09 Aralık 2010, Perşembe 08:36:25

ADNAN MENDERES HAVAALANINDA HIRSIZ ŞOKU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamak için Adnan Menderes Havaalanı gelen müteahhit, cebindeki 23 bin avronun çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.
  • arkadaşların 500 euroluk banknotlardan haberi yok galiba. ya da matematik bilmiyorlar.
  • Arandığını S.Ç.' ye bildirdiler, o amcamı artık ara ki bulasın... Polisiye dizi de mi izlemez bunlar ??? Bu arada 23000 euro nasıl sığar bir cebe ? Bence polis o müteahiti de tutup sıkıştırmalı.
  • vay arkadaş cep değil cuval.. tek bir seferde bunu nası koymus cozemedim. ama öylede bir yetenek salak olsa gerek tek bir parça halinde okadar parayı aynı yerde tutuyor..
Alınan bilgiye göre, 2007 yılındaki genel seçimlerde Aydın'da CHP milletvekili adayı olan müteahhit Hüseyin Yıldız, akşam saatlerinde polise başvurarak, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu karşılamak için Adnan Menderes Havaalanına geldiğini, daha sonra demir almak için Aliağa ilçesine gittiğini, burada cebinde bulunan 23 bin avronun çalındığını fark ettiğini ileri sürdü.

Bunun üzerine, polis ekipleri, sabah Kılıçdaroğlu'yla İzmir'e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in cebinden para çalmaya çalıştığı iddiasıyla yakalanan ve Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakılan S.Ç'yi, Yıldız'ın parasını çalan kişi olabileceği ihtimaline karşı yeniden aramaya başladı.

Bu arada, Kılıçdaroğlu'nu karşılamaya gelen iki partilinin daha polise başvurarak, ceplerinden para çalındığını söyledikleri bildirildi.

Hüseyin Yıldız'ın, 23 bin avrosunu bulan kişiye 5 bin avro ödül vereceği öğrenildi.


ADNAN MENDERES HAVAALANINDA HIRSIZ ŞOKU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşların 500 euroluk banknotlardan haberi yok galiba. ya da matematik bilmiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arandığını S.Ç.' ye bildirdiler, o amcamı artık ara ki bulasın... Polisiye dizi de mi izlemez bunlar ??? Bu arada 23000 euro nasıl sığar bir cebe ? Bence polis o müteahiti de tutup sıkıştırmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vay arkadaş cep değil cuval.. tek bir seferde bunu nası koymus cozemedim. ama öylede bir yetenek salak olsa gerek tek bir parça halinde okadar parayı aynı yerde tutuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000