17 Nisan 2018, Salı 14:19:58

Adıyamanlı öğrenciler ilk kez uçakla seyahat etti

Adıyaman’dan Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında 95 öğrenci Balıkesir’e geldi. Hava yolu ile Edremit İlçesindeki Koca Seyit Havalimanına gelen öğrencileri Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı karşıladı.

Adıyaman’dan Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında 95 öğrenci Balıkesir’e geldi. Havayolu ile Edremit İlçesindeki Koca Seyit Havalimanı'na gelen öğrencileri Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı karşıladı.

Doğu ve Güneydoğu illerinde yaşayan öğrencilerin daha önce hiç gitmedikleri şehirlerde farklı kültürleri, tarihi ve doğal güzellikleri görüp tanımasını amaçlayan Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında; Adıyaman’dan Balıkesir’e gelen 5 öğretmen ve 95 öğrenci Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ve Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE de görevli öğretmenlerce Edremit Kocaseyit Havalimanında karşılandı.

Öğrenciler ile bir araya gelen Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı “Cumhurbaşkanımız ve Eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, İç İşleri Bakanlığınca yürütülen Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında bu gün ilimize, ilçemize gelen 95 öğrencimizi ve 5 öğretmenimizi ağırlamaktayız. Onları karşıladık. Bu proje kapsamında öğrencilerimizi Balıkesir’imizde, Edremit’imizde, Ayvalık’ımızda ve Havran’ımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duymaktayız.”dedi.

Öğrenciler 3 gün boyunca Ayvalık, Edremit, Havran ve Balıkesir İl Merkezlerinde ziyaretlerde bulunacaklar. 







Adıyamanlı öğrenciler ilk kez uçakla seyahat etti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000