyor! araştırın bakalım filistinlilerin kökenini!?
  • Bende 50 kere ucdum egean ile acaba 50 dk kac tane icecek istedin neler yedin senin gibiler yuzunden turkleri kimse sevmiyor ben olsam bende somurturum dugmeye 50 Kere bazarsan yani sirket calisini bence super seni bellemis onlar!!!
  • aegean türk yolcularada kaba davranıyor.egerki uçağın içinde türk yolcu olduğunu hissederlerse kabin ekibinin suratları asılıyor.aegaen airlines korkak ırkçı bir hava yolu şirketidir,defalarca uçtum,soğuk bir havayolu şirketi.acımasız.

Aegean Havayolları, İsraillilerin talebi üzerine 2 Filistinli yolcunun uçaktan indirilmesi nedeniyle özür diledi.

Yunanistan'ın Aegean Havayolları'nın, Atina'dan Tel Aviv'e hareket etmek üzere olan uçaktaki 2 Filistinli yolcunun, İsraillilerin talebiyle indirildiği için özür dilediği bildirildi.

Filistin Kurtuluş Örgütü'nden (FKÖ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Aegean Havayolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Dimitrios Gerogiannis, 2 Filistinli yolcuya yönelik "ırkçı tutum" nedeniyle FKÖ'ye özür mesajı gönderdi.

Gerogiannis, mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Söz konusu olayda mürettebat olayı çözmek için bir buçuk saatten fazla uğraştı ancak başarılı olunamadı. Buna rağmen bir grup yolcunun, Filistinli yolcuların uçaktan indirilmesine neden olan gerekçelerinin geçersiz olduğunu itiraf ediyoruz. Böyle bir olay şirket tarihinde daha önce yaşanmadı. Şirket olarak bağlı olduğumuz ilkelerimizle taban tabana zıt olan ve çalışanlarımızın uyguladığı ayrımcılık ihtimalini reddetmekteyiz. Olay nedeniyle özür diliyoruz."

Gerogiannis'in, bugün Filistin'in Atina Misyon Şefi Büyükelçi Mervan Tubasi ile bir araya geleceği ifade edildi.

FKÖ Genel Sekreteri Saib Ureykat da düzenlediği basın toplantısında, mesajın, yaşanan olaydan dolayı Filistin halkından özür mahiyetinde olduğunu belirtti.

Aegean Havayolları'nın bu ciddi olay karşısındaki ihtimamını takdir eden Ureykat, Filistin'in Atina Misyon Şefi Büyükelçi Mervan Tubasi'nin söz konusu meseleyi Gerogiannis ile görüşeceğini söyledi.

Ureykat, uçaktan inmesi gerekenlerin aslında Filistinliler değil onlarla aynı uçakta seyahat etmeyi istemeyen ırkçı İsrailliler olduğunu dile getirdi

Aegean Havayolları'na ait uçaktaki İsrailli Yahudi yolcular, pazar günü İsrail vatandaşı 2 Filistinli ile aynı uçakta uçmayı reddetmiş, bunun üzerine şirket görevlileri Filistinli yolcuları uçaktan indirmişti.

Aegean Havayolları özür diledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Pinar ~ 8 yıl önce
Hic afetmesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport security ~ 8 yıl önce
Yıllar önce böyle bir olayda amsterdamda olmuştu israil vatandaşı filistinli 1 yolcu uçaktan indirilmişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçmayın o zaman ~ 8 yıl önce
ya ne tatava yapıyonuz uçmayın o zaman! katar airways başlığına araplardan nefret ediyorum diyenler burda filistinli kesiliyor! araştırın bakalım filistinlilerin kökenini!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Bende 50 kere ucdum egean ile acaba 50 dk kac tane icecek istedin neler yedin senin gibiler yuzunden turkleri kimse sevmiyor ben olsam bende somurturum dugmeye 50 Kere bazarsan yani sirket calisini bence super seni bellemis onlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermodaya cevap yazan isimsize ~ 8 yıl önce
önce yorum yazarken erkekçe ismini yaz rumuzunu yaz sonra benim ismi mi kullanarak cevap veren o sahtekar aegean airlines ırkçı türk düşmanı uçaklarında türk gördülermi surat adan bir şirkettir.50 defa uçarsın çünkü yunan uşağısın sen isimsiz yazı yazan kahraman bozuntusu.ben aegenle uçmuyorum çok uçtum ama senin gibi 50 dakikalık uçuşlar değil.aegean airlines uçak şirketi yunan kökenli olup ırkçı ve vurdumduymaz paracı havayoludur.tahrik edercesine cevap veren azan isimsiz şahıs aegean airlinesin daha başka skandallarıda var.ben musevi değilim yunan da değilim .türk oğlu türküm.türke dil uzatanın da dilini keserim.bu uçakta veya karada.farketmez.fenermoda
fenermoda ~ 8 yıl önce
bu yorumlarda kimse filistinlileri korumuyor ,aegean airlines yaptığı ırkçılık tartışılıyor ama ismini rumuz kodunu yazmayan korkaklara cevabım.satılmış yunan uşakları,thy düşmanları.na cevabım.
fenermoda ~ 8 yıl önce
aegean türk yolcularada kaba davranıyor.egerki uçağın içinde türk yolcu olduğunu hissederlerse kabin ekibinin suratları asılıyor.aegaen airlines korkak ırkçı bir hava yolu şirketidir,defalarca uçtum,soğuk bir havayolu şirketi.acımasız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000