31 Ekim 2010, Pazar 14:12:49

ADANA'DA "HAVACILIK FESTİVALİ"

Adana'da, “3. Yamaç Paraşütü Havacılık Festivali” düzenlendi.
  • geleceğin taşıtı ve sporu olacak havacılık geniş kitlelere yagınlaşmalı.bu spor zengin sporu değil medya ve basın aracılığıyla geniş kitlelere ulaştırılmalı.sporu seven işadamları devlet yetkilileride bu sporu yapan yayan genc havacılarda destek olmalı.emeği gecen tüm yetkilileride kutluyorum katkılarından dolayı.adana tarkim uçuş okulu adına.yakup hoca.
Adana Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü (AHDOS) tarafından Kabasakal köyü Rüzgarlı Tepe mevkisinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen festivalde, yamaç paraşütleri ile uçuş yapıldı.

Trabzon, Kayseri, Muğla, Hatay, İskenderun, Mersin ve Almanya'dan toplam 100 sporcunun katıldığı festivalde, kentin göç alan mahallelerinde yaşayan çocukların topluma kazandırılması da amaçlanıyor. Bu kapsamda “Sevgiye Uzanan Eller” sloganıyla düzenlenen projede yer alan bazı çocuklar da sporcularla ikili uçuşlar yaptı.

Vali İlhan Atış, etkinlikte, festivalin Adana'nın tanıtımı için çok faydalı olacağını belirtti. AHDOS Başkanı Güner Akkaya da, festivali kısıtlı imkanlarla yaptıklarını belirterek, yetkililerden destek istedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise kulübe yamaç paraşütü hediye etme sözü verdi. Festival, model uçak gösterileri ve paramotor uçuşları ile devam etti.


ADANA'DA "HAVACILIK FESTİVALİ"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
geleceğin taşıtı ve sporu olacak havacılık geniş kitlelere yagınlaşmalı.bu spor zengin sporu değil medya ve basın aracılığıyla geniş kitlelere ulaştırılmalı.sporu seven işadamları devlet yetkilileride bu sporu yapan yayan genc havacılarda destek olmalı.emeği gecen tüm yetkilileride kutluyorum katkılarından dolayı.adana tarkim uçuş okulu adına.yakup hoca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000