16 Nisan 2018, Pazartesi 12:08:09

Adnan Menderes Havalimanı'nda aprona tilki girdi

İzmir Adnan Menderes Havalimanı apronuna girerek uçakların arasında gezinen tilki, yolcuların ilgisini çekti.
  • Hayvanın huzurunu bozmayın haber yapıp işgüzarların eline koz vermeyin başka hiçbir sorun yokmuş gibi tilkiyi paketleme işine girişirler sevimli hayvan senelerdir orada üstelik yar evcilleşmiş vaziyette elden bile beslenebiliyor lütfen ilgililer hayvanın düzenini bozmayın biz terkettik izmiri o vefakar demek hala orada
  • ÇOK TATLI
  • Bizimki ya bu :) kimseye zararı yoktur ne piste girer ne birşey doco aracı açıkta uçağa geldimi yanaşır bakar, sandvici kapar bedavadan sonra gider kerata :)
  • Aprona tilki girdi değil, kaç yıldır orada yaşıyor. Açık park yerinin kenarına gelir, daha içeri girmez. Akşam gelip efendi gibi sandvicini alıp gider o... Kimseye zararı yok.
  • Canımmmmm senelerdir gelir halimizi hatırımızı sorar eskiden izmir otogarda takilirdi. Çaycilardan bunalıp ailesiyle buraya taşındı. Evli ve iki çocuk babasıdır.
  • Şu kendine hiç söz söyletmeyen ama eğitimden bir haber DHMI doğal yaşam uzmanları ne iş yapıyor. Hala maytapla kuş kaçırmaya mı çalışıyorlar acaba ? Bir şey söylediğinizde kırk tane laf ederler. Dünya sivil havacılık gelişmelerinden o kadar uzaksınız ki izahı zor. Sizin için sivil havacılık apronda follow me kullanmaktan ibaret. Apronda tilk var haberi çıkıyor siz izmirde kılınızı kıpırdatmadınız.
  • Yiyecek ariyor evet, bazen aciga parkettigimizde geliyor bizde sandivic verip gonderiyoruz.
  • Yıllardır o tilki zaten orada yaşıyor...;)
  • Yıllardır ailecek yaşayan ve ikram araçlarını takip edip beslenen Havalimanının maskotu bunlar.Airporthaber.com uyuyorsun......Herkesin bildiği haber değildir...
  • AIP'de Adnan Menderes'in Bird Concentration Chart'ı bile yokken bu tür memelilerin böyle uygun bir bölgede gezmesine şaşırmamak lazım.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı apronuna girerek uçakların arasında gezinen tilki, yolcuların ilgisini çekti. Yiyecek aramak için havalimanına girdiği sanılan tilkiyi, yolcular cep telefonlarıyla görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda bugün 06.00 sıralarında görülen tilki, şaşırttı. Uçakların yakınına kadar gelen tilkinin yiyecek aramak için havalimanına girdiği tahmin edilirken, yolcular havalimanında tilki görünce cep telefonlarıyla çekip sosyal medyadan paylaştı.(Hürriyet)

Adnan Menderes Havalimanı'nda aprona tilki girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Mechtechnic ~ 6 yıl önce
Hayvanın huzurunu bozmayın haber yapıp işgüzarların eline koz vermeyin başka hiçbir sorun yokmuş gibi tilkiyi paketleme işine girişirler sevimli hayvan senelerdir orada üstelik yar evcilleşmiş vaziyette elden bile beslenebiliyor lütfen ilgililer hayvanın düzenini bozmayın biz terkettik izmiri o vefakar demek hala orada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 6 yıl önce
ÇOK TATLI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Bizimki ya bu :) kimseye zararı yoktur ne piste girer ne birşey doco aracı açıkta uçağa geldimi yanaşır bakar, sandvici kapar bedavadan sonra gider kerata :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
p ~ 6 yıl önce
ayy cok seker ve utangac heh
O bizim canımız ~ 6 yıl önce
Aprona tilki girdi değil, kaç yıldır orada yaşıyor. Açık park yerinin kenarına gelir, daha içeri girmez. Akşam gelip efendi gibi sandvicini alıp gider o... Kimseye zararı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan.tost ~ 6 yıl önce
Canımmmmm senelerdir gelir halimizi hatırımızı sorar eskiden izmir otogarda takilirdi. Çaycilardan bunalıp ailesiyle buraya taşındı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cakalmisin ~ 6 yıl önce
dalga gecme. hayvana gunah
DHMI ~ 6 yıl önce
Şu kendine hiç söz söyletmeyen ama eğitimden bir haber DHMI doğal yaşam uzmanları ne iş yapıyor. Hala maytapla kuş kaçırmaya mı çalışıyorlar acaba ? Bir şey söylediğinizde kırk tane laf ederler. Dünya sivil havacılık gelişmelerinden o kadar uzaksınız ki izahı zor. Sizin için sivil havacılık apronda follow me kullanmaktan ibaret. Apronda tilk var haberi çıkıyor siz izmirde kılınızı kıpırdatmadınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 6 yıl önce
allah seni bildiği gibi yapsın E Mİ :(((
dhmi ~ 6 yıl önce
Adam doğru yazmış ne kızıyorsunuz follow me ustaları. Yalan mı? Hangi eğitimleri aldınız bu konuda yazar mısınız
Fo ~ 6 yıl önce
Yiyecek ariyor evet, bazen aciga parkettigimizde geliyor bizde sandivic verip gonderiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onun evi orası... ~ 6 yıl önce
Yıllardır o tilki zaten orada yaşıyor...;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günaydın ~ 6 yıl önce
Yıllardır ailecek yaşayan ve ikram araçlarını takip edip beslenen Havalimanının maskotu bunlar.Airporthaber.com uyuyorsun......Herkesin bildiği haber değildir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biyolog ~ 6 yıl önce
AIP'de Adnan Menderes'in Bird Concentration Chart'ı bile yokken bu tür memelilerin böyle uygun bir bölgede gezmesine şaşırmamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000