23 Mart 2013, Cumartesi 08:08:22

ADANA UÇUŞLARINA RÜZGAR ENGELİ

Adana'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Adana Havaalanı'na inecek uçaklar Gaziantep'e yönlendirildi.
  • CAMAROTH allah korudu yazmışsında o fırtınayı gönderen o değilmi sana göre? neyi kimden ne nasıl niye neyle koruyor? bu neyin kafası kuzum sende? o allaha söylesene etiyopya ve somaliye yağmur yağdırsın telef oldu insancıklar? yada israil gazzeden çıksa? bunlarla uğraşmaz ağaçları falan köklerdi dimi o? hihihihi unutmuşum slm söyle yeter.
  • dehşet bir fırtınaydı ağaçları söktü yerlerinden kocaman kavak ağaçlarını çam ağaçları kaldırdı attı Allaha kordu neyse kimse yaralanmadı herhalde ciddi hasar da oluşmadan sona erdi.. yağmur çok az yağdı fırtına dağıttı yağmur bulutlarını..

Adana'da dün saat 16.00 sıralarında başlayan ve akşam saatlerinde etkisini arttıran şiddetli rüzgar nedeniyle hava ulaşımında aksama meydana geldi. Zaman zaman yağmurun da yağması nedeniyle Adana Havaalanı'na inecek uçakların bazıları Gaziantep'e yönlendirildi.

Adana Havaalanı'ndan kalkacak uçaklar ise rüzgarın etkisini yitirmesi ile rötarlı olarak havalanırken, bazı uçaklar havada 1 saat tur attıktan sonra inebildi.

ADANA UÇUŞLARINA RÜZGAR ENGELİ

Yorumlar

tyler ~ 11 yıl önce
CAMAROTH allah korudu yazmışsında o fırtınayı gönderen o değilmi sana göre? neyi kimden ne nasıl niye neyle koruyor? bu neyin kafası kuzum sende? o allaha söylesene etiyopya ve somaliye yağmur yağdırsın telef oldu insancıklar? yada israil gazzeden çıksa? bunlarla uğraşmaz ağaçları falan köklerdi dimi o? hihihihi unutmuşum slm söyle yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ohooo ~ 11 yıl önce
ilahi tyler =) sen ne değişik insansın. şu yazdığından kültür ve bilgi seviyon bayağı anlaşılıyor.
belki ~ 11 yıl önce
gereksiz bir şahsiyet işte laf olsun torba dolsun diye yazmış. bu tiplere kolay kolay bişey anlatamazsın çünkü beyin almıyor
camaroth ~ 11 yıl önce
dehşet bir fırtınaydı ağaçları söktü yerlerinden kocaman kavak ağaçlarını çam ağaçları kaldırdı attı Allaha kordu neyse kimse yaralanmadı herhalde ciddi hasar da oluşmadan sona erdi.. yağmur çok az yağdı fırtına dağıttı yağmur bulutlarını..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000