22 Mart 2016, Salı 17:09:51

Adnan Menderes Havalimanı'nda flaş karar!

Adeta tüm dünyada alarm verilmesine neden olan terör olayları güvenlik önlemlerini baştan aşağı değiştirdi.
  • ankara ve istanbuldakş havalimanlarında durum nedir acaba
  • burdaki önemli konu otogardaki adamla uçağa binen adamın canı meselesi değil. siz işte dışarıdan bakınca öyle görüyorsunuz buda ne kadar bilgisiz olduğunuzdur. otogarda patlama oldu ankarada ne değişti hiç bişey sadece vatandaşlarımız canından oldu ama havalimanında yapılacak olan bir patlama bu arada havalimanları ülkenin sınır kapısıdır yani havalimanı demek sınırdaki bir olayla aynışeydir. havalimanında olan bir patlama tüm dünyayı ilgilendirir. ülke batar ekonemi çöker. ülkemiz havalimanlarından sadece pist kullanılarak ticari bakımdan çok büyük mevlalaar elde etmektedir. bomba patlayan havalimanı demek güvensiz demek hiç bir yabancı uçağın burayı kullanmaması ülkeye gelememsi şehre gelmemesi demektir. turizm çöker ekonemi çöker herşey yerle bir olur daha bir sürü şey olur . siz cahiller bunu anlayamazsınız .bürükselde yoktu ilk kontrol adamlar içeride patlattı bombayı böyle olmasını istiyorsanız siz bilrisiniz tabi. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ve boş işkembeden sallamak kolay
  • Tamam,bu zamanda belki bu gerekliydi ama işin bir de şu tarafı var,havalimanında bir şey yapmayı kafasına koyan adam da gidip cihazda kendini aratmaz.Zaten bu cihazlar salonun neredeyse orta kısmına yakın yerde.Kendini öldürmeyi göze almış hasta kafalı birini durduramazsın.Teröristi,havalimanına gelmeden önce tesbit edip yakalayacaksın.Oraya kadar geldikten sonra geçmiş olsun.
  • Kararı destekliyorum. Daha önce kaldırılması yanlış bir karardı. Keşke dertsiz başımız olsada bu tür uygulamalar olmasa ama malesef mümkün görünmüyor. Umarım alınan önlemler işe yarar, hayırlı olsun.
  • Gec bile kaldiniz..
  • Ilk guvenlik onlemi ne alaka? Havaalaninda steril alan olarak gecen yer, ikinci guvenlikten sonraki yerdir. Ilk guvenligin sonrasi ya da oncesi alanlarda ayrim yoktur, steril olmayan alan olarak gecer. O yuzden ilk guvenligin de bir anlami yoktur. Eger madem riskler Avrupa'dan farkli burada deniliyor, o zaman otobus otogarlarina da ve bunun gibi benzer kalabalik her yere ilgili guvenlik kontrolleri getirilsin. Ucaga binecek olan adamin cani can da, otobuse binecek adamin degil mi? Ilk guvenligin ne kadar sacma oldugu zaten buradan anlasiliyor.
  • Türkiyenin riskleri aynı değil,kesinlikle doğru karar
  • İzmir de yarısı içilmiş 1/2 lt suyu geçirmiyor adamlar, bunu yapınca da iş yapmış havasına giriyorlar.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Ne güzel medeni bir şekilde giriyorduk, welcome To middle east oldu. 3. Dünya ülkesi olmak ayrı güzel ...

Adeta tüm dünyada alarm verilmesine neden olan terör olayları güvenlik önlemlerini baştan aşağı değiştirdi. Alınan önlemler kapsamında Adnan Menderes Havalimanı'ndaki ilk güvenlik uygulaması yeniden hayata geçirildi.

Geçtiğimiz yıldan bu yana havalimanı girişindeki güvenliği kaldırarak sadece tek bir güvenlik noktası uygulaması başlatılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda bu uygulama kaldırıldı. Bugünden itibaren havalimanı girişinde de güvenlik kontrolü yapılacak.

