28 Şubat 2013, Perşembe 14:23:19

ADASINA ÖZEL HAVAYOLU ŞİRKETİ SATIN ALDI!

Yazılım devi Oracle'ın sahibi Larry Ellison geçtiğimiz yıl 600 milyon dolar ödeyerek sahip olduğu Hawaii'deki adasına şimdi de bir havayolu şirketi satın aldı.
  • Dünyanın bin sene mesudâne hayatı, bir saat hayatına mukabil gelmeyen Cennet hayatının; ve o Cennet hayatının dahi bin senesi, bir saat rüyet-i cemâline mukabil gelmeyen bir Cemîl-i Zülcelâlin daire-i rahmetine ve mertebe-i huzuruna gidiyorsun. (Gidenlerden oluruz inşallah)
  • yiyin efendiler yiyin, aksırıncaya kadar tıksırıncaya kadar

Yazılım devi Oracle'ın sahibi ve dünyanın en zengin 6'ıncı adamı olarak gösterilen Larry Ellison, Hawaii'deki adalara yolcu taşıyan Honolulu merkezli "Island Air"i bünyesine kattı. Ellison, geçtiğimiz yıl Hawaii'deki Lanai adasını 600 milyon dolar karşılığında satın alarak gündem yaratmıştı.

Uluslararası ekonomi dergisi "Forbes"ın verilerine göre 41 milyar dolar servetiyle dünyanın 6'ıncı zengini olan Larry Ellison'ın amacı "Island Air"i bölgenin en büyük havayolu şirketi haline getirmek.

Honolulu merkezli şirketin yöneticisi Les Murashige dün yaptığı açıklamada, "Larry Ellison, Island Air'i yeni zirvelere taşımak için gerekli olan her türlü güce sahip" dedi.

Hawaii'deki adalara uçak seferleri düzenleyen "Island Air" Oracle'ın sahibi Ellison'ın satın aldığı Lanai adasına da seferler düzenliyor. Şirketin şu anda söz konusu adalara haftada 224 sefer düzenlediği belirtildi.

Bill Gates ve Warren Buffett'dan sonra ABD'nin en zengin üçüncü kişisi olarak gösterilen Ellison, Lanai adasının yüzde 98'ini geçtiğimiz yıl satın almıştı. Adada 3 bin 100 kişi yaşıyor. Lanai adasının bir önceki sahibi ise ABD'li milyarder David Murdock idi.

ADASINA ÖZEL HAVAYOLU ŞİRKETİ SATIN ALDI!

Yorumlar

Bin sene < Bir saat ~ 11 yıl önce
Dünyanın bin sene mesudâne hayatı, bir saat hayatına mukabil gelmeyen Cennet hayatının; ve o Cennet hayatının dahi bin senesi, bir saat rüyet-i cemâline mukabil gelmeyen bir Cemîl-i Zülcelâlin daire-i rahmetine ve mertebe-i huzuruna gidiyorsun. (Gidenlerden oluruz inşallah)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abuk bilgiler ~ 11 yıl önce
Çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın öldüğünde. Ne yazık ki, onu bile bilemeyeceksin.
misafir ~ 11 yıl önce
yiyin efendiler yiyin, aksırıncaya kadar tıksırıncaya kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıskanç ~ 11 yıl önce
Sen de çalış başarılı ol, sen de ye.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000