23 Haziran 2009, Salı 08:01:55

"Adnan Menderes İstanbul'un yükünü hafifletmeli"

Hilton İzmir Oteli’nin İş Geliştirme Direktörü Murat Can Kinay, yurt dışından direk uçuşların çözülerek, Adnan Menderes Dış Hatlar Terminali’nin İstanbul’un yükünü alması gerektiğini belirtti.
  • pardon ama biz burada ATC gorevini yurütmemize ragmen direk uçuşları neden bilmiyoruz veya görmüyoruz ? eminim direk ucuslar arttıgı zaman izmir'in cehresi dahada değisir ve gercekten ciddi anlamda turist agırlarız. saygılar
  • İki alanı da işleten TAV firması.TAV,İstanbul yolcu sayısından memnun olduğu için İzmir'in uçak sayısını artırmaya gerek duymuyor.İzmir'liler de şehirlerine sahip çıkmayıp,turistik yatırım yapmayıp,kendi yazlıklarında keyif yapmayı tercih ettikleri için turist sayıları ve dolayısıyla sefer sayıları artmıyor.Bu kafayla zor.
  • izmir adnan menderes havalimanından dünyanın bir çok yerine direk uçuş var.

Kinay, özellikle de Atina-İzmir direk uçak seferlerinin en kısa sürede hayata geçmesiyle kente gelecek turist sayısının ve iş potansiyelinin artacağını söyledi. Uluslararası tur şirketlerinin 2010 yılından itibaren Atina’dan sonra İzmir’i programlarına almak istediklerini belirten Murat Can Kinay, “Atina-İzmir ayağını direk uçuşlarla bağlamak istiyorlar. Fakat direk uçuş olmadığı için bundan sürekli olarak vazgeçiyorlar. İzmir programını iptal ediyorlar” dedi.

"Adnan Menderes İstanbul'un yükünü hafifletmeli"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
pardon ama biz burada ATC gorevini yurütmemize ragmen direk uçuşları neden bilmiyoruz veya görmüyoruz ? eminim direk ucuslar arttıgı zaman izmir'in cehresi dahada değisir ve gercekten ciddi anlamda turist agırlarız. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İki alanı da işleten TAV firması.TAV,İstanbul yolcu sayısından memnun olduğu için İzmir'in uçak sayısını artırmaya gerek duymuyor.İzmir'liler de şehirlerine sahip çıkmayıp,turistik yatırım yapmayıp,kendi yazlıklarında keyif yapmayı tercih ettikleri için turist sayıları ve dolayısıyla sefer sayıları artmıyor.Bu kafayla zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
izmir adnan menderes havalimanından dünyanın bir çok yerine direk uçuş var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000