Avrupa'daki bir çok meydanda uygulanan tek güvenlik uygulaması geçtiğimiz yılın Temmuz ayında Adnan Menderes Havalimanı'nda da uygulanmaya başlamış ve yolcular için tek bir güvenlik noktası uygulaması başlatılmıştı. Son zamanlarda artan terör olayları kapsamında kararı gözden geçiren yetkililer, havalimanı girişlerinde de güvenlik araması kararı aldı.

Bugünden itibaren İzmir Adnan Menderes Havalimanı girişlerinde yolcu ve personel tekrar aranmaya başladı.

©AirportHaber







Adnan Menderes Havalimanı'nda flaş karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

noname ~ 8 yıl önce
ankara ve istanbuldakş havalimanlarında durum nedir acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayın vatandas ~ 8 yıl önce
burdaki önemli konu otogardaki adamla uçağa binen adamın canı meselesi değil. siz işte dışarıdan bakınca öyle görüyorsunuz buda ne kadar bilgisiz olduğunuzdur. otogarda patlama oldu ankarada ne değişti hiç bişey sadece vatandaşlarımız canından oldu ama havalimanında yapılacak olan bir patlama bu arada havalimanları ülkenin sınır kapısıdır yani havalimanı demek sınırdaki bir olayla aynışeydir. havalimanında olan bir patlama tüm dünyayı ilgilendirir. ülke batar ekonemi çöker. ülkemiz havalimanlarından sadece pist kullanılarak ticari bakımdan çok büyük mevlalaar elde etmektedir. bomba patlayan havalimanı demek güvensiz demek hiç bir yabancı uçağın burayı kullanmaması ülkeye gelememsi şehre gelmemesi demektir. turizm çöker ekonemi çöker herşey yerle bir olur daha bir sürü şey olur . siz cahiller bunu anlayamazsınız .bürükselde yoktu ilk kontrol adamlar içeride patlattı bombayı böyle olmasını istiyorsanız siz bilrisiniz tabi. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ve boş işkembeden sallamak kolay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No subject ~ 8 yıl önce
O zaman gecmis olsun Belcika. Aramizda para toplayalim da, batmasin adamcegizler :(
Adil ~ 8 yıl önce
Tamam,bu zamanda belki bu gerekliydi ama işin bir de şu tarafı var,havalimanında bir şey yapmayı kafasına koyan adam da gidip cihazda kendini aratmaz.Zaten bu cihazlar salonun neredeyse orta kısmına yakın yerde.Kendini öldürmeyi göze almış hasta kafalı birini durduramazsın.Teröristi,havalimanına gelmeden önce tesbit edip yakalayacaksın.Oraya kadar geldikten sonra geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Kararı destekliyorum. Daha önce kaldırılması yanlış bir karardı. Keşke dertsiz başımız olsada bu tür uygulamalar olmasa ama malesef mümkün görünmüyor. Umarım alınan önlemler işe yarar, hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adb ~ 8 yıl önce
Gec bile kaldiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 8 yıl önce
lama. ne yapılsa geç, herşey senin için çok geç.
No subject ~ 8 yıl önce
Ilk guvenlik onlemi ne alaka? Havaalaninda steril alan olarak gecen yer, ikinci guvenlikten sonraki yerdir. Ilk guvenligin sonrasi ya da oncesi alanlarda ayrim yoktur, steril olmayan alan olarak gecer. O yuzden ilk guvenligin de bir anlami yoktur. Eger madem riskler Avrupa'dan farkli burada deniliyor, o zaman otobus otogarlarina da ve bunun gibi benzer kalabalik her yere ilgili guvenlik kontrolleri getirilsin. Ucaga binecek olan adamin cani can da, otobuse binecek adamin degil mi? Ilk guvenligin ne kadar sacma oldugu zaten buradan anlasiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DFHDH ~ 8 yıl önce
SÜPER BİR TESPİT HELAL OLSUN
bravo ~ 8 yıl önce
Türkiyenin riskleri aynı değil,kesinlikle doğru karar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB ~ 8 yıl önce
İzmir de yarısı içilmiş 1/2 lt suyu geçirmiyor adamlar, bunu yapınca da iş yapmış havasına giriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ase ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 8 yıl önce
Ne güzel medeni bir şekilde giriyorduk, welcome To middle east oldu. 3. Dünya ülkesi olmak ayrı güzel ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000