01 Aralık 2011, Perşembe 07:19:17

ADI ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Beylikdüzü Belediyesi, 30 Kasım 2007 yılında Isparta'da meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden Hostes Mümine Bulut'un adını Kavaklı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parka verdi...
Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 'Hostes Mümine Bulut' adının verildiği dinlenme ve çocuk oyun parkı törenle açıldı. 30 Kasım 2007 yılında Isparta'da meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden Hostes Mümine Bulut'un adının verildiği parkın açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. 

Açılış törenine Belediye Başkanı Yusuf Uzun, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, birim müdürleri ile merhumenin yakınları ve çevredeki vatandaşlar katıldı. Yaşanan kazanın büyük üzüntü yaşattığını ifade eden Başkan Uzun, "Vefat eden kardeşimize Allah' tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Acıları bir zerre de olsa hafifletebildiysek ne mutlu bize" dedi.
 
Beylikdüzü'nde 47 parkın yapımının tamamlandığını belirten Başkan Uzun, "Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde toplam 47 adet parkımızı tamamladık. Beylikdüzü havası ve yeşiliyle İstanbul'un önde gelen ilçelerinden biri. İstediğimiz, hemşerilerimiz komşularıyla bu alanlarda kaynaşsınlar. Parklarımızı sahiplenelim ve koruyalım" diye konuştu. 
 
Öte yandan Bulut'un abisi Şenol Bulut da Belediye Başkanı Uzun'a teşekkür ederek, "Kardeşim Mümine Bulut'un hatırlanıp isminin yaşatılması ailemi onurlandırdı" dedi. 
ADI ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000