19 Mayıs 2018, Cumartesi 16:05:01

Adana'da korkutan kaza

Adana'da Aresti Havacılık'a ait bir eğitim uçağı gövde üzerine iniş yaptı.
  • Süleyman Hocam Türkiye'nin en iyi pilotlarından birisidir. Geçmiş olsun Hocam. Türkiye'nin sizin gibi başarılı ve kaliteli pilotlara ihtiyacı var.
  • Süleyman Hocam, Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.Klavye silahşölerini de tebrik ediyorum her zaman ki gibi yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali gecikmeden salvolar yapmaya devam ediyor. Hazımsız olanlar açıktan söyleme cesareti gosteremediği sözleri nasilda korkak kedi misali klavyelerde yazabiliyor. sadece bir geçmiş olsun demek bu kadarmi ağrınıza gidiyor.
  • geçmiş olsun.iyi uçuşlar dilerim.
  • Geçmiş olsun. Temennim son olması.
  • aa
  • Eğitim uçuşu değil.neden olmuş kazayı yapan pilot bilir.gereksiz yorumlara gerek yok.süleyman hocada deneyimli pilot.geçmiş olsun.
  • Maalesef Uçuş eğitim oganizasyonları sadece sadece Adana değil Çorlu Edremit Çanakkale vs. tüm Türkiye çapında sınırları zorlayarak ve kuralları esneterek tehlikeyi arttırıyorlar.
  • aresti havacilik sportif havacilik klubu ultralight egitimi veren bir klup cok motor ucakla egitim verme gibi bir yetkileri yok bu bir egitim ucusu degil sahis ucagiyla yapilan buyuk ihtimallede yakit almak amacli adana havalimanina yapilan bir inisti
  • I/t arizasimi yoksa unutmuslar mi?
  • Kural disiplin kaide irki digiliz . Ama havacilik gereksinimi boyle .

Adana'da Aresti Havacılık'a ait bir eğitim uçağı gövde üzerine iniş yaptı.

Edinilen bilgiye göre; Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndan eğitim amacıyla kalkış yapan Aresti Havacılık'a ait Piper Seneca 3 tipi eğitim uçağı piste gövde üzerine iniş yaptı. Deneyimli pilot Süleyman Doğan'ın kontrolündeki uçakta bir de pilot adayı bir öğrencinin bulunduğu öğrenildi.

Olay sonrası pist yaklaşık 1 saat uçuşlara kapatılırken, kazada yaralanan olmadığı kaydedildi.

Ekipler tarafından uçağın pistten kaldırılmasıyla uçuşların normale döndüğü öğrenildi.

Adana'da korkutan kaza

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Ferhat ~ 6 yıl önce
Süleyman Hocam Türkiye'nin en iyi pilotlarından birisidir. Geçmiş olsun Hocam. Türkiye'nin sizin gibi başarılı ve kaliteli pilotlara ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Barış ~ 6 yıl önce
Süleyman Hocam, Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.Klavye silahşölerini de tebrik ediyorum her zaman ki gibi yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali gecikmeden salvolar yapmaya devam ediyor. Hazımsız olanlar açıktan söyleme cesareti gosteremediği sözleri nasilda korkak kedi misali klavyelerde yazabiliyor. sadece bir geçmiş olsun demek bu kadarmi ağrınıza gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cavit Gelgor ~ 6 yıl önce
geçmiş olsun.iyi uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Egeli hezarfen ~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun. Temennim son olması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 6 yıl önce
aa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun ~ 6 yıl önce
Eğitim uçuşu değil.neden olmuş kazayı yapan pilot bilir.gereksiz yorumlara gerek yok.süleyman hocada deneyimli pilot.geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Maalesef Uçuş eğitim oganizasyonları sadece sadece Adana değil Çorlu Edremit Çanakkale vs. tüm Türkiye çapında sınırları zorlayarak ve kuralları esneterek tehlikeyi arttırıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adnan ~ 6 yıl önce
aresti havacilik sportif havacilik klubu ultralight egitimi veren bir klup cok motor ucakla egitim verme gibi bir yetkileri yok bu bir egitim ucusu degil sahis ucagiyla yapilan buyuk ihtimallede yakit almak amacli adana havalimanina yapilan bir inisti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinopku ~ 6 yıl önce
I/t arizasimi yoksa unutmuslar mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Kural disiplin kaide irki digiliz . Ama havacilik gereksinimi boyle .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000